FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 17 jul 2014, 22:55

anonymousHD je napisao/la: Svakome je njegov klub najveći, to je logično, tebi je Bayern, meni Real i to poštujem, ali kada klub dobije priznanja da su najveći, onda treba i to poštovati i priznati.

Pozdrav.

Jednog dana, u relativno bliskoj buducnosti, bavarski klub ce dostici takvu razinu da ce recenica - "Bajern je najveci" biti lisena kategorije "subjektivno-objektivno" odnosno da ce "subjektivno" postati "objektivno"

Jedina pojava na dunjaluku koja se moze okarakterisati kao takva je ruzicasti fenomen, za sada. Naravno, da ne bude zabune, pod ruzicastim fenomenom nisam mislio na ruzicasto meso. :silent:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jul 2014, 23:42

Ja kada pogledam na ove sve uspjehe u protekle dvije godine, kako Bayerna, pa ovaj uspjeh Njemačke, onda stvarno mi se nešto i ne ulazi još u dublje diskusije. Skoro da malo treba i odstojanja od fudbala.... :D

Što se tiče odlaska Kroosa, sve sam prije rekao o njemu. A sada kratko još jednom, dobar, odličan fudbaler, ali danas je takvo vrijeme i takve su dimenzije u Bayernu, da to nije dovoljno. Moraš biti više nego odličan. Imao sjajnih partija i zasluga u uspjesima kluba, ali nije neko bez koga klub ne može i nije nekako dostigao svoj vrhunac, poput Neuera, Mullera, Schweinija, Lahma...On nije ušao u tu kategoriju. Moguće da će neki vrhunac sada dostići u Realu. Kroos je bio fina priča, ali nekako priča bez vrhunca, kojeg smo svi čekali.

Što se Thiaga tiče, on je veliki dio sezone bio odličan. Zato ona priča, kako je on malo pokazao (što su unijeli neki sa strane ovdje na temi) ne stoji. Dok je Thiago igrao Bayern je bio super jaka mašina. Njegov izostanak se itekako pri kraju sezone osjetio. Dinamičniji je igrač od Kroosa , zato nam on više odgovara. Thiago je igračina, koja treba sada samo da potvrdi svjetsku klasu.

Što se pojačanja tiče, što se mene tiče i ne moraju dolazit. Nisam ja siguran da bi nama ovaj Benatia bio neko veliko pojačanje, neki level više. A to još više mislim nakon ovog SP. A zašto? Pa trebalo je pogledat tog fantastičnog Boatenga , čovjek je odigrao maestralno finale, većinu SP bio na top nivou (nešto slabiji samo dok je beka igrao), brz, dinamičan, jak....Postavljanje sjajno i pokazao je ogromnu zrelost. Rijetko kad prije me Boa ovoliko impresionirao. Da je solidan stoper znao sam (nekad sam ga i kritikova, pa i nerijetko), ali da je ovakva mašina, koja je u par navrata odlično uštopala Messija, to nisam vjerovao. Stvarno je Boateng doživio svoje zlatne trenutke i ako sada to u paru s Danteom potvrdi, onda imamo sjajan stoperski par. E onda ako nekog kupuješ, mroaš baš kupiti pravu zvijer. U suprotnom, jako je malo stopera na planeti koji su bolji od naših stopera. A tu je i Holger sada. E jedino kupit nekog stopera, kao dopunu. Slabo koji stoper može pružiti više od ovih naših. Samo što ste vi neki uvjereni ovdje da ih ima puno boljih. Ali samo preporuka je da se pogleda još jednom finale SP..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 jul 2014, 23:44

farinelli123 je napisao/la: Jednog dana, u relativno bliskoj buducnosti, bavarski klub ce dostici takvu razinu da ce recenica - "Bajern je najveci" biti lisena kategorije "subjektivno-objektivno" odnosno da ce "subjektivno" postati "objektivno"
Drži se ti subjektivnog.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2014, 23:47

Boateng je ispao jednom protiv Argentine koja je mogla povesti sa 1:0 da je Messi bio precizniji. Ostatak meča je odigrao maestralno. Ja ostajem iza toga da je on kiks igrač. Gledao sam Benatiu mnogo puta, odličan, samo ne bi nikad riskirao sa velikim ulogom kada imaš Holger-a u timu. Njega sam uvijek kritizirao, no treba prvo vidjeti može li on opet igrati fudbal kako treba. Dvije godine su dug period za jednog fudbalera.

Stoperi Boateng, Dante, Badstuber, ako baš treba može uskočiti i Javi. To je sasvim dovoljno da se krene u sezonu.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 18 jul 2014, 00:06

Niko nije kazao da naši štoperi ne valjaju, naprotiv super su.Ali, moram istaknut da ako želimo da imamo jaku odbranu treba da tu bude prava konkurencija.Da, nema puno dobrih štopera trenutno u svijetu koji su bolji od naših. Benatija je na nivou naših štopera, ali on igra u slabijem klubu pa samim tim kada tamo onako dobro igra...Znači da je mašina i treba našu odbranu s njime dići na viši nivo! Dante me više prekidao protekle sezone nego naš Boa..Sjetite se Man citija n Alllianzu.Uniteda u par navrata..Zatim Reala. Sjećam se i protiv Lewe kada smo igrali s Borussijom bio je spor i znao grehnut!Za Boatenga aferim!NEmam primjedbi i uvjek sam ga cjenio.Ali treba im konkurencija!Ja ne pridajem značaju s Badstuberom i njegovim oporavkom, i kada je bio zdrav nije na nivou ove dvojice to je moje subjektivno mišljenje..

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 18 jul 2014, 01:15

slika

Basti je bio jako sretan kad je sletio u Minken :D :D

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 18 jul 2014, 09:07

Ne bih se iznenadio da do kraja prelaznog roka ne bude vise nikakvih aktivnosti. Bernat krpa rupu na boku, Rode je igrac rotacije za vezni red, Lewa je umjesto Mandze i to je to.

I jos pitanjce, gdje se moze gledati vecerasnja test utakmica?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jul 2014, 10:38

Philipp Lahm tritt als Nationalspieler im @DFB_Team zurück.
Za Bayern odlicna stvar, jer ce se sada moci samo fokusirati na utakmice Bayerna...

PS: Takodjer cestitike Schweinsteigeru na kapitenskoj traci u reprezentaciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 18 jul 2014, 10:46

amerosm je napisao/la:
Philipp Lahm tritt als Nationalspieler im @DFB_Team zurück.
Za Bayern odlicna stvar, jer ce se sada moci samo fokusirati na utakmice Bayerna...

PS: Takodjer cestitike Schweinsteigeru na kapitenskoj traci u reprezentaciji.
Lično bih volio da ovo nije istina Philipp treba da ostane u ekipi i da joj pomogne da osvoji i evropski tron 2016 u Francuskoj i da tako kompletira svoju igračku karijeru sa svim mogućim trofejima.

A što se tiče Bayerna vijest nemože biti bolja

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 18 jul 2014, 11:35

j bi da pozdravim najvjernijeg fana Bajerna Merima Stupara...jer nikad u zivoru upoznao nisam nekaga ko toliko voli svoj klub kao on... :clap:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2014, 12:02

Otišao kao najveći, sada se može fokusirati samo na Bayern.

Očekujem da se oprosti i od klupskog fudbala nakon isteka ugovora u Bayern-u, 2018. godine.

3 Svjetska prvenstva, 3 Evropska prvenstva, 113 nastupa za Elf, 5 gola.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 18 jul 2014, 12:02

kako cete lagano zaboraviti Kroosa kad Thiago proigra ( prvenstveno da zdrav ostane ) , talenat koji on ima je rang iznad Kroosovog , kojeg postujem kao igraca , ali Thiago je druga prica .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 18 jul 2014, 12:17

"Real Madrid are the biggest club in the world," he said. "They are a cut above Bayern."

:nene: ne radi se to tako toni,real je tofejno najveci klub na planeti u to nema sumnje ,kao klub instituciju tu su negdje ,oba velikana dva nogmetna diva koja su zajedno ispisali pola fudbalske historije .Real i Bayern su posebni klubovi u to nema sumlje
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 18 jul 2014, 12:24

rotweiss je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la: Pep Guardiola wants Marco Verratti to replace Toni Kroos! Bayern may bid 40M€ for him

:kralj:
I Agente šta misliš o ovome??Imali šta od toga?

ne

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Klare

Post Postao/la Klare » 18 jul 2014, 12:25

Nerazumna odluka Lama, ja jos ne mogu da povjerujem, nije mu odluka nimalo uredu, nadam se da nije istina, ne moze to tako

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 jul 2014, 13:11

PEP je napisao/la:"Real Madrid are the biggest club in the world," he said. "They are a cut above Bayern."

:nene: ne radi se to tako toni,real je tofejno najveci klub na planeti u to nema sumnje ,kao klub instituciju tu su negdje ,oba velikana dva nogmetna diva koja su zajedno ispisali pola fudbalske historije .Real i Bayern su posebni klubovi u to nema sumlje
Nema sumlje da tvoj avatar to i dokazuje :)

Jedna srcana pretkomora kuca za bavarskog giganta a druga za ovaj drugi evropski klub.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 18 jul 2014, 13:23

farinelli123 je napisao/la:
PEP je napisao/la:"Real Madrid are the biggest club in the world," he said. "They are a cut above Bayern."

Nema sumlje da tvoj avatar to i dokazuje :)

Jedna srcana pretkomora kuca za bavarskog giganta a druga za ovaj drugi evropski klub.
nema jedna ,samo je jedna ljubav srce kuca za bayern , srce tuce kad se bayern spomene :cool: , a real je samo neka blaga simptaija .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Demetrion
Kontakt:

Post Postao/la Demetrion » 18 jul 2014, 13:30

[youtube][/youtube]

Stopama Titana! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MIA SAN MIA

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 18 jul 2014, 13:55

mislim piše se ovde bezveze o Filipu najboljem desnom bočnom zadnjih godina,dečko hoće još da odigra 3-4 godine za Bayu na vrhunskom nivou nek za repku koju volim blizu ko i Bayern vuku i pljuju krv neki drugi mlađi željni dokazivanja a o Lamu možemo uvijek i na svakom mjestu samo u superlativimaaaaaaaaa

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 18 jul 2014, 14:12

Veliki igrac nas Philip Lahm, sto se tice repke, svako bi volio da on bar odigra Euro 2016 i sa 32 godine se oprosti od repke.

Ali eto sta je tu je, covjek je odlucio otici kao najbolji, a sto se tice kluba naseg, on ce tu dati do kraja svoj maksimum i ostat upamcen kao jedan od najboljih bekova svih vremena, ma sta bekova opcenito igraca, jer taj covjek moze igrat u sredini gdje zeli a i po bokovima :cool:

Polako izbaciti jos kojeg Svajnija ili Lahma, vec imamo Mullera :cool:
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []