Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Clutch
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Clutch » 19 jul 2014, 12:26

Zahvaljujem na čestitkama. :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2014, 12:27

Unofficialpage je napisao/la:
Jesu po Amerikancima :D

Gaza je malo mjesto sa velikim brojem ljudi, nekako mi je previše slučajno da svaka raketa iz Gaze završi na nekon ne naseljenom mjestu u Izraelu, nemoj mo se iznenadit ako i u Hamasu ne bude Izraelaca na visokim funckijama.
Izrael ima tzv. iron dome(sistem za presretanje raketa),on skida rakete koje idu prema naseljenim mjestima,dok one koje idu na cistinu ne skidaju.Kazu da je ucinak izuzetno veliki.Radari detektuju kada se raketa ispali od strane neprijatelja,proracunaju putanju i mjesto pada,te na osnovu toga odlucuju da li ce je presresti u zraku.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 jul 2014, 12:45

Mamu im Američku Francusku. naočigled čitavog svijeta. Fuj :puke:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 19 jul 2014, 13:18

I onda se pitaju zasto ih je Hitler ubijao i palio u ww2

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jul 2014, 15:34

ZahaKING je napisao/la: Kad već nemaju daMu da izađu na megdan.
:crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jul 2014, 15:38

Ko ba Mario nema muda da izadje na megdan?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 jul 2014, 15:43

Jel ziv onaj Greivis? :crazy:

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jul 2014, 15:52

Henderson je napisao/la:Ko ba Mario nema muda da izadje na megdan?
Oni što se kriju po naseljima ;) koje ti vjerovatno podržavaš :D
Maska preko lica, raketica i kad se uzvrati nigdje ih nema, ispare. Tunelčiće prave pod zemljom. Ja mudonja braćo mila :rol:

I ne piši ime efendija, kontam pokušaj, al' da furamo prava imena, ne bi se "krili" iza nikova ;)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2014, 16:05

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 jul 2014, 16:09

koliko te placa Izrael da ovakve postove pises
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2014, 16:09

Svašta :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2014, 16:11

cime da izadju na megdan?
Kakva ti je to prica,drze ljude u rezervatu,imaju najsavremeniju opremu i ti hoces da im izadju na megdan.Ne vodi se vise rat na livadi.Znas li ti je IDF napravio kopiju tipicnog sela u tim krajevima da bi mogao trenirati urbanu borbu?
Kazes kriju se kod civila,pa to je podrucje veoma gusto naseljno.Nije moguce pogoditi metu a da nema civila okolo.
Ovi salju dronove,avione,brodove,dok su ovi neki dan natovarili magarca sa eksplozivom i poslali na IDF.I ti hoces da im izadju na megdan.

evo pogledaj na kraju snimka kako gadjaju hotel gdje su strani novinari,pa ti pricaj kako se kriju kod civila.
[youtube][/youtube]

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2014, 16:13

Mario tim postom si dokazao da se ne razlikujes od Mevlida, Breivika i slicnih :thumbdown: ideologija je opasna koliko i samo djelo. Stidi se prijatelju. Da u Bosni nije bio rat, pa bih te razumio. Ali ti blage veze nemas sa zivotom :oops: :oops:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jul 2014, 16:18

samo_lijevo je napisao/la:cime da izadju na megdan?
Kakva ti je to prica,drze ljude u rezervatu,imaju najsavremeniju opremu i ti hoces da im izadju na megdan.Ne vodi se vise rat na livadi.Znas li ti je IDF napravio kopiju tipicnog sela u tim krajevima da bi mogao trenirati urbanu borbu?
Kazes kriju se kod civila,pa to je podrucje veoma gusto naseljno.Nije moguce pogoditi metu a da nema civila okolo.
Ovi salju dronove,avione,brodove,dok su ovi neki dan natovarili magarca sa eksplozivom i poslali na IDF.I ti hoces da im izadju na megdan.

evo pogledaj na kraju snimka kako gadjaju hotel gdje su strani novinari,pa ti pricaj kako se kriju kod civila.
[youtube][/youtube]
Ne znam ja ništa. ;) Da pratiš rat u Siriji i Ukrajini, vidio bi šta znači megdan, pucaj se pa ko dobije dobije ;) to je ratovanje. Idu i Sirijci s tenkovima, BMP-ovima pa se ovi ne brane tim "ovi imaju najsavremeniju tehnologiju".
Magarca, a ja ti postavio u proslom postu videe s raketama. Leteći magarci. Pa eto, kad su čete slali "krmače" možda se i ovo zove "magarac".

Najbolje da ovdje ništa ne pišem, živio Hamas <3, tako je najbolje
Bosniacum Lilium je napisao/la:Mario tim postom si dokazao da se ne razlikujes od Mevlida, Breivika i slicnih :thumbdown: ideologija je opasna koliko i samo djelo. Stidi se prijatelju. Da u Bosni nije bio rat, pa bih te razumio. Ali ti blage veze nemas sa zivotom :oops: :oops:
Hvala Armine, al ti također pojma nemaš o vojsci, ne razlikuješ se ni ti niti ovdje slični. Braniti Hamas i njihove terorističke naume :tokralju: i meni nešto kažeš...

Najjače je što se svi dignete kad je ovo u pitanju, a 99% vas ne boli qrac za npr. Ukrajinu ili Siriju, ili Irak koji trpi napade ISIL-a, to nikog ne zanima a!? :tokralju:
I ono, CNN širi propagandu, a što avaz kaže to je tapija? :tokralju:

Haj uživajte, fino je Besim jednom objasnio situaciju u Bosni. Ko god ne polegne odmah nema pojma o životu, glup je, pogotovo ako ima dijametralno suprotno viđenje situacije.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2014, 16:27

Jesam li ja dao svoje misljenje? Ne trpaj mi rijeci u usta. Kao da si balavac od 10 godina. Stidi se momak svojih godina i svog ponasanja.

Da te ne znam, mozda bih ti nesto i povjerovao. Poziva se na shizofrenicara Besima :puke: staru ofajlu :lol: :lol: :lol: :lol: Nemoj dalje molim te :shhh: :lolno:

A o pitanju tzv. drzave Izrael i Palestine ne zelim da polemisem. Nemas ni ti pojma, ni ja sta se tu sve desava. To je pitanje staro hiljade godina. Ti se nasao pametovati :crazy:

Ne zelim jednostavno da se spustam na taj tvoj nivo :nedam:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 jul 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2014, 16:31

slika
Ovdje je riječ o plansko iskorjenjavanju jednog naroda. Imao sam davno u raji jednog lika iz IDF-a, tako da smo pričali mnogo o Izraelu i Palestini.

Izrael i cionistička politika je gora od one koju je Hitler imao u vrijeme nacističke Njemačke.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2014, 16:33

Ne znam ja ništa. ;) Da pratiš rat u Siriji i Ukrajini, vidio bi šta znači megdan, pucaj se pa ko dobije dobije ;) to je ratovanje. Idu i Sirijci s tenkovima, BMP-ovima pa se ovi ne brane tim "ovi imaju najsavremeniju tehnologiju".
Magarca, a ja ti postavio u proslom postu videe s raketama. Leteći magarci. Pa eto, kad su čete slali "krmače" možda se i ovo zove "magarac".

evo ti za magarca,ja nemam potrebu da izmisljam.

http://www.idfblog.com/blog/2014/07/19/ ... r-attacks/" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT :ma sta cu dzaba pisati,nemam potrebu bilo sta dokazivati.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 19 jul 2014, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jul 2014, 16:33

Mario, ti si nacionalista, to nije nikakva tajna. Mrziš muslimane, također, to nije tajna. Zapravo mrziš sve što nije hrvatsko ( da ne duljim šta mrziš). Tvoj jedini argument jeste u mojoj familiji ima svega, a ovdje se ničija DNK ne može porediti i uporediti. Koliko ti voliš druge i drugačije dovoljno govori činjenica da si nosao potpis sa imenom Oluja. Tebi je Hitler bio dobar čovjek, kao i Šaron i Natenjahu sada dok je Hamas teroristička organizacija.
O vojsci znaš isto što i ja, igrao si Cantera. Kao hoćeš da upišeš akademiju pa eto kao nešto znaš o oružju. I ja sanjam jednog dana da budem menadžer Liverpoola, ali nemam pojma kako se vodi trening koji bi tjerao ekipu da izdrži cijelu sezonu u Premiershipu.
Koliko su Palestinci teroristi dovoljno govori činjenica da su dobrovoljno davali hranu i smještaj Izraelcima nakon holokausta. Nakon što im se svidjelo tu gdje jesu, oni su odlučili da preuzmu cijelu zemlju. Koliko su hrabri Izraelci i Jevreji dovoljno govori činjenica da su više od 2000 hiljade godina bili bjelosvjetske lutalice. Preuzimaju države tako što kupuju njihove najveće firme, drže njihove banke i kriju se iza masonstva preuzimajući druga imena i prezimena kako bi se dokopali parlamenta.
U takvoj jednoj situaciji, gdje imaju bezrezervnu podršku svih vlada svijeta ( Francuska zabranila da se uopće protestuje protiv terorizma u Gazi ), gdje upravljaju svim medijima svijeta ( novinar NBC-a povučen jer je izvjestio o pogibiji četiri dječaka u Gazi,četiri Palestinca, valjda hud novi pa nije znao da to nesmije ići u izvještaj ), te o 60 000 vojnika koji idu na gladne i žedne u mjesecu ramazanu ( zaustavljen svaki dotok hrane, napadnut turski brod koji je prevozio hranu ), Palestincu su teroristi jer brane sebe i svoje dok su Izraelci heroji jer napadaju tuđe. Divna logika. :clap:
Još ona parlamentarka iz Izraela kaže da ne bi se trebalo ubijati muškarce, nego majke jer one rađaju djecu. To je već izjava za nobelovu nagradu u svijetu. Istu onu nagradu koju one dodjeljuju sami sebi. Poznato je da je prvi jevrej izveo bombaški napad u svijetu na hotel u Izraelu u kojem je ubijeno oko 70 turista, da bi nakon par godina dobio nobelovu nagradu za mir. Jer zionisti upravljaju svime.

Što se mene tiče, moje ime nije tajna, a Bogme ni prezime. Svaki Izraelac i onaj koji mrzi Bosnu i islam, ako smije neka izađe na megdan. Nick je nebitan.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jul 2014, 16:58

Uostalom, @Otelo je*i se, sam si tražio odgovore :mrgreen:

@Neutral i sam si prije neko veče napisao ono o historijskim činjenicama, čije je šta bilo davno i kakvi su snovi kome danas, a činjenica je danas da i jedni i drugi pozivaju na iskorjenjivanje i jednih i drugih, tj. Kec hoće dvojku istrijebiti, dvojka keca. Ne vidim poruke mira nigdje, samo je teško majkama koje zaplaču radi djece, sve ostalo je manje bitno, od komada zemlje, od religijskog uvjerenja, od boje kože, jezika..
Strah je majka svega, jedni se drugih boje i to da Bog da, da se ikad smiri..

@Henderson, jes' sve što si reko gore istina je u glavama onih koji me tako zamišljaju. Uživaj i ti.
I ne igram kantera, za razliku od tebe. I još nešto, ne mrzim ja ni muslimane nit' bilo koga. Zanima te koga mrzim? Mrzim one opasane s bombama, kalašnjikovima, crnim maskama i tako to. Ja smatram da nema ekvivalenta između muslimana i tih ekstremista. Nije jednako. Jel sad mrzim? U tvojoj glavi možda, jer oni tebi vjerovatno djeluju k'o oslobodioci. Meni ne, mene je takvih strah, i nemam ni najmanju namjeru da ih odobravam.
Treba tebi još pure da shvatiš šta ja govorim, al' eto opet projekcija, da se predstavi da ja mrzim muslimane :roll: aham jes'. Samo još da te pitam, kako to da podržavam npr. Iračane sad? Pa eto i oni su muslimani. Zar ne bi trebalo da ih mrzim po tvojoj logici? Vidiš da ne kontaš...
:) imaš jedan čekpoint, meni kažeš da sam nacionalista i šta sve ne, a vidi kol'ko ti osjetiš neke mržnje prema nekome. Ovo što je izjavila ta kurava, se*em joj se na to, al' to se svakako ne pika, jeer... ti kažeš da ja mrzim muslimane :zzz: J3ben si ti igrač efendija, samo ti politika poznata. Mrziš hrvate (pokaz'o si gore), mrziš 'vamo ove izraelce, vjerovatno mrziš i srbe (ja odvajam čestite srbe od kokardaša), mrziš francuze a živiš tu, hljeb uzimaš, mrziš ameriku. Čudilo bi me da ne voliš Iran il Rusiju. Ipak je to pakt, savez. Mojne ba šuplje efendija, obrazovan si čovjek valjda.

I opet efendija Rizo, ne komentarišeš napad ISIL-a na Irak, jel'de to nije kako treba tema. Nešto ti nije podobno il' su možda Iračani koji su stali na noge manje vrijedni od ovih? Da oni imaju zajedničke ciljeve, neb' se vodila borba neg' bi Irak šaptom pao al' hajd..k'o što rekoh, nema svrhe. :thumbup:
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 19 jul 2014, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 jul 2014, 17:00

Ja sam trazio sam objasnjenje za rakete a ne ko je u pravu u ovom ratu :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.