Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 27 jul 2014, 13:24

Tracy3McGrady je napisao/la:imam osjecaj da je on na probi u Evertonu, jer nije normalno da igrac putuje sa ekipom a da pri tome nije potpisao ugovor, osim ako nije na probi naravno.
Kakva proba? On ce 100% potpisati ugovor sa njima, to je najavio i Martinez, a i sam Besic na svom oficijelnom Facebook page. Na probu ides ako si igrac iz BiH PL i slicno, gdje nemaju sav uvid da tvoje igracke kvalitete, a Mume je njih pokazao igrama u Madjasrskoj i reprezentaciji, tako da je prica o probi glupost. Putuje sa ekipom jer postoje jos detalji koji se moraju realizirati, a nema razloga da ceka ako moze biti tamo da se upozna sa ekipom i radi na fizickoj spremni za nadolazecu sezonu.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 27 jul 2014, 13:26

Tracy3McGrady je napisao/la:imam osjecaj da je on na probi u Evertonu, jer nije normalno da igrac putuje sa ekipom a da pri tome nije potpisao ugovor, osim ako nije na probi naravno.
Bravo, sada ces da dobijes kip gluposti, uspio si u zivotu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jul 2014, 13:26

Sve dok on ne stavi potpis i bude promoviran to nije 100%!!!!!

Nikad se ne zna!!!

Sent from Angelina's bed

glavni
Kontakt:

Post Postao/la glavni » 27 jul 2014, 13:50

kad ce vise pocet ebo ih citanje ovi azijati su stvarno nenormalni :opaopa: :opaopa: :opaopa:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jul 2014, 13:52

na probi covjek koji kosta 5mil eura :facepalm:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2014, 13:52

Cuj na probi. Oj Allahu dragi, budi milostiv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 jul 2014, 13:55

Batko je napisao/la:Sve dok on ne stavi potpis i bude promoviran to nije 100%!!!!!

Nikad se ne zna!!!
Mume je potpis'o, ima nekih problema s prebacivanjem novca u Mađarsku, to menadžeri sređuju, ostalo je riješeno sve.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

emir_

Post Postao/la emir_ » 27 jul 2014, 13:55

ovo što momak spominje nije nelogično. Na zvaničnoj stranici je jedna vijest vezana za Bešića a ta je da putuje sa ekipom na Tajland, u istoj vijesti Martinez zahvaljuje Ferencvarošu što su bili susretljivi itd.

Naravno da svi želimo da je potpisao ali to se još nigdje nije ozvaničilo a uz to Mume danas nije u sastavu za prijateljsku.

http://www.transfermarkt.de/muhamed-bes ... eler/93905
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 27 jul 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2014, 13:57

emir_ je napisao/la:ovo što momak spominje nije nelogično. Na zvaničnoj stranici je jedna vijest vezana za Bešića a ta je da putuje sa ekipom na Tajland, u istoj vijesti Martinez zahvaljuje Ferencvaroši što su bili susretljivi itd.

Naravno da svi želimo da je potpisao ali to se još nigdje nije ozvaničilo a uz to Mume danas nije u sastavu za prijateljsku.
To ne znaci da je na probi. Klub poput Evertona nece dopustit da sad ne potpise Besic. Nije jos potpisao, ali to je stvar papirologije jer je komplikovan ugovor ocito.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jul 2014, 13:58

emir_ je napisao/la:ovo što momak spominje nije nelogično. Na zvaničnoj stranici je jedna vijest vezana za Bešića a ta je da putuje sa ekipom na Tajland, u istoj vijesti Martinez zahvaljuje Ferencvaroši što su bili susretljivi itd.

Da si malo bolje citao, vidio bi da je Martinez rekao da ga nece uvrstiti u sastav u Thailandu, i da ce raditi prvo na fizickoj spremi.

Ti i dalje cekaj transfer u Elazigspor, odavno si ti dokazao da ne gotivis nikako Mumeta, i prije si pokusavao objasnjavati raji da Mume ne moze igrati zadnjeg veznog. :wave:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 jul 2014, 14:03

Neki ovdje fakat imaju pravo bujnu mastu :D :D :D Ajd da su "kuci" svo ovo vrijeme i trenira sa njima i meni bi bilo suhveli pa bi pomislio da mozda kojim slucajem nije na probi nekoj. Ali odveli ga sa sobom na Tajland gdje se ekipa priprema za sljedecu sezonu i trener lijepo sve objasnio prije nego sto su krenuli, a vi ovdje prosipate procu o probi. E bravo vam. Sami ste sebe prevazisli. :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

emir_

Post Postao/la emir_ » 27 jul 2014, 14:07

Goalgetter je napisao/la:

Da si malo bolje citao, vidio bi da je Martinez rekao da ga nece uvrstiti u sastav u Thailandu, i da ce raditi prvo na fizickoj spremi.

Ti i dalje cekaj transfer u Elazigspor, odavno si ti dokazao da ne gotivis nikako Mumeta, i prije si pokusavao objasnjavati raji da Mume ne moze igrati zadnjeg veznog. :wave:
To sa Turskom je bila alegorija na dosadašnej transfere naših igrača, raspiše se raja da Vranješ ide u United a on završi tamo gdje je završio.

Ovaj transfer nije uobičajen, jednostavno nije objavljeno da je potpisao i na koliko je potpisao. Šta da se povrijedio jučer na treningu?
4-IN-A-ROW

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jul 2014, 14:10

Nije objavljeno, jer kao sto se gore pisalo, mali detalji moraju jos biti zavrseni.

1. Potvrda [Izjava Martineza]

slika

2. Potvrda [Mumetov oficijelni Facebook page]

slika

Daleko da je od ikakve spekulacije, on je sa ekipom, trenira vec sa njima, i kad se vrate sa Thailanda, bice predstavljen kao igrac Evertona.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 jul 2014, 14:15

Goalgetter je napisao/la:Nije objavljeno, jer kao sto se gore pisalo, mali detalji moraju jos biti zavrseni.

slika

slika

Daleko da je od ikakve spekulacije, on je sa ekipom, trenira vec sa njima, i kad se vrate sa Thailanda, bice predstavljen kao igrac Evertona.
MA nekima je ovdje dzaba pricati. Mozes ti i jezik istupiti ali oni briju svoje pa svoje. Samo iskulirati. :zviz: :zviz:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

emir_

Post Postao/la emir_ » 27 jul 2014, 14:23

soccerfan je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Nije objavljeno, jer kao sto se gore pisalo, mali detalji moraju jos biti zavrseni.

slika

slika

MA nekima je ovdje dzaba pricati. Mozes ti i jezik istupiti ali oni briju svoje pa svoje. Samo iskulirati. :zviz: :zviz:
Ama niko ne spori da je Mume sa ekipom, smeta mi što nisu jednostavno napisali Mume signed 5-year contract with Blues.
4-IN-A-ROW

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 27 jul 2014, 14:25

Dosao je u odlican klub, kolektiv prije svega...

Ono sto je dobro je da on dolazi u ovaj klub kao relativno nepoznat igrac engleskim medijima i samim tim nece biti pod velikim pritiskom, pogotovo jer cifra za koju je dosao je manje vise sica za njih..

Ne vjerujem da ce biti u pocetnom sastavu na pocetku sezone, Martinez ce njega postepeno prilagodjavati al dobit ce sigurno priliku..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jul 2014, 14:26

emir_ je napisao/la: Ama niko ne spori da je Mume sa ekipom, smeta mi što nisu jednostavno napisali Mume signed 5-year contract with Blues.
Smeta tebi mnogo toga čini mi se. :njanjanja:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jul 2014, 14:27

Ja ne znam koji se qurac lozite na svaki post k'o mala djeca... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

emir_

Post Postao/la emir_ » 27 jul 2014, 14:32

Consigliere je napisao/la:Ja ne znam koji se qurac lozite na svaki post k'o mala djeca... :roll:
ja baaa :urnebes: :urnebes: :urnebes:
4-IN-A-ROW

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 jul 2014, 15:25

:urnebes: ja kakvih pacenika na forumu ima Allahu dragi,eke na probi hej :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Goalgetter i 10 gostiju.