Btw. Ramo dao tricu s po terena

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ma Igokea je prejaka,,ravnopravno se mogu s Sirokim i Bosnom nosit,,a i nama fali ponajbolji igrac centar Andelija za kojeg je po svemu sudeci sezona gotova.Kad su nas u Areni dobili Andelija bio najbolji igrac tekme s 20 i nesto poena.Btw. ovi rezervni centri su nam nidje veze.Cudna smo mi ekipa,,kad nas stane trica gotovi smo,,nekad se cini da samo trice znaju sutatNeutral je napisao/la:Hah, pa kud baš toliko, pa nije Igokea NBA momčad. Nema veze, nadati se boljim trenucima.
EKIPA VAM NIJE LOSA AL UBI VAS ONAJ TRENER.POJMA ON NEMAPhill Jackson je napisao/la:76-70 popusili od Leotara,,ubjedljivo najgora domaca tekma ove sezone,,kolko smo im lopti poklonili pa to je nenormalno,,pogotovo Avdibegovic..najkriticniji je onaj Trivunovic,30 i nesto sekundi do kraja sam na trici i nije ni obruc pogodio,,ne znam koji qurac jos igra..frajer ne moze potrcat.Ubili su nas u reketu,,svaki skok je njihov,,u ovoj tekmi se najbolje vidilo kolko nam Andelija pod kosem fali.
Sad je i Čelik u opasnoj zoni ove lige u kojoj se ne zna koliko klubova ispadaPhill Jackson je napisao/la:76-70 popusili od Leotara,,ubjedljivo najgora domaca tekma ove sezone,,kolko smo im lopti poklonili pa to je nenormalno,,pogotovo Avdibegovic..najkriticniji je onaj Trivunovic,30 i nesto sekundi do kraja sam na trici i nije ni obruc pogodio,,ne znam koji qurac jos igra..frajer ne moze potrcat.Ubili su nas u reketu,,svaki skok je njihov,,u ovoj tekmi se najbolje vidilo kolko nam Andelija pod kosem fali.
vidjeli smo u kupu kako se oni mogu nositi sa bosnom a pogotovo sa sirokim koji je bosnu razbio 2 puta ove sezonePhill Jackson je napisao/la:Ma Igokea je prejaka,,ravnopravno se mogu s Sirokim i Bosnom nosit,,a i nama fali ponajbolji igrac centar Andelija za kojeg je po svemu sudeci sezona gotova.Kad su nas u Areni dobili Andelija bio najbolji igrac tekme s 20 i nesto poena.Btw. ovi rezervni centri su nam nidje veze.Cudna smo mi ekipa,,kad nas stane trica gotovi smo,,nekad se cini da samo trice znaju sutatNeutral je napisao/la:Hah, pa kud baš toliko, pa nije Igokea NBA momčad. Nema veze, nadati se boljim trenucima.
pa nije bitno kad je postavljen bitne su cinjenice a cinjenica je da sam ja u pravuPasha je napisao/la:još kad bi ti pogledao kad je post ostavljen.
9. februara, prije Kupa.
pojacali su se u odnosu na kup tako da bi vam sad dosta teze trebalo bit,,doveli su djerasimovica koji je u fmpu poniko i bozovica koji je jednu sezonu kod duleta u partizanu odigrofera je napisao/la:pa nije bitno kad je postavljen bitne su cinjenice a cinjenica je da sam ja u pravuPasha je napisao/la:još kad bi ti pogledao kad je post ostavljen.
9. februara, prije Kupa.
uopšte nije važno da li su se ili nisu pojačali od kupa na ovamo.Phill Jackson je napisao/la:pojacali su se u odnosu na kup tako da bi vam sad dosta teze trebalo bit,,doveli su djerasimovica koji je u fmpu poniko i bozovica koji je jednu sezonu kod duleta u partizanu odigrofera je napisao/la:pa nije bitno kad je postavljen bitne su cinjenice a cinjenica je da sam ja u pravuPasha je napisao/la:još kad bi ti pogledao kad je post ostavljen.
9. februara, prije Kupa.
zahvaljujemPasha je napisao/la:Eldar Merdanović '93 godište, trenirao u Kengurima.
djerasimovic je vec bio kod njih.......nula bodova...a koji bozovic...nesto ne znam za tog,a pratim sve igrace partizana cak i drugi timPhill Jackson je napisao/la:pojacali su se u odnosu na kup tako da bi vam sad dosta teze trebalo bit,,doveli su djerasimovica koji je u fmpu poniko i bozovica koji je jednu sezonu kod duleta u partizanu odigrofera je napisao/la:pa nije bitno kad je postavljen bitne su cinjenice a cinjenica je da sam ja u pravuPasha je napisao/la:još kad bi ti pogledao kad je post ostavljen.
9. februara, prije Kupa.
ma vidi nisam ni gledao datum uopste vidio sam da momak pise na osnovu pretpostavki sto nije pametno raditi... ja sam svoj post napisao kad sam ga napisao ali sam ga napisao uz cinjenice koje su tacne i niko ne moze reci da nisu...Pasha je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:fera je napisao/la:uopšte nije važno da li su se ili nisu pojačali od kupa na ovamo.
bitno je da je napisano prije kupa.
pred polufinalnu utakmicu niko iz KK "Bosna" nije izlazio sa izjavama tipa "sigurno prolazimo". Parežanin je govorio "jesmo blagi favoriti, ali trebamo potvrditi na terenu. neće nam biti lako". znači i oni su se pribojavali snage Igokee.
najlakše je "poslije bitke biti general", a ti si @fera u ovom slučaju to bio.
cekaj malo da nije taj krilni centar ili ovako nesto......mislim da on ima godina ako nije presao i 30 -tu......ako je to taj na kojeg ja mislim mada je dule mijenjao to kao patikePhill Jackson je napisao/la:@neno
ovaj drug koji je inace kosarkaska enciklopedija mi je reko da je u partizanu igro,sad sam progooglo i to je bila sezona 2004/05,,zadnji klub mu je bio sloga iz kraljeva..btw. slobodan bozovic se zove