EP U19 Madjarska 2014

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

marconato
Kontakt:

EP U19 Madjarska 2014

Post Postao/la marconato » 18 jul 2014, 15:34

Evropsko prvenstvo za U19 selekcije se ove godine odrzava od 19.07 do 31.07 ove godine u Madjarskoj. Branilac titule od prosle godine je selekcija Srbije!

slika

EP se sastoji od 2 grupe sa po 4 tima. Prvoplasirani iz grupe A u polufinalu igra sa drugoplasiranim iz grupe B i obrnuto!

Grupa A: Madjarska, Austrija, Portugal i Izrael
Grupa B: Bugarska, Njemačka, Ukrajina i Srbija.

Sutra su na programu prvi mecevi i to:

grupa A: Madjarska - Austrija od 17:30 h i Portugal - Izrael od 18:00 h
grupa B: Ukrajina - Srbija od 17:15 h i Bugarska - Njemačka od 20:15 h.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Pappy
Kontakt:

Re: EP U19 Madjarska 2014

Post Postao/la Pappy » 18 jul 2014, 23:09

Ne znam kako je u ostalim reprezentacijama, ali meni je pomalo neozbiljno da se reprezentacija Srbije sklapa bukvalno pred utakmicu, kao za neki termin. :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2014, 23:12

Pappy je napisao/la:Ne znam kako je u ostalim reprezentacijama, ali meni je pomalo neozbiljno da se reprezentacija Srbije sklapa bukvalno pred utakmicu, kao za neki termin. :roll:
I kod svaba isto...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 jul 2014, 23:19

bistrikboy je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ne znam kako je u ostalim reprezentacijama, ali meni je pomalo neozbiljno da se reprezentacija Srbije sklapa bukvalno pred utakmicu, kao za neki termin. :roll:
I kod svaba isto...
Mislim da to nije fer prema takmičenju, po meni čisto degradiranje, iako je i sam kvalitet pod upitnikom prvenstva pod upitnikom u ovakvom sastavu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2014, 23:21

Pappy je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
I kod svaba isto...
Mislim da to nije fer prema takmičenju, po meni čisto degradiranje, iako je i sam kvalitet pod upitnikom prvenstva pod upitnikom u ovakvom sastavu.
Pa kod svaba najbolja dva igraca nisu dobila dozvolu kluba za nastup.Ocekujem da ce proci grupu jer je nesto laksa od ove druge ali to je to.Treba obratiti paznju na Stenderu koji je strasno zanimljiv tip igraca i na Brandta ostalo tanko kod njih bez Mayera,Goretzke...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 jul 2014, 00:15

stadioni:

Szusza Ferenc Stadium, Budimpesta 13,500
slika

Sostoi Stadium Szekesfehervar 15,000
slika

ETO park Gyor 16,000
slika

Pancho Arena 3,500, Felcsut
slika

Perutz Stadium 5,500, Papa
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jul 2014, 00:25

bistrikboy je napisao/la: Pa kod svaba najbolja dva igraca nisu dobila dozvolu kluba za nastup.Ocekujem da ce proci grupu jer je nesto laksa od ove druge ali to je to.Treba obratiti paznju na Stenderu koji je strasno zanimljiv tip igraca i na Brandta ostalo tanko kod njih bez Mayera,Goretzke...
Srbiji ce takodje nedostajati 2 ponajbolja igraca (Veljković i Milinković-Savić), jer ih Tottenham, odnosno Genk nisu pustili! Od ostalih su svakako zanimljivi golman Rajković iz Zvezde, Pantić i Živković iz Partizana, Gaćinović iz Vojvodine i mali Luka Jović iz Zvezde, koji je ekstremno talentovan i pri tome je 2 godine mladji, jer je '97 godiste...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jul 2014, 17:46

u srbiji ima mlađih igrača, ali očekujem da ovo prvenstvo izdominira Andrija Živković... dečkonja vec igra ozbiljan seniorski fudbal...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jul 2014, 20:38

UEFA se maksimalno podređuje klubovima... čuj, klub zabrani nastup za reprezentaciju na službenom UEFA-inom turniru. :tokralju: :rol:
Hayley <3

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jul 2014, 20:54

badblueboylivno je napisao/la:UEFA se maksimalno podređuje klubovima... čuj, klub zabrani nastup za reprezentaciju na službenom UEFA-inom turniru. :tokralju: :rol:
glupost velika sa njihove strane... pa koji onda đavo organizujes te turnire... a klubovi su još gori.. kako ne shvataju da tako promovišu svoje igrače, koji takođe stiču veliko iskustvo i brže sazrijevaju...
inače šteta za remi srbije, puno bolji, ali slaba realizacija...
ti živković dobar, gaćinović takođe... a mali Jovićstvarno ima ono nešto... šteta za okvir gola
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2014, 11:28

Nisam imao priliku juce da gledam, ali kako vidim po izvjestajima, nismo imali srece i bili smo dosta bolji od Ukrajinaca! Steta, s obzirom da ce nam prolaz zavisiti od utakmcie sa Nijemcima, jer ce i jedni i drugi vjertovatno dobiti Bugare... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jul 2014, 17:32

marconato je napisao/la:Nisam imao priliku juce da gledam, ali kako vidim po izvjestajima, nismo imali srece i bili smo dosta bolji od Ukrajinaca! Steta, s obzirom da ce nam prolaz zavisiti od utakmcie sa Nijemcima, jer ce i jedni i drugi vjertovatno dobiti Bugare... ;)
fali nam razarac ko što je na prošlom ep bio mitrović u tandemu sa đurđevićem... sredina je ova jača od one...
da se bar plasiramo među tri da bi išli na sp...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2014, 22:38

Zar ne ide 6 ekipa sa ovog EP na SP?! :think:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jul 2014, 02:20

marconato je napisao/la:Zar ne ide 6 ekipa sa ovog EP na SP?! :think:
naravno... među tri u grupi... za to govorim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 jul 2014, 11:08

Pa dobro, ako je tako, ne sumnjam da cemo izborit SP... ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2014, 17:26

Njemačka: Schnitzler - Akpoguma, Stark(C), Kempf, Holthaus - Kimmich, Mukhtar, Öztunali - Dudziak, Brandt, Selke

Srbija: Rajković - Stevanović, Jovanović, Babić, Antonov - Maksimović(C), Zdjelar - Gaćinović, Pantić, Živković - Jović

Prenos - Eurosport i RTS 1 u 18:00 h.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2014, 19:53

Ono kad Nijemce oducis od fudbala i trebas ih dobit 3-4 razlike, a na kraju samo remiziras 2-2 primljenim golom u 90 min. :evil:

Promasili smo 4-5 zicera u drugom poluvremenu... :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jul 2014, 19:59

koja glupost na kraju... bili smo bolji, opet se ispromašivali, jović dva puta, pantić i mandić po jednom... na kraju neopreznost odbrane... rajković loš... krivac za prvi, a kod drugog je ostao na liniji...
sudija katastrofa.... naš prvi gol je nakon auta, živkoviću dao žuti za simuliranje na sredini(očito faul bio) i na kraju maksimoviću crveni, a igrača nije ni taknuo
mali jović je još mali ali opasno dobar...
živković fenomenalan... maksimović sjajan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jul 2014, 20:12

glupost, nego šta. ja prosto ne mogu da vjerujem. :facepalm:
zbog nekih obaveza utakmicu sam tek počeo gledati oko 60-og minuta. nekoliko odličnih naših kontri koje nismo pogodili i onda na samom kraju bezveze primamo gol. baš sam sad pogledao sve golove i evo pitam se koji qrac se dešava sa Rajkovićem, oba gola njegova, ovaj drugi pogotovo. Šteta, uz malo sreće smo već sad mogli da slavimo plasman na mundijal i u polufinale. Ipak su mnogo kvalitetniji od Bugara i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Navijamo večeras za remi.

Ova generacija je po meni i talentovanija od one šampionske iz prošle godine.

Sudije su posebna priča, opet. Što koje takmičenje dolazi oni su sve gori i gori. Na kraju će ih morati zamijeniti nekakvim robotima ili nečim sličnim jer ovo ne vodi nigdje. Nisam gledao ostale utakmice, vjerovatno je i tamo bilo grešaka, pogledao sam utakmicu Srbije i Ukrajine gdje nije sviran očigledan penal na Mandiću, nakon toga dosuđen smiješan indirekt za Ukrajinu, večeras momak dobija direktan crveni karton iako je čisto išao na loptu i odnio je, a apsolutno nikakvog kontakta nije bilo. Start jest bio grublji, u najgorem slučaju za žuti karton.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 22 jul 2014, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2014, 20:19

Zivković masina, prolazi ih k'o Robben! Jović se isfulao, ali mu je ponestalo i snage, ipak mu je tek nepunih 17 god...

Koliko imamo dobrih pojedinaca i u ovoj generaciji, to je strasno! Svabe se na kraju raduju kao starije im kolege kada su neki dan uzeli boginju... ;)

Paunović odlicno vodio mec, trebali smo ih dobiti uvjerljivo, ali eto, malo nesreca, malo spetljanost u zavrsnici... :roll:

P.S. Alane,

Za Rajkovića pitaj ove iz Zvezde sto ga upropastavaju godinu dana... :evil:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.