Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
soccerfan
-
Kontakt:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
master1015
-
Kontakt:
Postao/la master1015 » 21 jul 2014, 17:12
u nasoj repci jedino ga moze kolasinac ubit, momak je zvijer
-
Pauk
-
Kontakt:
Sta bi Everton, Swansea, Celta ???
Nije valjda su su nase idiotske medije sve opet lagale

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
Edvin_Mg
-
Kontakt:
Nije mi jasno samo,ako nema nista od Evertona on bi se morao do sad vratit u Ferencváros.
-
Pirke
-
Kontakt:
Edvin_Mg je napisao/la:Nije mi jasno samo,ako nema nista od Evertona on bi se morao do sad vratit u Ferencváros.
Imaju do kraja augusta da dogovore transfer...
Sad procitao na tviteru da je sada i Werder u igri...

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
DeeWa
-
Kontakt:
Ma najveci transferi se desavaju zadnjeg dana decembra i to u posljednjim satima. Tako da nije nista iskljuceno. Vidite da je problem sto vecina para mora ici hamburgu kako stvari stoje pa ovi iz ferencvarosa seru hoce sto vise izvuc. Mozda kontaju da ce biti i vanserijski pa pokusavaju ga i sacuvati dodatnu godinu al ugl sigurno je da su pare te problem najveci.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
mukitmovac
-
Kontakt:
Postao/la mukitmovac » 21 jul 2014, 23:00
Edvin_Mg je napisao/la:Nije mi jasno samo,ako nema nista od Evertona on bi se morao do sad vratit u Ferencváros.
I ostace u Ferencvarosu

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
-
robijas_Ri
-
Kontakt:
Postao/la robijas_Ri » 22 jul 2014, 08:22
mukitmovac je napisao/la:Edvin_Mg je napisao/la:Nije mi jasno samo,ako nema nista od Evertona on bi se morao do sad vratit u Ferencváros.
I ostace u Ferencvarosu

Nece on ostat u Ferencu jer znaju da je lud i da bi poceo razbijat sve po klubu, pa po cijeni da opet ugrozi karijeru. Otici ce on polako, samo pitanje je da li bas u Englesku.
-
dinoze
-
Kontakt:
Stvar je u tome da on nije na pripremama.
-
rope11
-
Kontakt:
Bojim se da bi mu ovaj debil od oca mogao biti kocnica u karijeri.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
-
viKK
-
Kontakt:
mislim da će on otići negdje, samo vjerujem da ni on sam ne zna gdje.. više puta je u intervjuima govorio da bi sam volio da napravi dobar transfer poslije SP-a, tako da sigurno ni njemu nije u planu ostajati u ferencvarosu..
-
Babayaro
-
Kontakt:
DeeWa je napisao/la:Ma najveci transferi se desavaju zadnjeg dana decembra i to u posljednjim satima. Tako da nije nista iskljuceno. Vidite da je problem sto vecina para mora ici hamburgu kako stvari stoje pa ovi iz ferencvarosa seru hoce sto vise izvuc. Mozda kontaju da ce biti i vanserijski pa pokusavaju ga i sacuvati dodatnu godinu al ugl sigurno je da su pare te problem najveci.

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
Kralj_Tvrtko
-
Kontakt:
Postao/la Kralj_Tvrtko » 22 jul 2014, 12:49
Koja se cifra spominje oko Bešića?
Sumnjam da će se on negdje prodat u veliki klub, to što smo ga mi primjetili ne znači da su i drugi. Mađarska liga je loša, njihovi igrači nisu na cijeni.
-
Papastathopoulos
-
Kontakt:
Postao/la Papastathopoulos » 23 jul 2014, 11:34
Jest jbt, jedini ga mi primijetili, a stotine miliona pratilo SP na kojem je lik pokid'o..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
Ajax
-
Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Jest jbt, jedini ga mi primijetili, a stotine miliona pratilo SP na kojem je lik pokid'o..
Da smo izvukli nerjeseno protiv Nigerije i da se nismo obrukali protiv Francuza a kamoli da smo igrali ravnopravno sa njima. Besic bi vec bio 99% u odlicnom novom klubu. Ovako primjetili ga jesu pojedini klubovi ali i mnogo drugih igraca. Potreban je bio samo jos jedan mali korak a to je drugi krug. Slicno vazi i za pojedine druge nase igrace, doduse za manje pare i losije klubove ali je isti sistem. 5 miliona i nisu toliko male pare koliko trazi Ferencvaros za igraca koje je prije mjesec dana vrijedio 1 milion i bio fakticki nepoznat igrac vecini. Da traze naprimjer 2 miliona Besic bi vec sada zaigrao u novom klubu. Ferencvaros zeli da zaradi cim vise i komplikuje najvjerovatnije. Mozda je ipak trebao da prihvati Swansea prije Evertona. Ali Swansea je mali klub i ne igra Evropu
Ako je istina ovo za Werder to bi trebao da prihvati objerucki bez imalo razmisljanja. Jedini je problem sto Werder nema dovoljno para. I da Werder isto nece igrati Evropu

-
robijas_Ri
-
Kontakt:
Postao/la robijas_Ri » 23 jul 2014, 12:07
@Ajax
Da je Besic bio pametan i da nije krivo savjetovan vec bi sad bio u odlicnom klubu i nebi bilo potrebno trazit u drugom opravdanje za njegov eventualni neodlazak u bolji klub.
-
Ajax
-
Kontakt:
robijas_Ri je napisao/la:@Ajax
Da je Besic bio pametan i da nije krivo savjetovan vec bi sad bio u odlicnom klubu i nebi bilo potrebno trazit u drugom opravdanje za njegov eventualni neodlazak u bolji klub.
Za pojedine Swansea nije bolji klub od Ferencvarosa

Odlican savjet umjesto da je receno odlicna vijest prihvati Swansea kao jedan korak naprijed u karijeri. Bilo je suprotnih poruka znas to i sam.
-
robijas_Ri
-
Kontakt:
Postao/la robijas_Ri » 23 jul 2014, 12:13
Ajax je napisao/la:robijas_Ri je napisao/la:@Ajax
Za pojedine Swansea nije bolji klub od Ferencvarosa

Odlican savjet umjesto da je receno odlicna vijest prihvati Swansea kao jedan korak naprijed u karijeri. Bilo je suprotnih poruka znas to i sam.
Ne kontam sta hoces rec, da je Susic kriv sto se transfer izjalovio?
-
Ajax
-
Kontakt:
Ne znam ja ko je krvi i ko nije. U svakom slucaju trebali bi svi pocev od selektora ( koji je izjavio nesto drugo ), javnosti, novinara pa i igraca samog biti prezadovoljni da za pocetak potpise za Swansea, West Ham, Werder pa onda za dvije godine neka napravi korak vise. Ali umjesto toga skoro svi su stali na noge i govorili da to ne dolazi u obzir i stvarali poprilicno nerealna ocekivanja. Ne zato jer Besic nema toliki kvalitet. Nego nije prirodno da neko zamjeni Ferencvaros za naprimjer Arsenal. I ne samo to radi se o igracu koji je zahtjevao da igra i da bude jedan od 14,15 glavnih igraca. Ne neki talentovan igrac bez zahtjeva. Samo Valencia, Everton i slicni velikani tako su govorili skoro svi. Ne znam dali je to mudra odluka bila. Bilo je i logicno ocekivati da ce Ferencvaros htjeti da zaradi sto je vise moguce ( posebno ako je istina da veci dio zarade ide HSV-u ) posebno ako bude interes vise klubova. Zato je trebalo prvu pravu ponudu prihvatiti. Ali opet momku se je savjetovalo da treba da priceka i da se ne zuri. Neka dobro razmisli. I sada je sam sebi zakomplikovao stvari sa tim savjetima.
-
Papastathopoulos
-
Kontakt:
Postao/la Papastathopoulos » 23 jul 2014, 12:36
ma Ajax brate, ni ja ne volim Susica, draze su mi fekalije od njega, ali nema logike da ga uvlacis u ovo, moze on izjaviti da je i Real mali klub, ali on ne odlucuje gdje ce Mume preci..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.