FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

emirati
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emirati » 27 jul 2014, 19:01

prvi gol nede :clap:

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 27 jul 2014, 19:11

10:0
Varea

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 19:22

najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanje :mrgreen: za bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.

da se ne shvati pogrešno, nisu mi bihać i jedinstvo "niodakle", već koliko sam upratio momak ni tamo nije bio u prvom planu prošle sezone.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jul 2014, 19:37

Baša odlican igrac sto je danas pokazao :clap: :clap:
Nedo zabio prvijenac :clap: :clap:
Sead Bucan :bow: :bow:
Nermin Jamak :bow:
Varea :thumbup:
Akcija kod zadnjeg gola :bow: :bow: Bucan strasno prosao po strani centarsut strasan i skok Varee i dobar gol glavom :clap: :bow:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 19:38

a jel to s vojkovićima ili igmanom?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jul 2014, 19:41

Sad sa utakmice, Basa me odusevio mali fkt zna igrati lopte, i po meni sto je vrijedno spomena da je Kosoric igrao zadnjeg veznog. Strijelci 3x Basa, 2x Turkovic, 2xVarea, Sadikovic, Bucan i Bajic. Rezultat 10:0.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jul 2014, 19:41

ChWilla je napisao/la:a jel to s vojkovićima ili igmanom?
Vojkovici :)
Ljudi imaju najjaceg trenera :lol: :lol:

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 27 jul 2014, 19:42

Vaše rezerve danas pobjedile u Konjicu 3-2
Support your local club !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jul 2014, 19:43

ChWilla je napisao/la:a jel to s vojkovićima ili igmanom?
Vojkovici.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 19:43

u kojoj uopšte ligi igra famos vojkovići?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jul 2014, 19:44

KonjicBOY je napisao/la:Vaše rezerve danas pobjedile u Konjicu 3-2
drug de malo vise informacija,kakva je tekma bila i to i ko se najbolje kod nas pokazao ?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 jul 2014, 19:47

ChWilla je napisao/la:najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanje :mrgreen: za bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.

da se ne shvati pogrešno, nisu mi bihać i jedinstvo "niodakle", već koliko sam upratio momak ni tamo nije bio u prvom planu prošle sezone.
Upravo tako nikad nije dobio pravu priliku u Jedinstvu jer su morali igrati neke "zvijezde" to je u Jedinstvu normalno.Kad god je usao u igru ili poceo utakmicu od prve minute sa njim se odmah vidio napredak u igri.3 utakmice je sam rijesio u kojima nam je donio bodove i drzao nas u igri za PL.Ali decko je pokazao klasu protiv Metalurga i iskreno mi je drago sto je otisao iz Jedinstva jer da je ostao kod nas godinu dana propao bi skroz,kao i mnogi izdanci skole Jedinstva a bilo je mnogo talenata ali svi su propali zbog glupih uprava koji se pitaju koji igrac mora igrat.
I dobili ste sad puno simpatizera iz Bihaca koji ce pratit Zelju ove sezone sve zbog Anija,koji je bio miljenik Bihacke publike a i ostao je.Zelim vam svu srecu ove sezone,i naravno da osvojite titulu :wave:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 27 jul 2014, 19:49

arelinho je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Vaše rezerve danas pobjedile u Konjicu 3-2
drug de malo vise informacija,kakva je tekma bila i to i ko se najbolje kod nas pokazao ?
A onako,nije neka utakmica bila. Na poluvremenu bilo 0-2,strijelce ne znam. Onda nakon poluvremena mi izjednačavamo na 2-2,oba gola skrivio vaš golman,rezerva rezervi :D. Oba puta mu ispala i završila u golu. Mi poslije malo napadali i vi ste negdje u kraj poveli i tako se završilo. Nije se ni moglo očekivati od utakmice po onakvom pljusku i grmljavini. U vas najbolji po meni bio onaj 33,msm Kašić da se preziva.
Support your local club !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 19:51

ako, ako, biće i to :mrgreen:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jul 2014, 19:53

ChWilla je napisao/la:ako, ako, biće i to :mrgreen:
?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 19:53

ma ovo što nam momak želi titulu :mrgreen:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jul 2014, 19:55

ChWilla je napisao/la:ma ovo što nam momak želi titulu :mrgreen:
hehe bice bice ako Bog da :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jul 2014, 19:56

Bihac96 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanje :mrgreen: za bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.

Upravo tako nikad nije dobio pravu priliku u Jedinstvu jer su morali igrati neke "zvijezde" to je u Jedinstvu normalno.Kad god je usao u igru ili poceo utakmicu od prve minute sa njim se odmah vidio napredak u igri.3 utakmice je sam rijesio u kojima nam je donio bodove i drzao nas u igri za PL.Ali decko je pokazao klasu protiv Metalurga i iskreno mi je drago sto je otisao iz Jedinstva jer da je ostao kod nas godinu dana propao bi skroz,kao i mnogi izdanci skole Jedinstva a bilo je mnogo talenata ali svi su propali zbog glupih uprava koji se pitaju koji igrac mora igrat.
I dobili ste sad puno simpatizera iz Bihaca koji ce pratit Zelju ove sezone sve zbog Anija,koji je bio miljenik Bihacke publike a i ostao je.Zelim vam svu srecu ove sezone,i naravno da osvojite titulu :wave:
Hvala brate ! :)
Uvijek su Jedinstvo i Zeljo imali dobre prijateljske odnose. :thumbup:

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 27 jul 2014, 19:59

Dosta dobra igra rezervi danas u Konjicu.Svi su uglavnom bili na nivou osim golmana koji je kriv za oba gola,a pogotovo drugi koji mu je dao iz mrtvog ugla. Po meni Enis Sadiković se najbolje pokazao,nijednu loptu u 90 minuta nije izgubio i odlično je povezivao na sredini terena.Dosta dobro su igrali Dedić i Hasanović.A od juniora extra odigrali Mekić i Kašić koji su i dali po jedan go. :cool:
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 27 jul 2014, 20:00

treba vise ovakvih utakmica igrati da bi se napadaci raspucali i dobili na samopouzdanju...danas fino vrijeme nije sunca bilo extra za igrat...strijelci za nas 3x basa 2x varea 2x sadikovic 2x turkovic 2x bucan....sve u svemu odlicna provjera i super za nastavak....ono sto raduje je da nasi protiv ekipe iz druge lige igraju kao protiv premier lige ginu trce klizu...jednostvano to je zeljo kojeg hocemo i kojeg cemo gledati....podrska adzemu i idemo zeljoooo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Marokanci58 i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []