NK Široki Brijeg
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Znaci nema nikakvog opravdanja da mi ne prodjemo ove Ceske levate. Bolji smo i tocka.
Olympique Lyonnais na Pecari, praznik nogometa. Kakve smo samo mi ekipe ugostili, a neki jos uvijek osporavaju, omalovazavaju, zive u proslosti i bave se nekakvim stereotipima i huskanjima, smijesno.
Dajte prodjite ove levate!
Olympique Lyonnais na Pecari, praznik nogometa. Kakve smo samo mi ekipe ugostili, a neki jos uvijek osporavaju, omalovazavaju, zive u proslosti i bave se nekakvim stereotipima i huskanjima, smijesno.
Dajte prodjite ove levate!
Viper je napisao/la:Dajte prodjite ove levate da igrate protiv Lyona da opet u Zenicu dodje neka jaca ekipa![]()
Nema Zenice ove godine,jedino kada dodjemo gore po bodove u ligi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
felix123
- Kontakt:
Evo ja taman iz banke ,digo sam kredit za Stade de Gerland ,pa nek se samo osude ne proć Mladu...Mijo ili Musa će ga otplaćivat.....nek' se sami biraju 
- franklampard8
- Kontakt:
Imate li uslove da igrate na Pecari ?Android je napisao/la:Viper je napisao/la:Dajte prodjite ove levate da igrate protiv Lyona da opet u Zenicu dodje neka jaca ekipa![]()
![]()
1946
Da,i za 3. i za 4.pretkolofranklampard8 je napisao/la:Imate li uslove da igrate na Pecari ?Android je napisao/la:Viper je napisao/la:Dajte prodjite ove levate da igrate protiv Lyona da opet u Zenicu dodje neka jaca ekipa![]()
![]()
HRHB
HRHB
Veliko zanimanje za gostovanje Mlade Boleslav
Promijenjene su sjedalice i na sjevernoj tribini stadiona "Pecara", a uz nove sjedalice sada će taj dio stadiona krasiti i natpis "ŠIROKI BRIJEG", objavljeno je na službenoj stranici kluba.
Zanimanje za uzvratni susret s Mladom Boleslav (četvrtak, 20.30) već sada je iznimno veliko i za očekivati je pune tribine i veliku potporu našoj momčadi u nastojanju da eliminira Čehe i izbori susret s Lyonom u trećem pretkolu Europske lige.
Uzvrat s Mladom Boleslav sudit će, inače, 34-godišnji Maltežanin Alan Mario Sant.
Češka momčad stiže čarter letom u srijedu u Mostar, a, zanimljivo, dan ranije u Širokom Brijegu boravit će i predstavnici Lyona koji će obići stadion i upoznati se s uvjetima i smještajnim kapacitetima.
Promijenjene su sjedalice i na sjevernoj tribini stadiona "Pecara", a uz nove sjedalice sada će taj dio stadiona krasiti i natpis "ŠIROKI BRIJEG", objavljeno je na službenoj stranici kluba.
Zanimanje za uzvratni susret s Mladom Boleslav (četvrtak, 20.30) već sada je iznimno veliko i za očekivati je pune tribine i veliku potporu našoj momčadi u nastojanju da eliminira Čehe i izbori susret s Lyonom u trećem pretkolu Europske lige.
Uzvrat s Mladom Boleslav sudit će, inače, 34-godišnji Maltežanin Alan Mario Sant.
Češka momčad stiže čarter letom u srijedu u Mostar, a, zanimljivo, dan ranije u Širokom Brijegu boravit će i predstavnici Lyona koji će obići stadion i upoznati se s uvjetima i smještajnim kapacitetima.
HRHB
HRHB

di ima ovaj šal kupiti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Prenos ??
BHT1EdoBa je napisao/la:Prenos ??
HRHB
HRHB
nije sigurno jos..Android je napisao/la:BHT1EdoBa je napisao/la:Prenos ??
nema ni u najavi ni na txt ni na sluzbenoj
Ako se dobro sjecam nije bilo ni Gabale dva-tri dana prije na txt-u,sumnjam da ce Sarajevo prenositi...Kevin je napisao/la:nije sigurno jos..Android je napisao/la:BHT1EdoBa je napisao/la:Prenos ??
nema ni u najavi ni na txt ni na sluzbenoj
HRHB
HRHB
Sarajevo ce najvjerovatnije prenosti FACE-TV-e,ali sve ce se znati do utorka.Kazu da vas prenosi BHT-1
Tako sam i ja cuo...amypitar je napisao/la:Sarajevo ce najvjerovatnije prenosti FACE-TV-e,ali sve ce se znati do utorka.Kazu da vas prenosi BHT-1
....
Jucer prijateljska Siroki-Capljina 1:1,strijelac Buhac
HRHB
HRHB
druga postavaAndroid je napisao/la:Tako sam i ja cuo...amypitar je napisao/la:Sarajevo ce najvjerovatnije prenosti FACE-TV-e,ali sve ce se znati do utorka.Kazu da vas prenosi BHT-1
....
- badblueboylivno
- Kontakt:
BHT praktički stalno prenosi domaće europske utakmice Širokog, teško da će propustiti prenositi i ovu, kad je aktivan rezultat.
Hayley <3
To sam zaboravio napisati,valjalo bi da se Buhacu da sansa,redovno zabija kad igraKevin je napisao/la:druga postavaAndroid je napisao/la:Tako sam i ja cuo...amypitar je napisao/la:Sarajevo ce najvjerovatnije prenosti FACE-TV-e,ali sve ce se znati do utorka.Kazu da vas prenosi BHT-1
....
HRHB
HRHB
pitam se zastobadblueboylivno je napisao/la:BHT praktički stalno prenosi domaće europske utakmice Širokog, teško da će propustiti prenositi i ovu, kad je aktivan rezultat.
Antonio Soldo:Želimo na krilima naših navijača izboriti dvoboj s Lyonom

Dva dana nas dijele do uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige između Širokog Brijega i češke Mlade Boleslav. Široki Brijeg će u četvrtak (20.30 sati) pokušati nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta (1:2) i domoći se trećeg pretkola i velikog okršaja s francuskim velikanom Lyonom. Ulog je velik, a toga su svjesni i u momčadi Širokog Brijega. Na ostvarenju tog cilja trebat će im velika podrška s tribina Pecare. Podrška koju su momci svojim igrama zasigurno zaslužili.
- Mladá Boleslav je veoma kvalitetna momčad. Toga smo svjesni svi, ali vjerujemo kako uz maksimalan pristup utakmici i uz pune tribine možemo proći dalje, uvjeren je vratar Antonio Soldo, koji je svojim trudom i strpljenjem izborio „jedinicu“ na vratima Širokog Brijega.
- Pozivam sve naše navijače da nas u što većem broju dođu podržati. Ulog je doista velik. Lyon predstavlja pravu nogometnu poslasticu za naš grad, navijače i nas igrače, rekao je u Soldo
Ovaj 26-godišnji vratar Širokog Brijega je pravi primjer kako se neprestanim radom, trudom i strpljenjem može ostvariti cilj. Soldo je dijete Širokog Brijega, u klubu je prošao sve omladinske kategorije i zatim se kalio na posudbi. Strpljivo je čekao svoju priliku, dočekao ju i iskoristio pored Luke Bilobrka, još jednog izvrsnog vratara u momčadi Širokog Brijega.
- Trenutno sam zadovoljan svojim statusom u klubu. Nastavit ću s radom i potvrditi povjerenje trenera, rekao je Soldo i dodao kako je u odličnom odnosu sa svojim vratarskim kolegom Bilobrkom kojeg smatra vrhunskim čuvarom mreže.

Dva dana nas dijele do uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige između Širokog Brijega i češke Mlade Boleslav. Široki Brijeg će u četvrtak (20.30 sati) pokušati nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta (1:2) i domoći se trećeg pretkola i velikog okršaja s francuskim velikanom Lyonom. Ulog je velik, a toga su svjesni i u momčadi Širokog Brijega. Na ostvarenju tog cilja trebat će im velika podrška s tribina Pecare. Podrška koju su momci svojim igrama zasigurno zaslužili.
- Mladá Boleslav je veoma kvalitetna momčad. Toga smo svjesni svi, ali vjerujemo kako uz maksimalan pristup utakmici i uz pune tribine možemo proći dalje, uvjeren je vratar Antonio Soldo, koji je svojim trudom i strpljenjem izborio „jedinicu“ na vratima Širokog Brijega.
- Pozivam sve naše navijače da nas u što većem broju dođu podržati. Ulog je doista velik. Lyon predstavlja pravu nogometnu poslasticu za naš grad, navijače i nas igrače, rekao je u Soldo
Ovaj 26-godišnji vratar Širokog Brijega je pravi primjer kako se neprestanim radom, trudom i strpljenjem može ostvariti cilj. Soldo je dijete Širokog Brijega, u klubu je prošao sve omladinske kategorije i zatim se kalio na posudbi. Strpljivo je čekao svoju priliku, dočekao ju i iskoristio pored Luke Bilobrka, još jednog izvrsnog vratara u momčadi Širokog Brijega.
- Trenutno sam zadovoljan svojim statusom u klubu. Nastavit ću s radom i potvrditi povjerenje trenera, rekao je Soldo i dodao kako je u odličnom odnosu sa svojim vratarskim kolegom Bilobrkom kojeg smatra vrhunskim čuvarom mreže.
HRHB
HRHB
Peko i Ljubic ce konkurirati za cetvrtak,nadam se da ce Peko zaigrati od prve minute
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, rishovski, ristagrad i 18 gostiju.