Koji ce nam **** stadion za Atletiku. Ima jedan atletski stadion na Kosevu i dosta im. Za trenirati je dovoljna samo atletska staza i nesto malo za 100-200 posjetitelja. Zna se koji je sport broj jedan bez konkurencije na svijetu. Pa vi ste i na utakmicama druge lige imali posjetu od 10.000 ljudi. Da se je napravio lijep stadion mogli ste skroz zamjeniti Bilino polje. A ovako imat cete jednu utakmicu reprezentacije svakih pet godina maksimalno.Coraco je napisao/la:
Moj rođo dobro je da se išta gradi, a tek da su morali tako graditi još jedan stadion sa stazom ne bi dočekali nikad, barem onakvu kao na Kamberovića polju.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jul 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg da nije potrebna ne bi ostala. Eto nema na BP staze, pa su pravili stadion za taj sport. Sad tražiti u gradskoj jezgri prostor za još jedan stadion koji će rijetko bit posjećen nije isplativo, isplativije im je krknut zgradu. 

Ko bi mogao biti tu od novih imena? Arslanagić, Prcić, neki novi mlađi napadač (Hodžić)...Još neko? S kojojm formacijom ići dalje (1 ili 2 napadača)? Koga staviti s Bešićem u centru terena, a koga naprijed kao klasičnu 10-ku? Hajmo malo, ostavite se stadiona
Šta rade moderatori na ovom forumu? Zar se treba tolerirati blaćenje Tuzle, jednog grada koji toliko dao za odbranu naše domovine i bio luka spasa za mnoge unesrećene Podrinjce, u velikoj većini slučajeva od djece koja tih godina još nisu bila ni u planu?
Do kada više to sektaštvo, lokal-patriotizam i uvrede prema drugim gradovima? Nemamo neprijatelja svuda oko sebe, pa se trebamo još i mahalaški krviti međusobno.
Do kada više to sektaštvo, lokal-patriotizam i uvrede prema drugim gradovima? Nemamo neprijatelja svuda oko sebe, pa se trebamo još i mahalaški krviti međusobno.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Naravno da ne treba, ali i moderatori moraju nekada spavati i imaju zivot izvan ovog virutalnog svijeta. Huskaci ce biti primjereno sankcionisani... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Uuuu al pojedinci imaju zavist prema TZ. Ma tko je vama kriv sto su Tuzlaci ljudine i sto su vec u 21 vijeku, a vi ostali jos u pecini.
Cestitke NSBIH sto su konacno jednu tekmu dodijelili Tuzlacima. Nema sumnje da ce na Tusnju tada biti pravi uzitak
Cestitke NSBIH sto su konacno jednu tekmu dodijelili Tuzlacima. Nema sumnje da ce na Tusnju tada biti pravi uzitak

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo bi super kada bi sva tri gore navedena dobila poziv, mladi i imaju potencijala..Mada Hodzicu je u Dinamu bas jaka konkurencija.mone je napisao/la:Ko bi mogao biti tu od novih imena? Arslanagić, Prcić, neki novi mlađi napadač (Hodžić)...Još neko? S kojojm formacijom ići dalje (1 ili 2 napadača)? Koga staviti s Bešićem u centru terena, a koga naprijed kao klasičnu 10-ku? Hajmo malo, ostavite se stadiona
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba neke igrace posebno pozvati za Lichtenstein, neki siri spisak za prijateljsku, a za kvalifikacije najbolje onda pozvati. Sto se tice novih imena, ne pada mi puno njih na pamet koji bi odmah mogli dobiti poziv. Arslanagic i Vrancic u slucaju rjesavanja papirologije, Zahirovic ovisno od situacije u klubu. Moguce da i Stanic debituje, nakon sto je vec bio na sirem spisku za SP.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Prcic ?Goalgetter je napisao/la:Treba neke igrace posebno pozvati za Lichtenstein, neki siri spisak za prijateljsku, a za kvalifikacije najbolje onda pozvati. Sto se tice novih imena, ne pada mi puno njih na pamet koji bi odmah mogli dobiti poziv. Arslanagic i Vrancic u slucaju rjesavanja papirologije, Zahirovic ovisno od situacije u klubu. Moguce da i Stanic debituje, nakon sto je vec bio na sirem spisku za SP.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica 

- Goalgetter
- Kontakt:
Moze i to, ali sam inace zadnji vezni i desni bek u svom klubu.Chinaglia je napisao/la:ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica

Sumnjam da ce njega Pape odmah pozvati, posebno ako igra jos u 2. Fracnuskoj ligi (iako je moguce da ipak budu u prvoj). Nije se jos rjesio spor izmedju njega i Safeta, tako da ne ocekujem njegov poziv, iako bih volio naravno da ga pozove.Papastahopoulos je napisao/la:Prcic ?
Slobodno reci da si novi Bešić.Goalgetter je napisao/la:Moze i to, ali sam inace zadnji vezni i desni bek u svom klubu.Chinaglia je napisao/la:ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica![]()

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne usudjujem se da se poredim sa gigantom kao sto je Besic.kobe24 je napisao/la:Slobodno reci da si novi Bešić.Goalgetter je napisao/la:Moze i to, ali sam inace zadnji vezni i desni bek u svom klubu.Chinaglia je napisao/la:ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica![]()

hvalite me usta mojaGoalgetter je napisao/la:Moze i to, ali sam inace zadnji vezni i desni bek u svom klubu.Chinaglia je napisao/la:ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Taman, zelim onda da debitujem za repku u Tuzli, dobices moj dres poslije tekme @chinaglia. 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cudi me da te nema na TM-u 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
nema baš pogodne teme, pa evo ovdje .. stvarno nas Turci ne vole, k'o fol braća

„U Turskoj raja pravo vole Bosnu. Tamo smo imali 80 miliona navijača za vrijeme SP u Brazilu. Utakmice BiH Turci su masovno pratili na ulicama i u kafićima, gdje sam se lično uvjerio da su vatreno navijali za popularno zvane 'zmajeve'. I zbog toga bi volio da napravimo utakmice koje sam spominjao, jer sam uvjeren da bi akcija uspjela 100 posto“, smatra Hodžić.
mone je napisao/la:Ko bi mogao biti tu od novih imena? Arslanagić, Prcić, neki novi mlađi napadač (Hodžić)...Još neko? S kojojm formacijom ići dalje (1 ili 2 napadača)? Koga staviti s Bešićem u centru terena, a koga naprijed kao klasičnu 10-ku? Hajmo malo, ostavite se stadiona
......................begovic....................
mujdza...bicakcic..spahic(zuka)..kolasinac
................besic....salihovic(medo).......
hajrovic.............pjanic................lulic
......................dzeko......................
to je to.... ali trebalo je biti i s nigerijom pa ****

za koju godinu
....................begovic.................
dilaver...bicakcic...arslanagic..kolasinac
...................besic....prcic..............
hajrovic............pjanic...........visca
..................tankovic(hodzic).................
Mislim da bi bila odlicna prilika odigrati prijateljsku sa Turskom.Sasvim dobar protivnik, plus humanitarni karakter.Nadam se da ce se naci datum sto prije
E ova formacija za koju godinu mi se baš sviđaarius je napisao/la:mone je napisao/la:Ko bi mogao biti tu od novih imena? Arslanagić, Prcić, neki novi mlađi napadač (Hodžić)...Još neko? S kojojm formacijom ići dalje (1 ili 2 napadača)? Koga staviti s Bešićem u centru terena, a koga naprijed kao klasičnu 10-ku? Hajmo malo, ostavite se stadiona
......................begovic....................
mujdza...bicakcic..spahic(zuka)..kolasinac
................besic....salihovic(medo).......
hajrovic.............pjanic................lulic
......................dzeko......................
to je to.... ali trebalo je biti i s nigerijom pa ****![]()
![]()
![]()
za koju godinu
....................begovic.................
dilaver...bicakcic...arslanagic..kolasinac
...................besic....prcic..............
hajrovic............pjanic...........visca
..................tankovic(hodzic).................