U stilu koga danas treba ubiti?

Dzeko gleda u nevjerici.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Imaju do kraja augusta da dogovore transfer...Edvin_Mg je napisao/la:Nije mi jasno samo,ako nema nista od Evertona on bi se morao do sad vratit u Ferencváros.
I ostace u FerencvarosuEdvin_Mg je napisao/la:Nije mi jasno samo,ako nema nista od Evertona on bi se morao do sad vratit u Ferencváros.
Nece on ostat u Ferencu jer znaju da je lud i da bi poceo razbijat sve po klubu, pa po cijeni da opet ugrozi karijeru. Otici ce on polako, samo pitanje je da li bas u Englesku.mukitmovac je napisao/la:I ostace u FerencvarosuEdvin_Mg je napisao/la:Nije mi jasno samo,ako nema nista od Evertona on bi se morao do sad vratit u Ferencváros.
DeeWa je napisao/la:Ma najveci transferi se desavaju zadnjeg dana decembra i to u posljednjim satima. Tako da nije nista iskljuceno. Vidite da je problem sto vecina para mora ici hamburgu kako stvari stoje pa ovi iz ferencvarosa seru hoce sto vise izvuc. Mozda kontaju da ce biti i vanserijski pa pokusavaju ga i sacuvati dodatnu godinu al ugl sigurno je da su pare te problem najveci.
Da smo izvukli nerjeseno protiv Nigerije i da se nismo obrukali protiv Francuza a kamoli da smo igrali ravnopravno sa njima. Besic bi vec bio 99% u odlicnom novom klubu. Ovako primjetili ga jesu pojedini klubovi ali i mnogo drugih igraca. Potreban je bio samo jos jedan mali korak a to je drugi krug. Slicno vazi i za pojedine druge nase igrace, doduse za manje pare i losije klubove ali je isti sistem. 5 miliona i nisu toliko male pare koliko trazi Ferencvaros za igraca koje je prije mjesec dana vrijedio 1 milion i bio fakticki nepoznat igrac vecini. Da traze naprimjer 2 miliona Besic bi vec sada zaigrao u novom klubu. Ferencvaros zeli da zaradi cim vise i komplikuje najvjerovatnije. Mozda je ipak trebao da prihvati Swansea prije Evertona. Ali Swansea je mali klub i ne igra EvropuPapastathopoulos je napisao/la:Jest jbt, jedini ga mi primijetili, a stotine miliona pratilo SP na kojem je lik pokid'o..
Za pojedine Swansea nije bolji klub od Ferencvarosarobijas_Ri je napisao/la:@Ajax
Da je Besic bio pametan i da nije krivo savjetovan vec bi sad bio u odlicnom klubu i nebi bilo potrebno trazit u drugom opravdanje za njegov eventualni neodlazak u bolji klub.
Ne kontam sta hoces rec, da je Susic kriv sto se transfer izjalovio?Ajax je napisao/la:Za pojedine Swansea nije bolji klub od Ferencvarosarobijas_Ri je napisao/la:@Ajax
Da je Besic bio pametan i da nije krivo savjetovan vec bi sad bio u odlicnom klubu i nebi bilo potrebno trazit u drugom opravdanje za njegov eventualni neodlazak u bolji klub.![]()
Odlican savjet umjesto da je receno odlicna vijest prihvati Swansea kao jedan korak naprijed u karijeri. Bilo je suprotnih poruka znas to i sam.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 10 gostiju.