TMovac je napisao/la:
Sto se kosarkasa tice njima skidam kapu, pogotovo malom Sulejmanovicu. Sto se fudbalera tice koliko se ja sjecam Pjanic je izjavio da zeli igrati za BiH, ali da ne moze cekati vjecno. Velesila Spanija se borila za Krkica, velesila Njemacka se borila za Ozila i Gundogana. Hrvati za Halilovica. Svi ti igraci su pozvati u A repke samo da bi se kaparisali i osigurali za buducnost. Pa zasto bi onda mi igrali na kartu nekog ponosa, patriotizma. Trebamo kupiti sve sto mozemo. Pojacati svaku poziciju maximalno. Pa da svaki igrac strahuje za poziciju u timu.
Šta znači boriti se. Nemoj misliti da su NIjemci molili Ozila i Gundogana da igra za Njemačku. Nisu, ne boj se. Ni Hrvati nisu Halilovića molili, samo su mu uputili poziv. Baš kao što smo mu i mi uputili poziv a on odbio. Niko od ovih igrača nije pozvan radi toga da bi se kaparisao, budi siguran u to da Ozil nije zbog toga pozvan. Halilović možda i jeste (samo zbog ludog Štimca, koji svojim sistemom vrijednosgti umalo ne upropastri Hrvatsku reprezenatciju) ali opet nije kaparisan. Možemo mu mi uputiti poziv......šta misliš, hoće li dotrčati ovdje...
Koliko smo samo puta mi upuili poziv Ognjenu Kuzmiču, i to dok je bio niko i ništa, pa šta bi.
Prvi princip svakog uspjeha je poštovati sebe. tek nakon toga dolazi sve ostalo ......