FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
prvi gol nede 
-
MosaLjoze1921
- Kontakt:
10:0
Varea
Varea
najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanje
za bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.
da se ne shvati pogrešno, nisu mi bihać i jedinstvo "niodakle", već koliko sam upratio momak ni tamo nije bio u prvom planu prošle sezone.
da se ne shvati pogrešno, nisu mi bihać i jedinstvo "niodakle", već koliko sam upratio momak ni tamo nije bio u prvom planu prošle sezone.
Baša odlican igrac sto je danas pokazao
Nedo zabio prvijenac
Sead Bucan
Nermin Jamak
Varea
Akcija kod zadnjeg gola
Bucan strasno prosao po strani centarsut strasan i skok Varee i dobar gol glavom

Nedo zabio prvijenac
Sead Bucan
Nermin Jamak
Varea
Akcija kod zadnjeg gola
a jel to s vojkovićima ili igmanom?
Sad sa utakmice, Basa me odusevio mali fkt zna igrati lopte, i po meni sto je vrijedno spomena da je Kosoric igrao zadnjeg veznog. Strijelci 3x Basa, 2x Turkovic, 2xVarea, Sadikovic, Bucan i Bajic. Rezultat 10:0.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
VojkoviciChWilla je napisao/la:a jel to s vojkovićima ili igmanom?
Ljudi imaju najjaceg trenera
Vojkovici.ChWilla je napisao/la:a jel to s vojkovićima ili igmanom?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
u kojoj uopšte ligi igra famos vojkovići?
drug de malo vise informacija,kakva je tekma bila i to i ko se najbolje kod nas pokazao ?KonjicBOY je napisao/la:Vaše rezerve danas pobjedile u Konjicu 3-2
Upravo tako nikad nije dobio pravu priliku u Jedinstvu jer su morali igrati neke "zvijezde" to je u Jedinstvu normalno.Kad god je usao u igru ili poceo utakmicu od prve minute sa njim se odmah vidio napredak u igri.3 utakmice je sam rijesio u kojima nam je donio bodove i drzao nas u igri za PL.Ali decko je pokazao klasu protiv Metalurga i iskreno mi je drago sto je otisao iz Jedinstva jer da je ostao kod nas godinu dana propao bi skroz,kao i mnogi izdanci skole Jedinstva a bilo je mnogo talenata ali svi su propali zbog glupih uprava koji se pitaju koji igrac mora igrat.ChWilla je napisao/la:najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanjeza bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.
I dobili ste sad puno simpatizera iz Bihaca koji ce pratit Zelju ove sezone sve zbog Anija,koji je bio miljenik Bihacke publike a i ostao je.Zelim vam svu srecu ove sezone,i naravno da osvojite titulu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A onako,nije neka utakmica bila. Na poluvremenu bilo 0-2,strijelce ne znam. Onda nakon poluvremena mi izjednačavamo na 2-2,oba gola skrivio vaš golman,rezerva rezerviarelinho je napisao/la:drug de malo vise informacija,kakva je tekma bila i to i ko se najbolje kod nas pokazao ?KonjicBOY je napisao/la:Vaše rezerve danas pobjedile u Konjicu 3-2
Support your local club !
ako, ako, biće i to 
?ChWilla je napisao/la:ako, ako, biće i to
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ma ovo što nam momak želi titulu 
hehe bice bice ako Bog daChWilla je napisao/la:ma ovo što nam momak želi titulu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hvala brate !Bihac96 je napisao/la:Upravo tako nikad nije dobio pravu priliku u Jedinstvu jer su morali igrati neke "zvijezde" to je u Jedinstvu normalno.Kad god je usao u igru ili poceo utakmicu od prve minute sa njim se odmah vidio napredak u igri.3 utakmice je sam rijesio u kojima nam je donio bodove i drzao nas u igri za PL.Ali decko je pokazao klasu protiv Metalurga i iskreno mi je drago sto je otisao iz Jedinstva jer da je ostao kod nas godinu dana propao bi skroz,kao i mnogi izdanci skole Jedinstva a bilo je mnogo talenata ali svi su propali zbog glupih uprava koji se pitaju koji igrac mora igrat.ChWilla je napisao/la:najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanjeza bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.
I dobili ste sad puno simpatizera iz Bihaca koji ce pratit Zelju ove sezone sve zbog Anija,koji je bio miljenik Bihacke publike a i ostao je.Zelim vam svu srecu ove sezone,i naravno da osvojite titulu
Uvijek su Jedinstvo i Zeljo imali dobre prijateljske odnose.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Dosta dobra igra rezervi danas u Konjicu.Svi su uglavnom bili na nivou osim golmana koji je kriv za oba gola,a pogotovo drugi koji mu je dao iz mrtvog ugla. Po meni Enis Sadiković se najbolje pokazao,nijednu loptu u 90 minuta nije izgubio i odlično je povezivao na sredini terena.Dosta dobro su igrali Dedić i Hasanović.A od juniora extra odigrali Mekić i Kašić koji su i dali po jedan go. 
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
treba vise ovakvih utakmica igrati da bi se napadaci raspucali i dobili na samopouzdanju...danas fino vrijeme nije sunca bilo extra za igrat...strijelci za nas 3x basa 2x varea 2x sadikovic 2x turkovic 2x bucan....sve u svemu odlicna provjera i super za nastavak....ono sto raduje je da nasi protiv ekipe iz druge lige igraju kao protiv premier lige ginu trce klizu...jednostvano to je zeljo kojeg hocemo i kojeg cemo gledati....podrska adzemu i idemo zeljoooo
Trenutno korisnika/ca: Blue1921, GIBRA, SamoTi4000, Vanja8 i 58 gostiju.