Kakva proba? On ce 100% potpisati ugovor sa njima, to je najavio i Martinez, a i sam Besic na svom oficijelnom Facebook page. Na probu ides ako si igrac iz BiH PL i slicno, gdje nemaju sav uvid da tvoje igracke kvalitete, a Mume je njih pokazao igrama u Madjasrskoj i reprezentaciji, tako da je prica o probi glupost. Putuje sa ekipom jer postoje jos detalji koji se moraju realizirati, a nema razloga da ceka ako moze biti tamo da se upozna sa ekipom i radi na fizickoj spremni za nadolazecu sezonu.Tracy3McGrady je napisao/la:imam osjecaj da je on na probi u Evertonu, jer nije normalno da igrac putuje sa ekipom a da pri tome nije potpisao ugovor, osim ako nije na probi naravno.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
- masteRofPoker
- Kontakt:
Bravo, sada ces da dobijes kip gluposti, uspio si u zivotu.Tracy3McGrady je napisao/la:imam osjecaj da je on na probi u Evertonu, jer nije normalno da igrac putuje sa ekipom a da pri tome nije potpisao ugovor, osim ako nije na probi naravno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Sve dok on ne stavi potpis i bude promoviran to nije 100%!!!!!
Nikad se ne zna!!!
Sent from Angelina's bed
Nikad se ne zna!!!
Sent from Angelina's bed
kad ce vise pocet ebo ih citanje ovi azijati su stvarno nenormalni

na probi covjek koji kosta 5mil eura 
Cuj na probi. Oj Allahu dragi, budi milostiv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mume je potpis'o, ima nekih problema s prebacivanjem novca u Mađarsku, to menadžeri sređuju, ostalo je riješeno sve.Batko je napisao/la:Sve dok on ne stavi potpis i bude promoviran to nije 100%!!!!!
Nikad se ne zna!!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ovo što momak spominje nije nelogično. Na zvaničnoj stranici je jedna vijest vezana za Bešića a ta je da putuje sa ekipom na Tajland, u istoj vijesti Martinez zahvaljuje Ferencvarošu što su bili susretljivi itd.
Naravno da svi želimo da je potpisao ali to se još nigdje nije ozvaničilo a uz to Mume danas nije u sastavu za prijateljsku.
http://www.transfermarkt.de/muhamed-bes ... eler/93905
Naravno da svi želimo da je potpisao ali to se još nigdje nije ozvaničilo a uz to Mume danas nije u sastavu za prijateljsku.
http://www.transfermarkt.de/muhamed-bes ... eler/93905
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 27 jul 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
To ne znaci da je na probi. Klub poput Evertona nece dopustit da sad ne potpise Besic. Nije jos potpisao, ali to je stvar papirologije jer je komplikovan ugovor ocito.emir_ je napisao/la:ovo što momak spominje nije nelogično. Na zvaničnoj stranici je jedna vijest vezana za Bešića a ta je da putuje sa ekipom na Tajland, u istoj vijesti Martinez zahvaljuje Ferencvaroši što su bili susretljivi itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Da si malo bolje citao, vidio bi da je Martinez rekao da ga nece uvrstiti u sastav u Thailandu, i da ce raditi prvo na fizickoj spremi.emir_ je napisao/la:ovo što momak spominje nije nelogično. Na zvaničnoj stranici je jedna vijest vezana za Bešića a ta je da putuje sa ekipom na Tajland, u istoj vijesti Martinez zahvaljuje Ferencvaroši što su bili susretljivi itd.
Ti i dalje cekaj transfer u Elazigspor, odavno si ti dokazao da ne gotivis nikako Mumeta, i prije si pokusavao objasnjavati raji da Mume ne moze igrati zadnjeg veznog.
Neki ovdje fakat imaju pravo bujnu mastu
Ajd da su "kuci" svo ovo vrijeme i trenira sa njima i meni bi bilo suhveli pa bi pomislio da mozda kojim slucajem nije na probi nekoj. Ali odveli ga sa sobom na Tajland gdje se ekipa priprema za sljedecu sezonu i trener lijepo sve objasnio prije nego sto su krenuli, a vi ovdje prosipate procu o probi. E bravo vam. Sami ste sebe prevazisli.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To sa Turskom je bila alegorija na dosadašnej transfere naših igrača, raspiše se raja da Vranješ ide u United a on završi tamo gdje je završio.Goalgetter je napisao/la:Da si malo bolje citao, vidio bi da je Martinez rekao da ga nece uvrstiti u sastav u Thailandu, i da ce raditi prvo na fizickoj spremi.emir_ je napisao/la:ovo što momak spominje nije nelogično. Na zvaničnoj stranici je jedna vijest vezana za Bešića a ta je da putuje sa ekipom na Tajland, u istoj vijesti Martinez zahvaljuje Ferencvaroši što su bili susretljivi itd.
Ti i dalje cekaj transfer u Elazigspor, odavno si ti dokazao da ne gotivis nikako Mumeta, i prije si pokusavao objasnjavati raji da Mume ne moze igrati zadnjeg veznog.
Ovaj transfer nije uobičajen, jednostavno nije objavljeno da je potpisao i na koliko je potpisao. Šta da se povrijedio jučer na treningu?
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije objavljeno, jer kao sto se gore pisalo, mali detalji moraju jos biti zavrseni.
1. Potvrda [Izjava Martineza]

2. Potvrda [Mumetov oficijelni Facebook page]

Daleko da je od ikakve spekulacije, on je sa ekipom, trenira vec sa njima, i kad se vrate sa Thailanda, bice predstavljen kao igrac Evertona.

Daleko da je od ikakve spekulacije, on je sa ekipom, trenira vec sa njima, i kad se vrate sa Thailanda, bice predstavljen kao igrac Evertona.
MA nekima je ovdje dzaba pricati. Mozes ti i jezik istupiti ali oni briju svoje pa svoje. Samo iskulirati.Goalgetter je napisao/la:Nije objavljeno, jer kao sto se gore pisalo, mali detalji moraju jos biti zavrseni.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ama niko ne spori da je Mume sa ekipom, smeta mi što nisu jednostavno napisali Mume signed 5-year contract with Blues.soccerfan je napisao/la:MA nekima je ovdje dzaba pricati. Mozes ti i jezik istupiti ali oni briju svoje pa svoje. Samo iskulirati.Goalgetter je napisao/la:Nije objavljeno, jer kao sto se gore pisalo, mali detalji moraju jos biti zavrseni.
Daleko da je od ikakve spekulacije, on je sa ekipom, trenira vec sa njima, i kad se vrate sa Thailanda, bice predstavljen kao igrac Evertona.![]()
4-IN-A-ROW
Dosao je u odlican klub, kolektiv prije svega...
Ono sto je dobro je da on dolazi u ovaj klub kao relativno nepoznat igrac engleskim medijima i samim tim nece biti pod velikim pritiskom, pogotovo jer cifra za koju je dosao je manje vise sica za njih..
Ne vjerujem da ce biti u pocetnom sastavu na pocetku sezone, Martinez ce njega postepeno prilagodjavati al dobit ce sigurno priliku..
Ono sto je dobro je da on dolazi u ovaj klub kao relativno nepoznat igrac engleskim medijima i samim tim nece biti pod velikim pritiskom, pogotovo jer cifra za koju je dosao je manje vise sica za njih..
Ne vjerujem da ce biti u pocetnom sastavu na pocetku sezone, Martinez ce njega postepeno prilagodjavati al dobit ce sigurno priliku..
Smeta tebi mnogo toga čini mi se.emir_ je napisao/la: Ama niko ne spori da je Mume sa ekipom, smeta mi što nisu jednostavno napisali Mume signed 5-year contract with Blues.
- Consigliere
- Kontakt:
Ja ne znam koji se qurac lozite na svaki post k'o mala djeca... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ja baaaConsigliere je napisao/la:Ja ne znam koji se qurac lozite na svaki post k'o mala djeca...
4-IN-A-ROW