BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Ajax
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Ajax » 23 jul 2014, 00:20

Coraco je napisao/la:
Moj rođo dobro je da se išta gradi, a tek da su morali tako graditi još jedan stadion sa stazom ne bi dočekali nikad, barem onakvu kao na Kamberovića polju.
Koji ce nam **** stadion za Atletiku. Ima jedan atletski stadion na Kosevu i dosta im. Za trenirati je dovoljna samo atletska staza i nesto malo za 100-200 posjetitelja. Zna se koji je sport broj jedan bez konkurencije na svijetu. Pa vi ste i na utakmicama druge lige imali posjetu od 10.000 ljudi. Da se je napravio lijep stadion mogli ste skroz zamjeniti Bilino polje. A ovako imat cete jednu utakmicu reprezentacije svakih pet godina maksimalno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jul 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 jul 2014, 00:43

Jbg da nije potrebna ne bi ostala. Eto nema na BP staze, pa su pravili stadion za taj sport. Sad tražiti u gradskoj jezgri prostor za još jedan stadion koji će rijetko bit posjećen nije isplativo, isplativije im je krknut zgradu. :mrgreen:

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 23 jul 2014, 09:54

Ko bi mogao biti tu od novih imena? Arslanagić, Prcić, neki novi mlađi napadač (Hodžić)...Još neko? S kojojm formacijom ići dalje (1 ili 2 napadača)? Koga staviti s Bešićem u centru terena, a koga naprijed kao klasičnu 10-ku? Hajmo malo, ostavite se stadiona

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 23 jul 2014, 10:15

Šta rade moderatori na ovom forumu? Zar se treba tolerirati blaćenje Tuzle, jednog grada koji toliko dao za odbranu naše domovine i bio luka spasa za mnoge unesrećene Podrinjce, u velikoj većini slučajeva od djece koja tih godina još nisu bila ni u planu?

Do kada više to sektaštvo, lokal-patriotizam i uvrede prema drugim gradovima? Nemamo neprijatelja svuda oko sebe, pa se trebamo još i mahalaški krviti međusobno.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 jul 2014, 10:21

Naravno da ne treba, ali i moderatori moraju nekada spavati i imaju zivot izvan ovog virutalnog svijeta. Huskaci ce biti primjereno sankcionisani... ;)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2014, 10:23

Uuuu al pojedinci imaju zavist prema TZ. Ma tko je vama kriv sto su Tuzlaci ljudine i sto su vec u 21 vijeku, a vi ostali jos u pecini.
Cestitke NSBIH sto su konacno jednu tekmu dodijelili Tuzlacima. Nema sumnje da ce na Tusnju tada biti pravi uzitak ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2014, 12:52

mone je napisao/la:Ko bi mogao biti tu od novih imena? Arslanagić, Prcić, neki novi mlađi napadač (Hodžić)...Još neko? S kojojm formacijom ići dalje (1 ili 2 napadača)? Koga staviti s Bešićem u centru terena, a koga naprijed kao klasičnu 10-ku? Hajmo malo, ostavite se stadiona
Bilo bi super kada bi sva tri gore navedena dobila poziv, mladi i imaju potencijala..Mada Hodzicu je u Dinamu bas jaka konkurencija.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2014, 13:03

Treba neke igrace posebno pozvati za Lichtenstein, neki siri spisak za prijateljsku, a za kvalifikacije najbolje onda pozvati. Sto se tice novih imena, ne pada mi puno njih na pamet koji bi odmah mogli dobiti poziv. Arslanagic i Vrancic u slucaju rjesavanja papirologije, Zahirovic ovisno od situacije u klubu. Moguce da i Stanic debituje, nakon sto je vec bio na sirem spisku za SP.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 jul 2014, 13:21

Goalgetter je napisao/la:Treba neke igrace posebno pozvati za Lichtenstein, neki siri spisak za prijateljsku, a za kvalifikacije najbolje onda pozvati. Sto se tice novih imena, ne pada mi puno njih na pamet koji bi odmah mogli dobiti poziv. Arslanagic i Vrancic u slucaju rjesavanja papirologije, Zahirovic ovisno od situacije u klubu. Moguce da i Stanic debituje, nakon sto je vec bio na sirem spisku za SP.
Prcic ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2014, 13:24

ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica :cool:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2014, 13:30

Chinaglia je napisao/la:ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica :cool:
Moze i to, ali sam inace zadnji vezni i desni bek u svom klubu. :mrgreen:
Papastahopoulos je napisao/la:Prcic ?
Sumnjam da ce njega Pape odmah pozvati, posebno ako igra jos u 2. Fracnuskoj ligi (iako je moguce da ipak budu u prvoj). Nije se jos rjesio spor izmedju njega i Safeta, tako da ne ocekujem njegov poziv, iako bih volio naravno da ga pozove.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 23 jul 2014, 13:34

Goalgetter je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ja bih pozvao @Goalgettera, djeluje mi kao odličan napadač, ubica :cool:
Slobodno reci da si novi Bešić. :P
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2014, 13:37

kobe24 je napisao/la:
Slobodno reci da si novi Bešić. :P
Ne usudjujem se da se poredim sa gigantom kao sto je Besic. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2014, 13:38

hvalite me usta moja :mrgreen: taman umjesto Mujdže, tanki smo na desnom beku, a bolji si od Vrše garant :P

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2014, 13:47

Taman, zelim onda da debitujem za repku u Tuzli, dobices moj dres poslije tekme @chinaglia. :P

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 jul 2014, 13:51

Cudi me da te nema na TM-u :P
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2014, 14:25

nema baš pogodne teme, pa evo ovdje .. stvarno nas Turci ne vole, k'o fol braća ;)
„U Turskoj raja pravo vole Bosnu. Tamo smo imali 80 miliona navijača za vrijeme SP u Brazilu. Utakmice BiH Turci su masovno pratili na ulicama i u kafićima, gdje sam se lično uvjerio da su vatreno navijali za popularno zvane 'zmajeve'. I zbog toga bi volio da napravimo utakmice koje sam spominjao, jer sam uvjeren da bi akcija uspjela 100 posto“, smatra Hodžić.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 23 jul 2014, 14:37

mone je napisao/la:Ko bi mogao biti tu od novih imena? Arslanagić, Prcić, neki novi mlađi napadač (Hodžić)...Još neko? S kojojm formacijom ići dalje (1 ili 2 napadača)? Koga staviti s Bešićem u centru terena, a koga naprijed kao klasičnu 10-ku? Hajmo malo, ostavite se stadiona

......................begovic....................
mujdza...bicakcic..spahic(zuka)..kolasinac
................besic....salihovic(medo).......
hajrovic.............pjanic................lulic
......................dzeko......................

to je to.... ali trebalo je biti i s nigerijom pa **** :D :D :D

za koju godinu
....................begovic.................
dilaver...bicakcic...arslanagic..kolasinac
...................besic....prcic..............
hajrovic............pjanic...........visca
..................tankovic(hodzic).................

SkozaZe
Kontakt:

Post Postao/la SkozaZe » 23 jul 2014, 16:02

Mislim da bi bila odlicna prilika odigrati prijateljsku sa Turskom.Sasvim dobar protivnik, plus humanitarni karakter.Nadam se da ce se naci datum sto prije

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 23 jul 2014, 17:41

arius je napisao/la:

......................begovic....................
mujdza...bicakcic..spahic(zuka)..kolasinac
................besic....salihovic(medo).......
hajrovic.............pjanic................lulic
......................dzeko......................

to je to.... ali trebalo je biti i s nigerijom pa **** :D :D :D

za koju godinu
....................begovic.................
dilaver...bicakcic...arslanagic..kolasinac
...................besic....prcic..............
hajrovic............pjanic...........visca
..................tankovic(hodzic).................
E ova formacija za koju godinu mi se baš sviđa :D btw neko gore reče da Prcića možda neće zvati jer igra u 2 ligi francuske. Mislim, i Višća je igrao u drugoj ligi Turske pa je dobijao poziv redovno. Prema tome, može i Prcić sada...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.