glupost, nego šta. ja prosto ne mogu da vjerujem.
zbog nekih obaveza utakmicu sam tek počeo gledati oko 60-og minuta. nekoliko odličnih naših kontri koje nismo pogodili i onda na samom kraju bezveze primamo gol. baš sam sad pogledao sve golove i evo pitam se koji qrac se dešava sa Rajkovićem, oba gola njegova, ovaj drugi pogotovo. Šteta, uz malo sreće smo već sad mogli da slavimo plasman na mundijal i u polufinale. Ipak su mnogo kvalitetniji od Bugara i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Navijamo večeras za remi.
Ova generacija je po meni i talentovanija od one šampionske iz prošle godine.
Sudije su posebna priča, opet. Što koje takmičenje dolazi oni su sve gori i gori. Na kraju će ih morati zamijeniti nekakvim robotima ili nečim sličnim jer ovo ne vodi nigdje. Nisam gledao ostale utakmice, vjerovatno je i tamo bilo grešaka, pogledao sam utakmicu Srbije i Ukrajine gdje nije sviran očigledan penal na Mandiću, nakon toga dosuđen smiješan indirekt za Ukrajinu, večeras momak dobija direktan crveni karton iako je čisto išao na loptu i odnio je, a apsolutno nikakvog kontakta nije bilo. Start jest bio grublji, u najgorem slučaju za žuti karton.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović