di ima ovaj šal kupiti

BHT1EdoBa je napisao/la:Prenos ??
nije sigurno jos..Android je napisao/la:BHT1EdoBa je napisao/la:Prenos ??
Ako se dobro sjecam nije bilo ni Gabale dva-tri dana prije na txt-u,sumnjam da ce Sarajevo prenositi...Kevin je napisao/la:nije sigurno jos..Android je napisao/la:BHT1EdoBa je napisao/la:Prenos ??
nema ni u najavi ni na txt ni na sluzbenoj
Tako sam i ja cuo...amypitar je napisao/la:Sarajevo ce najvjerovatnije prenosti FACE-TV-e,ali sve ce se znati do utorka.Kazu da vas prenosi BHT-1
druga postavaAndroid je napisao/la:Tako sam i ja cuo...amypitar je napisao/la:Sarajevo ce najvjerovatnije prenosti FACE-TV-e,ali sve ce se znati do utorka.Kazu da vas prenosi BHT-1
....
Jucer prijateljska Siroki-Capljina 1:1,strijelac Buhac
To sam zaboravio napisati,valjalo bi da se Buhacu da sansa,redovno zabija kad igraKevin je napisao/la:druga postavaAndroid je napisao/la:Tako sam i ja cuo...amypitar je napisao/la:Sarajevo ce najvjerovatnije prenosti FACE-TV-e,ali sve ce se znati do utorka.Kazu da vas prenosi BHT-1
....
Jucer prijateljska Siroki-Capljina 1:1,strijelac Buhac
pitam se zastobadblueboylivno je napisao/la:BHT praktički stalno prenosi domaće europske utakmice Širokog, teško da će propustiti prenositi i ovu, kad je aktivan rezultat.

Nogometaši i trener Širokog Brijega učlanili se u Škripare!
Nogometaši Širokog Brijega na čelu sa trenerom Slavenom Musom i kapetanom Wagnerom u utorak navečer posjetili su prostorije Kluba navijača Škripari u stadionu Pecara u Širokom Brijegu gdje su učinili fantastičan potez te se još više ‘zbližili’ vjernim navijačima koji su uz njih na svakoj utakmici.
Naime, svi nogometaši i trener Musa postali su Škripari! Učlanili su se u Klub navijača Škripari te su im uručene članske iskaznice za novu sezonu. Igračima koji nisu mogli doći u prostorije navijača, članske iskaznice uručit će im trener Musa.
Uslijedilo je zajedničko druženje i bodrenje za utakmicu protiv Mlade Boleslav u četvrtak, a i jedni i drugi su dali obećanje: Igrači će ostaviti srce na terenu, a Škripari su obećali pravi show na tribini i glasnu podršku svih 90 minuta.
Utakmica se igra u četvrtak u 20:30 sati na Pecari.
![]()

BurningLegion je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.