Uredu je Škripavci ba .. Gdje ono nestadoste u 70' ?
Napadate me zbog činjenice koje ste i sami svjesni, svašta s'vama.
Naravno da je mogao više. Nesretan gol je napravio svoje. Jednostavno su stali. Da smo zabili ono što smo morali utakmica bi sigurno krenula u drugom smijeru.EXIT je napisao/la:Nemogu se oteti utisku da je siroki mogao vise..nekako naivno..
Sto se tice posjete, odlicna proporcialno broju stanovnika... nema se sta prigovoriti..
aS_Roma je napisao/la:daj Bogati ne seri ovo vam je prvi put u historiji da napunite onu jednu tribinu, i nije Sarajevo gledalo 10 milja nego 13 itd itd , o publici i navijacima Bogati vi nemojte![]()
Pričate da IMATE pristojnu posjetu samo na osnovu večerašnje utakmice i prozivate Sarajevo. Ja kažem da griješite i to i vi znate al' pravite se nešto pametni fol.Galion je napisao/la:Population (2013 census)
• City 6,246
• Urban 29,809
Šta bi tio ti, da možda babe, didovi, žene i dojenčad dođu na tribinu?
Shvati da ne prate svi ljudi nogomet, za ovako malo mjesto imamo pristojnu posjetu.
Nije mi jasno kako si se uspio registrirati na forum sa IQ-om od oko 85.Krokodil je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:daj Bogati ne seri ovo vam je prvi put u historiji da napunite onu jednu tribinu, i nije Sarajevo gledalo 10 milja nego 13 itd itd , o publici i navijacima Bogati vi nemojte
Pričate da IMATE pristojnu posjetu samo na osnovu večerašnje utakmice i prozivate Sarajevo. Ja kažem da griješite i to i vi znate al' pravite se nešto pametni fol.Galion je napisao/la:Population (2013 census)
• City 6,246
• Urban 29,809
Šta bi tio ti, da možda babe, didovi, žene i dojenčad dođu na tribinu?
Shvati da ne prate svi ljudi nogomet, za ovako malo mjesto imamo pristojnu posjetu.![]()
Šta tebi nije jasno, Škripavac?
Nisam ni ja Einstein, ali moj IQ je 130, a ti ponovi tablicu množenja, možda ti zatreba u životu.Krokodil je napisao/la:Na osnovu tvog odgovora, ako ti je preko 60 udaraj se nogom u zicagu.
Ili nemoj, može to MLADA umjesto tebe!

Gledao sam sad snimku i u trenutku upućivanja lopte ipak je za koji centimetar Dino bio bliže Soldi od njeg.Kevin je napisao/la:
i zadnje, zar drugi gol nije ofsajd???
u ovom trenutku mu još nije upućena lopta ali on se vraća nazad i pogledajte na snimku, malo se vrai i ovaj mu daje i on šprinta i daje gol..stekao je tu prednost..
Ma nisam se ja ušutio, ako je upućeno meni, nego, ne mogu sa tobom razgovarati dok ne uzmeš digitron. Ne ide ti na prste. Jbga.Krokodil je napisao/la:@primasquadra
Nisam ja ni rekao da je večerašnja posjeta loša ili nešto slično. Samo sam se nadovezao na komentar onog momčiluka što se ušutio da IMATE pristojnu posjetu (nije istina - uvjerili smo se kolo prije Mlade) i zato što su prozivali Sarajevo.
Svi znamo kakav je kvalitet lige i zašto je posjeta takva kakva jeste i to niko ne spori.
Istina,nije bilo zaledja,bio sam na tribini bas u pravcu Dine i njihovog igracaGalion je napisao/la:Gledao sam sad snimku i u trenutku upućivanja lopte ipak je za koji centimetar Dino bio bliže Soldi od njeg.Kevin je napisao/la:
i zadnje, zar drugi gol nije ofsajd???
u ovom trenutku mu još nije upućena lopta ali on se vraća nazad i pogledajte na snimku, malo se vrai i ovaj mu daje i on šprinta i daje gol..stekao je tu prednost..
Mi vas podrzati???Krokodil je napisao/la:Izvini ali ja kucam preko tastature, ne treba mi digitron.![]()
Haj da ne bi dalje raspravljali, podržite preostalog predstavnika Države nam u Europskim takmičenjima i dozvidanja.
dozvidanjaKrokodil je napisao/la:Izvini ali ja kucam preko tastature, ne treba mi digitron.![]()
Haj da ne bi dalje raspravljali, podržite preostalog predstavnika Države nam u Europskim takmičenjima i dozvidanja.
Evo ja ću mu pomoći još jednom, zadnji put. Prema UEFA-inoj statistici nas je bilo oko 1500 na utakmici protiv Gabale. To je (1500/30000)*100% = 5% stanovništva Širokog i okolnih sela. Sarajevo sa okolicom ima oko 600000 stanovnika prema zadnjem popisu. 5% od 600000 je (5/100)*600000 = 30000. Eto nemoj se ustručavat, držim instrukcije iz matematike za 10 maraka po satu, ali tebi ko tebi dajem za 5 maraka, ipak si kolega forumašmaxmore je napisao/la:Ma nisam se ja ušutio, ako je upućeno meni, nego, ne mogu sa tobom razgovarati dok ne uzmeš digitron. Ne ide ti na prste. Jbga.Krokodil je napisao/la:@primasquadra
Nisam ja ni rekao da je večerašnja posjeta loša ili nešto slično. Samo sam se nadovezao na komentar onog momčiluka što se ušutio da IMATE pristojnu posjetu (nije istina - uvjerili smo se kolo prije Mlade) i zato što su prozivali Sarajevo.
Svi znamo kakav je kvalitet lige i zašto je posjeta takva kakva jeste i to niko ne spori.
Šteta a tako su ti blizu odgovori na sve. Ispod prstaKrokodil je napisao/la:Izvini ali ja kucam preko tastature, ne treba mi digitron.![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Marokanci58, MukiBek, rishovski, Vanja8, WeekendOffender i 27 gostiju.