Okk Celik Zenica

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Okk Celik Zenica

Post Postao/la Phill Jackson » 06 feb 2010, 21:14

Gubili smo od Igokee 40-ak razlike :D ,ne znam kako je zavrsilo.

Btw. Ramo dao tricu s po terena :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 21:42

Hah, pa kud baš toliko, pa nije Igokea NBA momčad. Nema veze, nadati se boljim trenucima.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 feb 2010, 18:08

Neutral je napisao/la:Hah, pa kud baš toliko, pa nije Igokea NBA momčad. Nema veze, nadati se boljim trenucima.
Ma Igokea je prejaka,,ravnopravno se mogu s Sirokim i Bosnom nosit,,a i nama fali ponajbolji igrac centar Andelija za kojeg je po svemu sudeci sezona gotova.Kad su nas u Areni dobili Andelija bio najbolji igrac tekme s 20 i nesto poena.Btw. ovi rezervni centri su nam nidje veze.Cudna smo mi ekipa,,kad nas stane trica gotovi smo,,nekad se cini da samo trice znaju sutat :roll:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 feb 2010, 22:30

76-70 popusili od Leotara,,ubjedljivo najgora domaca tekma ove sezone,,kolko smo im lopti poklonili pa to je nenormalno,,pogotovo Avdibegovic..najkriticniji je onaj Trivunovic,30 i nesto sekundi do kraja sam na trici i nije ni obruc pogodio,,ne znam koji qurac jos igra..frajer ne moze potrcat.Ubili su nas u reketu,,svaki skok je njihov,,u ovoj tekmi se najbolje vidilo kolko nam Andelija pod kosem fali.

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 13 feb 2010, 22:45

Phill Jackson je napisao/la:76-70 popusili od Leotara,,ubjedljivo najgora domaca tekma ove sezone,,kolko smo im lopti poklonili pa to je nenormalno,,pogotovo Avdibegovic..najkriticniji je onaj Trivunovic,30 i nesto sekundi do kraja sam na trici i nije ni obruc pogodio,,ne znam koji qurac jos igra..frajer ne moze potrcat.Ubili su nas u reketu,,svaki skok je njihov,,u ovoj tekmi se najbolje vidilo kolko nam Andelija pod kosem fali.
EKIPA VAM NIJE LOSA AL UBI VAS ONAJ TRENER.POJMA ON NEMA

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 13 feb 2010, 22:52

Phill Jackson je napisao/la:76-70 popusili od Leotara,,ubjedljivo najgora domaca tekma ove sezone,,kolko smo im lopti poklonili pa to je nenormalno,,pogotovo Avdibegovic..najkriticniji je onaj Trivunovic,30 i nesto sekundi do kraja sam na trici i nije ni obruc pogodio,,ne znam koji qurac jos igra..frajer ne moze potrcat.Ubili su nas u reketu,,svaki skok je njihov,,u ovoj tekmi se najbolje vidilo kolko nam Andelija pod kosem fali.
Sad je i Čelik u opasnoj zoni ove lige u kojoj se ne zna koliko klubova ispada :lol:
"Indija,Pakistan..."

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 25 feb 2010, 15:56

Zna li ko,da li istina da Marko nije vise trener?
Nema vise :P

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 mar 2010, 11:38

nemam blage sta je s markom,,nigdje ne pise da je dobio otkaz,,btw. jos 3 tekme do kraja,od toga dvije kuci s hercegovcem i sutjeskom i njih moramo dobit,a tako ce i bit.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 mar 2010, 11:55

Phill Jackson je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Hah, pa kud baš toliko, pa nije Igokea NBA momčad. Nema veze, nadati se boljim trenucima.
Ma Igokea je prejaka,,ravnopravno se mogu s Sirokim i Bosnom nosit,,a i nama fali ponajbolji igrac centar Andelija za kojeg je po svemu sudeci sezona gotova.Kad su nas u Areni dobili Andelija bio najbolji igrac tekme s 20 i nesto poena.Btw. ovi rezervni centri su nam nidje veze.Cudna smo mi ekipa,,kad nas stane trica gotovi smo,,nekad se cini da samo trice znaju sutat :roll:
vidjeli smo u kupu kako se oni mogu nositi sa bosnom a pogotovo sa sirokim koji je bosnu razbio 2 puta ove sezone
You are someone else I am still right here

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 mar 2010, 12:06

još kad bi ti pogledao kad je post ostavljen.
9. februara, prije Kupa.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 mar 2010, 23:44

Pasha je napisao/la:još kad bi ti pogledao kad je post ostavljen.
9. februara, prije Kupa.
pa nije bitno kad je postavljen bitne su cinjenice a cinjenica je da sam ja u pravu :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 mar 2010, 23:47

fera je napisao/la:
9. februara, prije Kupa.
pa nije bitno kad je postavljen bitne su cinjenice a cinjenica je da sam ja u pravu :D
pojacali su se u odnosu na kup tako da bi vam sad dosta teze trebalo bit,,doveli su djerasimovica koji je u fmpu poniko i bozovica koji je jednu sezonu kod duleta u partizanu odigro

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 mar 2010, 00:00

fera je napisao/la:
9. februara, prije Kupa.
pojacali su se u odnosu na kup tako da bi vam sad dosta teze trebalo bit,,doveli su djerasimovica koji je u fmpu poniko i bozovica koji je jednu sezonu kod duleta u partizanu odigro
uopšte nije važno da li su se ili nisu pojačali od kupa na ovamo.
bitno je da je napisano prije kupa.
pred polufinalnu utakmicu niko iz KK "Bosna" nije izlazio sa izjavama tipa "sigurno prolazimo". Parežanin je govorio "jesmo blagi favoriti, ali trebamo potvrditi na terenu. neće nam biti lako". znači i oni su se pribojavali snage Igokee.
najlakše je "poslije bitke biti general", a ti si @fera u ovom slučaju to bio.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 00:02

de mi reci znas li ko je onaj merdanovic sto smo ga nedavno doveli,,na tekmi s leotarom su neki iznad mene pricali da je u spaniju trebo ic,,pa mu to propalo,sta li :?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 mar 2010, 00:09

Eldar Merdanović '93 godište, trenirao u Kengurima.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 00:10

Pasha je napisao/la:Eldar Merdanović '93 godište, trenirao u Kengurima.
zahvaljujem

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2010, 01:08

fera je napisao/la:
9. februara, prije Kupa.
djerasimovic je vec bio kod njih.......nula bodova...a koji bozovic...nesto ne znam za tog,a pratim sve igrace partizana cak i drugi tim ;) ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 mar 2010, 11:46

Pasha je napisao/la:
fera je napisao/la:uopšte nije važno da li su se ili nisu pojačali od kupa na ovamo.
bitno je da je napisano prije kupa.
pred polufinalnu utakmicu niko iz KK "Bosna" nije izlazio sa izjavama tipa "sigurno prolazimo". Parežanin je govorio "jesmo blagi favoriti, ali trebamo potvrditi na terenu. neće nam biti lako". znači i oni su se pribojavali snage Igokee.
najlakše je "poslije bitke biti general", a ti si @fera u ovom slučaju to bio.
ma vidi nisam ni gledao datum uopste vidio sam da momak pise na osnovu pretpostavki sto nije pametno raditi... ja sam svoj post napisao kad sam ga napisao ali sam ga napisao uz cinjenice koje su tacne i niko ne moze reci da nisu...
mogu ja reci danas da ce mali buza iz bosne igrati u lakersima za 5 sezona i sta sad ako mi neko nakon 5 godina kaze da sam se provalio onda mu ja kazem kao najlakse je biti general poslije bitke i to mi je kao neki argument jer sam napravio veliki promasaj u predviđanjima

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 12:12

@neno

ovaj drug koji je inace kosarkaska enciklopedija mi je reko da je u partizanu igro,sad sam progooglo i to je bila sezona 2004/05,,zadnji klub mu je bio sloga iz kraljeva..btw. slobodan bozovic se zove :P

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2010, 14:19

Phill Jackson je napisao/la:@neno

ovaj drug koji je inace kosarkaska enciklopedija mi je reko da je u partizanu igro,sad sam progooglo i to je bila sezona 2004/05,,zadnji klub mu je bio sloga iz kraljeva..btw. slobodan bozovic se zove :P
cekaj malo da nije taj krilni centar ili ovako nesto......mislim da on ima godina ako nije presao i 30 -tu......ako je to taj na kojeg ja mislim mada je dule mijenjao to kao patike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....ako je to taj, onda nije los cini mi se da je bio sasvim solidan, tada je cini mi se igrao krilnog centra, mada u ovakvoj nasoj ligi sada moze komotno da igra centra....mada tada je tek pocela izgradnja sistema...sjecam se tada su tek pocinjali:tripko, novica, luka, pa bio je erden tu...pera bozic, suput, samardziski, MVP milojevic, avdalovic, bakic, malo kreten gurovic (dule ga otjerao sto nije bio spreman dovoljno), neprevazidjeni blejk step - koja ruka Boze dragi, cak i paunic sadasnji......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.