htjeli vi to priznati ili ne, jedan i jedini krivac za njegov sunovrat je amar. poslije osvojene dvije titule i kupa, da momka ne pustis zbog nekih 100.000 eura razlike je zalosna. koliko krivice ima u svraki, toliko ima krivice ...ChWilla je napisao/la:samo?![]()
i za svraku i za nas je krucijalno da sada bude prodan. s njegovom prodajom se već zakasnilo, ali ako se sad ne proda cijela karijera mu ode nizbrdo, a ni mi nećemo uzeti ništa za njega jer mu ugovor ističe dogodine u ova doba. momak ima mušice u glavi i očito je da je mentalno nestabilan, al' ne želim mu da propadne, a ako sad ne ode propašće.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

sa obzirom da bi stana i svraka mogi bit prodani

- diplomatija
- Kontakt:
Odletjela priča izgleda?!
- diplomatija
- Kontakt:
Ptica*
Svraka u azerbejdzanu cifra oko 100.000 €
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Nekad smo mogli dobit i 300 000 

Samo prodaji, šta je sa Stanićem zna li iko jel ide ili ne
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Extra! Samo sto bih ja zamjenio Memiju i Zeljkovica i na nekim utakmicama davao Bogdanovicu prednost zbog visine koju ima, a isto tako Colic je igrao zadnjeg veznog kroz citav omladinski pogon, treba i to razmotriti malo. Moje misljenjeblack64 je napisao/la:
sa obzirom da bi stana i svraka mogi bit prodani

Svraka se već priključio pripremama Simurqa, koji se nalazi u Austriji, a visina obeštećenja tek treba da se dogovori, s obzirom na to da nije definisana ugovorom.
Prije dvije-tri sezone, kada je i bio jedan od nosioca igre plavih, Svraka je vrijedio skoro 500.000 eura, a danas je njegova cijena znatno opala, te se predviđa kako bi Željo mogao inkasirati oko 100.000 eura.
Prije dvije-tri sezone, kada je i bio jedan od nosioca igre plavih, Svraka je vrijedio skoro 500.000 eura, a danas je njegova cijena znatno opala, te se predviđa kako bi Željo mogao inkasirati oko 100.000 eura.
stanic koliko ja znam je vec trebao otici za tursku. sta se desava ne znam, ali nekih 85% da ce i on otici. mozda se ceka da i taj turski klub proda igraca na njegovoj poziciji.MrRiccoli je napisao/la:Samo prodaji, šta je sa Stanićem zna li iko jel ide ili ne
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 26 jul 2014, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
pa gdje ce svraka, qarabag ili simurq 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sretno muamere.
- bistrikboy
- Kontakt:
Stana nece u Tursku sigurno,ima interes jednog kluba iz Njemacke ali nista nije konkretno jos.Vjerovatno ostaje.emirati je napisao/la:stanic koliko ja znam je vec trebao otici za tursku. sta se desava ne znam, ali nekih 85% da ce i on otici. mozda se ceka da i taj turski klub proda igraca na njegovoj poziciji, pa se jos ceka..MrRiccoli je napisao/la:Samo prodaji, šta je sa Stanićem zna li iko jel ide ili ne
Sretno Muamere i od srca ti zelim da budes najbolji igrac kluba i lige!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ima li danas treninga i u koliko?
bistrikboy je napisao/la:Stana nece u Tursku sigurno,ima interes jednog kluba iz Njemacke ali nista nije konkretno jos.Vjerovatno ostaje.emirati je napisao/la:stanic koliko ja znam je vec trebao otici za tursku. sta se desava ne znam, ali nekih 85% da ce i on otici. mozda se ceka da i taj turski klub proda igraca na njegovoj poziciji, pa se jos ceka..MrRiccoli je napisao/la:Samo prodaji, šta je sa Stanićem zna li iko jel ide ili ne
Sretno Muamere i od srca ti zelim da budes najbolji igrac kluba i lige!

Ja sam jucer popu.sio foru, odem kad nigdje nikoga i mene interesuje?pinki je napisao/la:Ima li danas treninga i u koliko?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
tačno je i to. ali svi su mislili da može bolje na konto ona dva gola za reprezentaciju, iako smo mi što gledamo stalno znali da je limitiran.emirati je napisao/la:htjeli vi to priznati ili ne, jedan i jedini krivac za njegov sunovrat je amar. poslije osvojene dvije titule i kupa, da momka ne pustis zbog nekih 100.000 eura razlike je zalosna. koliko krivice ima u svraki, toliko ima krivice ...ChWilla je napisao/la:samo?![]()
i za svraku i za nas je krucijalno da sada bude prodan. s njegovom prodajom se već zakasnilo, ali ako se sad ne proda cijela karijera mu ode nizbrdo, a ni mi nećemo uzeti ništa za njega jer mu ugovor ističe dogodine u ova doba. momak ima mušice u glavi i očito je da je mentalno nestabilan, al' ne želim mu da propadne, a ako sad ne ode propašće.
ja ni sa stanićem ne bi ništa čekao jer je i on tip koji se vrlo brzo može vratiti u prosjek ako par stvari pođu po krivom. prvu ponudu koja zadovolji klub treba objeručke prihvatiti.
Možda ne bi bilo loše kad bi ovi sa zvanične uradili neki intervju sa direktorom malo oko finansijske situacije, kako stvari stoje, koliko će nam vremena trebati da prodisemo i tako slično pogotovo sad pred početak sezone da i navijači stvore sliku šta i kako da očekuju
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ma meni vala rekli u taj qarabag,al eto nisam puno slagao ..sinoc sam napisao da je u Austriji i pogodio sam i zemlju u koju ce ici...fedeltafrotta je napisao/la:pa gdje ce svraka, qarabag ili simurq

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.