A ko ste to vi, ova je tema za sve i svakog dok poštuje pravila i dok ne vrijeđa, a ja ću komentarisati jer mi je ustavom garantovana sloboda govora, tebi ako se ne sviđa, nađi drugi hobi.mukitmovac je napisao/la:Halo Reizulema sta si se nas svezao, razligu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Mene nazivas punoglavac, ni to ti nije vrijedjanjeFRANK RIBERY je napisao/la:A ko ste to vi, ova je tema za sve i svakog dok poštuje pravila i dok ne vrijeđa, a ja ću komentarisati jer mi je ustavom garantovana sloboda govora, tebi ako se ne sviđa, nađi drugi hobi.mukitmovac je napisao/la:Halo Reizulema sta si se nas svezao, razligu

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
pa nije čovjeku 38 godina, nego 28, u najboljim je igračkim godinama. uostalom, vrlo brzo počinje prvenstvo pa ćemo vidjeti.
Navijači najtrofejnijeg i najpopularnijeg (samim tim vjerovatno i najvećeg) kluba u zemljiFRANK RIBERY je napisao/la:A ko ste to vi

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Navijači najtrofejnijeg i najpopularnijeg (samim tim vjerovatno i najvećeg) kluba u zemljiFRANK RIBERY je napisao/la:A ko ste to vi

Liverpool !
Liverpool !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Niko sretnij od mene Bgm da se pokaže kao pojačanje,teren je mjerilo, možda budem u krivu.ChWilla je napisao/la:pa nije čovjeku 38 godina, nego 28, u najboljim je igračkim godinama. uostalom, vrlo brzo počinje prvenstvo pa ćemo vidjeti.
EDIT: A prošle godine ga nisu mogli naći na terenu koliko se nije vidio! 2 gola u jakoj ligi poput azerbejdzanske je najbolja preporuka.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 25 jul 2014, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Upravo tako, ali je fakat vise bolesno koliko njih zanima sve u i oko Zelje.pile87 je napisao/la:To je toimekorisnicko je napisao/la:Tačno se vidi želja pojedinaca da se mi nakon ovog poraza ponašamo ko oni, otjeramo pola ekipe,trenera, i budemo kivni na sve i svakog
-
- Kontakt:
Ma ti si puko, kazes teren mjerilo a opleo kako je los, a ni vidjeli jos nismo sta moze na terenuFRANK RIBERY je napisao/la:Niko sretnij od mene Bgm da se pokaže kao pojačanje,teren je mjerilo, možda budem u krivu.ChWilla je napisao/la:pa nije čovjeku 38 godina, nego 28, u najboljim je igračkim godinama. uostalom, vrlo brzo počinje prvenstvo pa ćemo vidjeti.

Liverpool !
Liverpool !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Odgovor na tvoju provokaciju, ides na ignore, trebao sam davno to uraditi.mukitmovac je napisao/la:Mene nazivas punoglavac, ni to ti nije vrijedjanjeFRANK RIBERY je napisao/la:A ko ste to vi, ova je tema za sve i svakog dok poštuje pravila i dok ne vrijeđa, a ja ću komentarisati jer mi je ustavom garantovana sloboda govora, tebi ako se ne sviđa, nađi drugi hobi.mukitmovac je napisao/la:Halo Reizulema sta si se nas svezao, razligu
Valjda i Aco nesto gleda

i šta kažeš, ti presretan ako se varea pokaže k'o pojačanje za želju? 

Najbolji su mi navijaci,ustvari forumasi,jer nisam siguran da su i navijaci,koji znaju tacno koliki je cij budzet,koliku ko plstu ima,kakav je ko ugovor potpisao,koliko je neko negdje ulozio para...Kako znate sve to ljudi? Kako?
Jesu li to podaci koji su objavljeni? Nisu. Obicno se kokuzi vole poistovijetiti s grupom kojoj pripadaju ili kojoj zele pripadati,pa podju podatke o parama iznositi koristaci prisvojne zamjenice u mnozini(imamo para,nas budzet,puni smo ko brod,...).
Nije ovo karakteristicno samo za jednu skupinu navijaca,samo se u posljednje vrijeme jedna posebno istice po tome.
Jesu li to podaci koji su objavljeni? Nisu. Obicno se kokuzi vole poistovijetiti s grupom kojoj pripadaju ili kojoj zele pripadati,pa podju podatke o parama iznositi koristaci prisvojne zamjenice u mnozini(imamo para,nas budzet,puni smo ko brod,...).
Nije ovo karakteristicno samo za jednu skupinu navijaca,samo se u posljednje vrijeme jedna posebno istice po tome.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da, tako pojedinci neće doći na temu Sarajeva i reći da je nezasluženo osvojena titula. Ja hoću da mlatnemo jakog Želju ne neku djecu iz omladinskog pogona.ChWilla je napisao/la:i šta kažeš, ti presretan ako se varea pokaže k'o pojačanje za želju?

Kakva osvojena titula ?
Ljudi pustite pitare patoloske lazove,ooo DIVOVI oprostite nam sto smo bolji u vecini stvari od vas.Potrudit cemo se da vam ublazimo bol I pustimo vas da I vi nekad nesto osvojite.btw ne mrzim vas ali ste brate dosadni golemo.
Jos ne mogu da skontam kako smo sebi dopustili da primimo gol u 92 min. Adzeme kriv si za ispadanje iz Europe 100% ti I samo ti ,znao si s cim raspolazes,Amar bi to odradio ko sto neko rece preko skypa ganola .
Ko sto Manchini kaze diz iz fuzbal stvari se desavaju I poraz je nesto sto se desava u sportu .
Zato manje price vise rada.Nek nam je dragi Allah na pomoci.
Jos ne mogu da skontam kako smo sebi dopustili da primimo gol u 92 min. Adzeme kriv si za ispadanje iz Europe 100% ti I samo ti ,znao si s cim raspolazes,Amar bi to odradio ko sto neko rece preko skypa ganola .
Ko sto Manchini kaze diz iz fuzbal stvari se desavaju I poraz je nesto sto se desava u sportu .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- delpiero502
- Kontakt:
Pošto Tomiću ugovor ističe na ljeto, po nekoj logici, se da zaključiti da bi nas trebao napustiti sada ili na zimu, jer sumnjam da će čekati u klubu da odradi ugovor do kraja. Šta vi mislite ko bi ga mogao zamjeniti, od ovih igrača, u postojećem kadru. Neko moje mišljenje je da bi to mogao biti Amir. Zato što momak igra istu poziciju, centralni vezni, ima fudbal u malom prstu, extra tehnika i pregled igre, samo bi možda trebao malo ojačati, a u tome će mu sigurno pomoći i to što je priključen prvom timu i redovno trenira sa njima. Adzem ga u dusu poznaje, jer ga je trenirao u kadetima. U kadetima je prošle sezone on bio taj koji je pravio razliku na terenu u vecini slucajeva. Po talentu bih ga svrstao sa Gojakom, tu su negdje njih dvojica. Samo što Amir puno smirenije izgleda na terenu. Ne znam, možda je i prerano, možda i nije ali mislim da će ovaj momak ove sezone dobiti priliku i siguran sam da će je iskoristit,a od sljedeće sezone će aBd biti u prvih 11, ako sve bude išlo po planu.
prerano sigurno nije da mu se da šansa bar u lakšim utakmicama sa klupe. pravi, najveći talenti sa 17-18 godina odmah idu u vatru u prvim timovima. a oni koji to nisu ostaju u omladinskim ekipama.
'Pustit' ćete vi pozamašan broj ekipa ispred sebe ove sezone ukoliko ne dovedete 2-3 dobra igrača.Realno, biće iznenađenje ako Sarajevo ne bude imalo barem 12 bodova prednosti na kraju sezone.MuhamedTM je napisao/la:Ljudi pustite pitare patoloske lazove,ooo DIVOVI oprostite nam sto smo bolji u vecini stvari od vas.Potrudit cemo se da vam ublazimo bol I pustimo vas da I vi nekad nesto osvojite.btw ne mrzim vas ali ste brate dosadni golemo.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Nista to ne mora da znaci. Ko je god gledao prvih 60 minuta utakmice na Kosevu imao je sta i vidjeti od Zelje. Jos uz Vareu ce to biti paklen napad i nema ekipe u ovoj ligi koja ce to zaustaviti. Problem je bila odbrana, ali ce vremenom i to izgledati bolje. Slazem se da se Zeljo i ne moze svrstati u neke favorite ispred Sarajeva i Sirokog, ali ostali sigurno nisu bolji od Zelje. Posebno kad se doda da Zeljo ima taj kontinuitet i da svi s respektom ulaze u utakmice s nama.AlanSmith14 je napisao/la:'Pustit' ćete vi pozamašan broj ekipa ispred sebe ove sezone ukoliko ne dovedete 2-3 dobra igrača.Realno, biće iznenađenje ako Sarajevo ne bude imalo barem 12 bodova prednosti na kraju sezone.MuhamedTM je napisao/la:Ljudi pustite pitare patoloske lazove,ooo DIVOVI oprostite nam sto smo bolji u vecini stvari od vas.Potrudit cemo se da vam ublazimo bol I pustimo vas da I vi nekad nesto osvojite.btw ne mrzim vas ali ste brate dosadni golemo.
Evo ih Bogami opet. U junu i julu Sarajevo je uvijek prvak Bosne i Hercegovine.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Mislim da ce odlucujuce za titulu biti odlasci/dolasci u ekipama nakon prvog dijela sezone. Tako da je svako prepucavanje sada manje vise suvisno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.