FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naravno da mu niko ne zeli da propadne, al' njegov odnos prema radu i sportskom nacinu zivota vodi u tom smjeru, jednostavno nije imao snage ili znao iskoristiti svoje vrijeme.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
e da ne bi totalno propao, mora sad otići. i za naše i za svoje dobro.
Dobro je što smo svi spremni na prosjek ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- diplomatija
- Kontakt:
Ko je ba spreman za prosjek, vidjeces Abd kad počne sezona sta cemo da radimo livadicima, mi smo Zeljo alo, Zeljoo
Hlko nema kuknjave cak naprotiv ima sve da iznenadimo.Golman dobar, Colic i Kvesic ima da polude uigrat Kosorica i Zeljkovica dobar tandem Tomo razigrava a ova 2 mlada Bajic i onaj iz Bihaca nezaustavljivi i onda na kraju Argentinac koji ce bit prvi strjelac premijer lige.Samo nam fali jedan razbijac tipa Zole i mi smo jaci nego prosle sezone.
šta će to biti pa si ti optimista?
a razbijača nismo imali ni prošle godine, zola je tek zadnjih 4-5 utakmica odigrao kako treba.
a razbijača nismo imali ni prošle godine, zola je tek zadnjih 4-5 utakmica odigrao kako treba.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Hlko nema kuknjave cak naprotiv ima sve da iznenadimo.Golman dobar, Colic i Kvesic ima da polude uigrat Kosorica i Zeljkovica dobar tandem Tomo razigrava a ova 2 mlada Bajic i onaj iz Bihaca nezaustavljivi i onda na kraju Argentinac koji ce bit prvi strjelac premijer lige.Samo nam fali jedan razbijac tipa Zole i mi smo jaci nego prosle sezone.
sve se slazem i nadam se da ce tako biti
Colic klosarcina najveca lagano da grije klupu vise je na vrh glave
ako nastavi ovako loše neka gurnu malog memiju i zdravo. ili stanića ako ne bude prodan, al' bolje bi nam bilo da bude.
-
- Kontakt:
Totalno je out davat takve epitete svojim igracima. Nas cilj je rekonvalescente vratit na nivo prije povrede i jos vise.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
to i jeste ideja struke, vidi se po ove četiri utakmice koje je benjo sve počeo. ali ako ne bude išlo bože moj, ima momak '96 godište koji je veliki potencijal, ima zeljković, a ima i stana ako ne ode.
Puno vi ocekujete od dva rekovalescenta Colica i Kvesu..momci dugo nisu igrali..polahko..
Takodjer previse mi nekako vjerujete u onog Kosorica a za mene nije nesto posebno..Radnik.B. ili mozda Mladost V.O.
al Zeljo nikako...
ostalo je OK..Varea vam je trebao i on ce sigurno biti od koristi..prvi tim vam je solidan,al problem je sezona koja je duga pgt kad se tu jos dodaju KUP tekme..vjerovatno zato se i dovode ovi Edi Base ,Kolicici itd itd..da popune roster
Takodjer previse mi nekako vjerujete u onog Kosorica a za mene nije nesto posebno..Radnik.B. ili mozda Mladost V.O.
al Zeljo nikako...
ostalo je OK..Varea vam je trebao i on ce sigurno biti od koristi..prvi tim vam je solidan,al problem je sezona koja je duga pgt kad se tu jos dodaju KUP tekme..vjerovatno zato se i dovode ovi Edi Base ,Kolicici itd itd..da popune roster
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kvesic i Colic ce ako misle igrat morat zaboravit na sve moguce strahove koje imaju, kad izadju na gostovanjima niko ih nece cuvati, trebaju nam potpuno spremni i fizicki i psihicki. Sadikovic mora zaboravit na trckaranje i izbjegavanje duela, pola utakmice na gostovanjima se svodi na to ko ce biti cvrsci, a ne kvalitetniji. I ostali mladi igraci ce morati imati potrebnu drskost ako misle napraviti bilo sta na gostovanjima. Vjerujem da bi dobro otvaranje prvenstva psiholoski jako puno znacilo za igrace i navijace, ali uvijek postoji strah sta ako ne krene dobro...
Sve navedeno gore je stvar trenera i njegovog strucnog staba, oni prije svega moraju pravi i izvuci maksimum iz ekipe, samo ako budemo davali maksimum u svakoj utakmici imamo se cemu nadat.
Sve navedeno gore je stvar trenera i njegovog strucnog staba, oni prije svega moraju pravi i izvuci maksimum iz ekipe, samo ako budemo davali maksimum u svakoj utakmici imamo se cemu nadat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Dana je sve izvijesnije da Zeljo nece biti drugi, sampion je Zeljo, iz zajebancije i sa ovom ekipom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Licno ja od Colica nikad nisam nista ocekivao, kad vidis da nije imo nekog napretka s 2010 na 2011 onda j.ebiga, ako nisi naucio do juniora nabacit neces ni sa 20, Kvesic se vec vratio i nije gori nista od onog prije povrede, ne znam ja nisam nikad volio eksponate tipa Svrake i Stane i volio bi da se prihvati prva ponuda za Stanu jer se moze desit isto ko i sa Svrakom a ima sad i konkurenciju koja ga moze lako istisnut, treba uigrat Zeljkovica i Kosorica po meni je Bogdanovic poprilicno nesiguran i to ce osjetiti u jacim utakmica, al neka ga nedo bog povrede, ja sam Memiju gledo dvije utakmice i to po pola sata mozda momku treba dat vecu minutazu, jer ako Zeljkovica budemo koristili na stoperu deficitarni samo na beku, Cola je kriminalan, mozda nam razbijac i ne treba ima tu Hasanovic jesenji dio prosle sezone bio je medju najboljim kad se samo sjetim kako je odigro protiv Sarajeva na Kosevu i protiv Borca onakav Eldar, Tomic i spremni Jamak su najbolji vezni red lige, plus Bajic, Nuspahic i Varea, i dodas jos Bucana i Stanica ako ne ode pravo dobra ekipa za nase prilike, nista losija od proslogodisnje. Jedino sto smo losiji to je na golmanu, i neuigranost moze nas prva dva tri kola kocit. Sto se tice fizicke spreme nemoguce je da budemo nespremniji nego proslu polusezonu.mma_hz je napisao/la:Puno vi ocekujete od dva rekovalescenta Colica i Kvesu..momci dugo nisu igrali..polahko..
Nedostatak kvaliteta se nadoknaduje fizičkom spremom, i pozrtvovanošcu a ovo drugo trebala bi biti zasluga trenera koji ih zna motivisati a to nam je falilo proslu sezonu. Mala je razlika od prvaka i ostalih ekipa mozda u samo dvije utakmice u toku sezone koje smo izgubili ili nerijesono odigrali. Psihicki faktor po meni je u ovom trenutku najbitniji a kako ce to adzem i struka odraditi vidjet cemo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nadam se da jesu.Raspored nam je na pocetku pretezak i ako tu puknemo bice svega.Virtu4l je napisao/la:Dobro je što smo svi spremni na prosjek ove sezone.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

I onda kada više ne bude me ovdje, kad moja duša s ove zemlje negdje ode, zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom, nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom !!!

Ja te volim, volim Željo..
Neka mu je vječni rahmet.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Evolution87
- Kontakt:
Ultrasi zive vjecno!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kod većine se vraća ovdje optimizam, to je dobro svakako....Samo ja sam i dalje prilično iznerviran tom utakmicom protiv Metalurga i tim bespotrebnim ispadanjem. Nisam nešto imao volje da pišem ovdje o toj utakmici, ali tu veče smo pokazali ogromnu taktičku nezrelost, pa možda to bolje nazvat naivnost.
Pozitivno je bilo to prvo poluvrijeme i tada zaista dobra igra , nastup Nuspahića te Bajića u špicu izvanredan.
Ali stvari koje su se dešavale u drugom poluvremenu, koliko su žalosne , toliko su i smiješne. To naše neznanje da stanemo na loptu, da peljamo loptu oko aut ili gol aut linije i tako zadržavamo vrijeme je bilo zaprepaštavajuće. Umjesto da čuvamo mudro rezultat, da izvedemo skraćene kornere, mi smo igrali nedisciplinovano, srljalo se, žurilo i pravile se greške. To su neke osnovne stvari koje bi trener trebao znati prenijeti na igrače (a i sami igrači bi trebali znati i bez njega), a po tom pitanju je Adžem skroz zakazao.
Već dugo vremena u klubu po pitanju mnogih stvari nema pravog plana, pa to često odbija pojedinu publiku sa stadiona. Naime na utakmice u zadnje vrijeme sve manje dolazi ozbiljnija publika, jer mnogi koliko god volili Želju vide da mnoge stvari tapkaju u mjestu.
Ne mora Željo biti prvi ili među prvih 5 da bi se za Želju navijalo, za njega se navija uvijek i u dobrim i lošim vremenima. Nisu problem ni porazi, ali ova gore naivnost jeste problem. Nije bitno da li je Željo i u sredini tabele ili niže, ali je bitno imati plan. Mislim da su greške još i prije, mnogo ranije pravljene, pa i nakon onog uspjeha i dolaska Newcastlea, jer se i tad nije pametno s novcem radilo. A i sada se olako propuštaju evropske prilike.
Želji uvijek želim sve najbolje, ali nisam optimista da će ovo s Adžemom uspjet.....
Pozitivno je bilo to prvo poluvrijeme i tada zaista dobra igra , nastup Nuspahića te Bajića u špicu izvanredan.
Ali stvari koje su se dešavale u drugom poluvremenu, koliko su žalosne , toliko su i smiješne. To naše neznanje da stanemo na loptu, da peljamo loptu oko aut ili gol aut linije i tako zadržavamo vrijeme je bilo zaprepaštavajuće. Umjesto da čuvamo mudro rezultat, da izvedemo skraćene kornere, mi smo igrali nedisciplinovano, srljalo se, žurilo i pravile se greške. To su neke osnovne stvari koje bi trener trebao znati prenijeti na igrače (a i sami igrači bi trebali znati i bez njega), a po tom pitanju je Adžem skroz zakazao.
Već dugo vremena u klubu po pitanju mnogih stvari nema pravog plana, pa to često odbija pojedinu publiku sa stadiona. Naime na utakmice u zadnje vrijeme sve manje dolazi ozbiljnija publika, jer mnogi koliko god volili Želju vide da mnoge stvari tapkaju u mjestu.
Ne mora Željo biti prvi ili među prvih 5 da bi se za Želju navijalo, za njega se navija uvijek i u dobrim i lošim vremenima. Nisu problem ni porazi, ali ova gore naivnost jeste problem. Nije bitno da li je Željo i u sredini tabele ili niže, ali je bitno imati plan. Mislim da su greške još i prije, mnogo ranije pravljene, pa i nakon onog uspjeha i dolaska Newcastlea, jer se i tad nije pametno s novcem radilo. A i sada se olako propuštaju evropske prilike.
Želji uvijek želim sve najbolje, ali nisam optimista da će ovo s Adžemom uspjet.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.