Hvala brate na potvrdi teze. Slazem se, ja takodje volim grafite dobre pa nebitno ciji su. Cesto idem po ovoj nasoj domovini poslom pa vidim sve grafite skoro. Robijasi imaju dosta lijepih grafita kao i Zrinjevci. Taj Velezov je vrh ali nije nazalost za nase prilike malogradjanske na dobrom mjestu jer se pametnjakovici zaustave pa saraju. Onaj ili oni koji to urade da samo znaju koliko truda i para i svasta nesto treba da se uradi dobar grafit nikad to nebi radili ali ... oni nisu nikad kista uzeli ni u skoli ..RezervniGolman je napisao/la:Jest brato posarali ga manijaci i zrinjevci prosipali neke kafe po njemu ali opet ne moze se generalizirat stvar radi jednog šabana. Sto se tice onog grafita prije 7-8 godina kad je urađen bio je najveci u drzavi. Brato ja se divim svakom dobrom grafitu pa bio on od najljuceg protivnika.Nantess je napisao/la:@Gio 10
Nisi u pravu, zna se ciji je grafit ovdje na Bistriku prvi bio. O saranju s vase strane istog da ne govorim. Pa onda Dobrinja Ilidza itd. Samo ne mogu vise da slusam pricu da ste uvijek vi u pravu, informisi se majka mu stara. Evo jedan od meni ljepsih grafita onaj od Veleza kad se prolazi glavnim putem poslije prvog ulaza u Mostar presaran od strane vas na nekim dijelovima. Pa koji bolid moras biti da to uradis !!!! Ne znam jel obnovljeno ali do skora je tako stojalo nek drug golmam u rezervi potvrdi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.