NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la maxmore » 24 jul 2014, 23:27

Galion je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
maxmore je napisao/la:Naiva žešća. Ekipa nam je nespremna totalno. Peku presjeklo u 42 minuti ne moze da miče. Sreća njegova pa poluvrijeme bilo brzo. Zakarić žrtvovan u zatvaranju boka, momak stoji u liniji sa obranom cijelu utakmicu. landeka nije trebao ni ulaziti , mozda i naš najlošiji igrač. Obrana totalno neuigrana. Wagner nemoćan u sredini. Trka svedena na 0.. Musa kao i u prvoj tekmi taktički totalno podbacio. Izmjene kasne debelo. Probam naći svijetlu točku. :oops: :oops: Mozda da smo zabili one zicere bi okrenuli utakmicu na svoj mlin...ali samo možda. Ono se ne smije promašivati ni u PL, a ne u EL. Nismo dorasli nikakvoj malo ozbiljnijoj momčadi... Ali šta ćeš. Posjeta odlična i tu da napomenem sarajevo (pretstavljaju ga kao atomsko) skupi 10 000 ljudi. Široki 5000... treba li šta dalje.
daj Bogati ne seri ovo vam je prvi put u historiji da napunite onu jednu tribinu, i nije Sarajevo gledalo 10 milja nego 13 itd itd , o publici i navijacima Bogati vi nemojte :wave: :wave:
Population (2013 census)
• City 6,246
• Urban 29,809

Šta bi tio ti, da možda babe, didovi, žene i dojenčad dođu na tribinu?
Shvati da ne prate svi ljudi nogomet, za ovako malo mjesto imamo pristojnu posjetu.
Pristojnu. Ovo je više nego pristojno. Ugradi njemu u Sarajevo , neka mu bude, 13000 izbaci %. Smiješno za jedno atomsko Sarajevo.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 23:27

Imate? Kol'ko si siguran da će ova ista brojka biti 02.08. na stadionu? :facepalm:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 jul 2014, 23:29

Krokodil je napisao/la:Imate? Kol'ko si siguran da će ova ista brojka biti 02.08. na stadionu? :facepalm:
Razgovaramo o činjenicama. Ne pričamo o hipotetskim stvarima.

Lištica

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 23:32

Čuj o činjenicama. Pa vi govorite da IMATE pristojnu brojku što nije tačno. Ovo je BILA pristojna brojka i ništa više.

Vama u EL dodje 5 hiljada a nama u PL prosjek 4 hiljade (neću pričati ŠBBKBB), zamisli činjenice. :wave:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 jul 2014, 23:34

Krokodil je napisao/la:Čuj o činjenicama. Pa vi govorite da IMATE pristojnu brojku što nije tačno. Ovo je BILA pristojna brojka i ništa više.

Vama u EL dodje 5 hiljada a nama u PL prosjek 4 hiljade (neću pričati ŠBBKBB), zamisli činjenice. :wave:
421.289 stanovnika Sarajevo. Pokrij se ušima.

Lištica

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 23:36

Hajd dobro, poklopio si me. :urnebes: :facepalm:
Galion je napisao/la:Šta bi tio ti, da možda babe, didovi, žene i dojenčad dođu na tribinu?
Shvati da ne prate svi ljudi nogomet

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2014, 23:42

Krokodil je napisao/la:Imate? Kol'ko si siguran da će ova ista brojka biti 02.08. na stadionu? :facepalm:
13000 od 369,534 (urban) je 3,5%, a od 608,354 (metro) je 2,1 %.
Mi sa 6,246 (city) i 29,809 (urban) trebamo imati 650 gledatelja da imamo istu zastupljenost mještana na utakmici.
Zato se ne blamiraj više kad već nisi učio matematiku u školi :kafa:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 23:43

E čuj sad ovog :urnebes:

Uredu je Škripavci ba .. Gdje ono nestadoste u 70' ? :opaopa:

Napadate me zbog činjenice koje ste i sami svjesni, svašta s'vama. :think:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2014, 23:45

@Krokodil šta tebi nije jasno. Da nisi možda malo zaostao u intelektualnom razvoju? Ja ti tu na žalost ne mogu pomoći.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 24 jul 2014, 23:47

Nemogu se oteti utisku da je siroki mogao vise..nekako naivno..
Sto se tice posjete, odlicna proporcialno broju stanovnika... nema se sta prigovoriti..

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 jul 2014, 23:49

EXIT je napisao/la:Nemogu se oteti utisku da je siroki mogao vise..nekako naivno..
Sto se tice posjete, odlicna proporcialno broju stanovnika... nema se sta prigovoriti..
Naravno da je mogao više. Nesretan gol je napravio svoje. Jednostavno su stali. Da smo zabili ono što smo morali utakmica bi sigurno krenula u drugom smijeru.

Lištica

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 23:49

aS_Roma je napisao/la:daj Bogati ne seri ovo vam je prvi put u historiji da napunite onu jednu tribinu, i nije Sarajevo gledalo 10 milja nego 13 itd itd , o publici i navijacima Bogati vi nemojte :wave: :wave:
Galion je napisao/la:Population (2013 census)
• City 6,246
• Urban 29,809

Shvati da ne prate svi ljudi nogomet, za ovako malo mjesto imamo pristojnu posjetu.
Pričate da IMATE pristojnu posjetu samo na osnovu večerašnje utakmice i prozivate Sarajevo. Ja kažem da griješite i to i vi znate al' pravite se nešto pametni fol. :yawn:

Šta tebi nije jasno, Škripavac? :eh:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2014, 23:52

Krokodil je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:daj Bogati ne seri ovo vam je prvi put u historiji da napunite onu jednu tribinu, i nije Sarajevo gledalo 10 milja nego 13 itd itd , o publici i navijacima Bogati vi nemojte :wave: :wave:
Galion je napisao/la:Population (2013 census)
• City 6,246
• Urban 29,809

Pričate da IMATE pristojnu posjetu samo na osnovu večerašnje utakmice i prozivate Sarajevo. Ja kažem da griješite i to i vi znate al' pravite se nešto pametni fol. :yawn:

Šta tebi nije jasno, Škripavac? :eh:
Nije mi jasno kako si se uspio registrirati na forum sa IQ-om od oko 85.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 23:54

Na osnovu tvog odgovora, ako ti je preko 60 udaraj se nogom u zicagu.

Ili nemoj, može to MLADA umjesto tebe! :wave:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2014, 23:55

Krokodil je napisao/la:Na osnovu tvog odgovora, ako ti je preko 60 udaraj se nogom u zicagu.

Ili nemoj, može to MLADA umjesto tebe! :wave:
Nisam ni ja Einstein, ali moj IQ je 130, a ti ponovi tablicu množenja, možda ti zatreba u životu.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 23:57

Bolje mi ide "tablica" sabiranja, 2 + 4 = 6 (u dvije utakmice). Bez digitrona je ovo bilo. :lolno: :wave:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jul 2014, 23:57

meni se čini da smo svi mi mislili šta će mlada boleslav...a realno, maribor bi igrao jedva s ovima..
jaka momčad, brža, spremnija..vidi se da dolaze iz jače lige koja je nekoliko klasa iznad naše..

i nema se šta ovdje biti nešto posebno razočaran..šteta je samo što je 4:0, a realno, ljudi su puno jači i skuplji od nas, momčad su prava..

široki je realno dobio najtežeg protivnika..

oni koji su izašli kod 2:0 i 3:0 su naravno oni koji i dolaze samo na ovakve utakmice..ono je sramota..

i zadnje, zar drugi gol nije ofsajd???

slika

u ovom trenutku mu još nije upućena lopta ali on se vraća nazad i pogledajte na snimku, malo se vrai i ovaj mu daje i on šprinta i daje gol..stekao je tu prednost.. :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 23:59

e ovako ćemo :

Široki je večeras s obzirom na broj stanovnika imao i više nego pristojnu posjetu .Dok s druge strane u premijer ligi BiH i Široki i Sarajevo imaju lošu posjetu s obzirom na broj stanovnika . A dodajte u obzir i kvalitetu lige -> mislim da je velikoj većini klubova u ligi posjeta ispod te neke granice da se može reći da je PRISTOJNA .
Neznam oko čega se vi prepirete .

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 25 jul 2014, 00:02

@primasquadra

Nisam ja ni rekao da je večerašnja posjeta loša ili nešto slično. Samo sam se nadovezao na komentar onog momčiluka što se ušutio da IMATE pristojnu posjetu (nije istina - uvjerili smo se kolo prije Mlade) i zato što su prozivali Sarajevo.

Svi znamo kakav je kvalitet lige i zašto je posjeta takva kakva jeste i tu se slažemo. :salut:
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 25 jul 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 25 jul 2014, 00:02

Kevin je napisao/la:
i zadnje, zar drugi gol nije ofsajd???

slika

u ovom trenutku mu još nije upućena lopta ali on se vraća nazad i pogledajte na snimku, malo se vrai i ovaj mu daje i on šprinta i daje gol..stekao je tu prednost.. :roll:
Gledao sam sad snimku i u trenutku upućivanja lopte ipak je za koji centimetar Dino bio bliže Soldi od njeg.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, kontra, Nemanja99, Rule_hz, Venom i 19 gostiju.