Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Gledao sam ga u 7-8 utakmica i da budem iskren Prcicev nogomet mi se jako svidio. Makar 3 srednjaka na prvenstvu u nasem timu su bili losiji od njega. Ne sumnjam da ce se prodati u dobar klub. Neko ga usporedjiva sa Medunjaninom. To je meni van pameti ali eto. Momak je poslije Pjanica i Besica nas najbolji igrac sredine terena. Dao bi mu Pjanicevu poziciju uz Besu, a Miralema gurnuo naprijed. Medunjanin, Hadzic, Ibricic, Susic zasto njih unatoc SP niko nece? Od njih svih samo bi Susica ostavio i to za zadnju opciju. Prije bi i Vrancic bio u kombinacijama nego on.
Vrančić je trenutno ispred Prcića po svim parametrima fudbalske igre.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prcić će doći nazad, al' ne puzeći kako to ti pokušavaš prikazat'Virtu4l je napisao/la:Taj isti Prcić će doći puzeći nazad, kao što je došao Bešić i mnogi prije njih. Njima je reprezentacija puno važnija nego oni reprezentaciji, ali to su mladi momci, a kao takvi lakše donose ishitrene odluke.
Sanjin dijeli pljuske
Papetovi jurisnici na aparatima
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Pa ti si rekao za Zukanovica da ti je krivo sto je pogazio rijec i izvinuo se, evo i Prcic klekno, ko tu dijeli pljuske?Mozambik je napisao/la:Sanjin dijeli pljuske![]()
Zar se ti prije par dana nisi žalio na Zukanov potez
ovo je još gora situacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Zar se ti prije par dana nisi žalio na Zukanov potezovo je još gora situacija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Naravno da mislim na njegov transfer.
Posljednjih dana ste ga kolektivno proglasili drugoligaskim igracem, i ubjedzivali sebe i sve nas da je Opancic bio u pravu glede njegovih kvaliteta.
Momak vam je sad udjelio par pljuski i to mi pricinjava zadovoljstvo.
Posljednjih dana ste ga kolektivno proglasili drugoligaskim igracem, i ubjedzivali sebe i sve nas da je Opancic bio u pravu glede njegovih kvaliteta.
Momak vam je sad udjelio par pljuski i to mi pricinjava zadovoljstvo.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 30 jul 2014, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
I stariji 4 godine. Prcic je imao tesku povredu i vrlo brzo nakon nje izborio mjesto u prvom timu bivseg Francuskog prvoligasa. Skrenuo je paznju puno klubova na sebe. Tek ce nam ova sezona reci vise o Vrancicevoj kvaliteti, jer ce igrati na vecem nivou. Nije vazno, on ili Vrancic koji bude u boljoj formi moze igrati. Ali usporedio sam ga i sa trenutnim igracima repke.Virtu4l je napisao/la:Vrančić je trenutno ispred Prcića po svim parametrima fudbalske igre.
Kakve pljuske sta vam je.... Pljuska sto je presao u prvu ligu? Vratio se tamo gdje je i bio. Da je presao u Lyon, Marseille to bi bile pljuske ovako se poklopite kolektivno
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
da je igrao minute od Susica sigurno bi se prodaodubrovnik je napisao/la:Gledao sam ga u 7-8 utakmica i da budem iskren Prcicev nogomet mi se jako svidio. Makar 3 srednjaka na prvenstvu u nasem timu su bili losiji od njega. Ne sumnjam da ce se prodati u dobar klub. Neko ga usporedjiva sa Medunjaninom. To je meni van pameti ali eto. Momak je poslije Pjanica i Besica nas najbolji igrac sredine terena. Dao bi mu Pjanicevu poziciju uz Besu, a Miralema gurnuo naprijed. Medunjanin, Hadzic, Ibricic, Susic zasto njih unatoc SP niko nece? Od njih svih samo bi Susica ostavio i to za zadnju opciju. Prije bi i Vrancic bio u kombinacijama nego on.
Ovi Hajdukovci nisu navikli na onakav tempo , vidis da su jos uvijek povrijedeni
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da je kojim slucajem Prcic zaigrao na SP. Njegov prelazak u Rennes, Twente ili neki jos bolji klub bi bio vec davno finaliziran. Umesto 2 miliona vjerovatno bi se radilo o cijeni od 3-4 miliona. U zavisnosti kako bi odigrao tu ukamicu/e. Ko ne zeli da vidi da nastupi u reprezentaciji podizu cijenu igracu. A kamoli nastupi na SP veze nema. Isto tako treba biti objektivan i uvidjeti da pojedini igraci iako su zaigrali na SP interes klubova da ih kupi nije narastao.Sheyi je napisao/la:http://www.estrepublicain.fr/actualite/ ... vec-rennes
http://www.headlines.nl/3034108/FC-Twen ... oor-Prcic/
Rennes i Twente znači, gore piše da večeras počinju pregovori s Renneom i da bi mogao potpisati u narednih nekoliko dana ako se Sochaux složi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Izvinjavam se onom momku iz Zenice za ono sto sam rekao prije 7 dana, ali on i njemu slicni koji su lupali strasne gluposti nek samo zapamte lik i ime ovog momka.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tko je ovaj?Sarajlijc@ je napisao/la:Izvinjavam se onom momku iz Zenice za ono sto sam rekao prije 7 dana, ali on i njemu slicni koji su lupali strasne gluposti nek samo zapamte lik i ime ovog momka.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Goalgetter je napisao/la:"Prcić igra u slabom klubu, koji će vjerovatno ispasti iz prve francuske lige, a još i nije prvotimac", kaže Sušić.
Momak se izgleda prodao i to bez nastupa na SP koje bi mu ogromno olaksalo transfer
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jul 2014, 19:13, ukupno mijenjano 2 puta.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gojko Cimirot.vrebac86 je napisao/la:Tko je ovaj?Sarajlijc@ je napisao/la:Izvinjavam se onom momku iz Zenice za ono sto sam rekao prije 7 dana, ali on i njemu slicni koji su lupali strasne gluposti nek samo zapamte lik i ime ovog momka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Uopce nisu vazne te pljuske i ne vidim prelazak Prcica u bolji klub kao pljusku nikome. Oni supljeglavci koji su protiv nekih nasih igraca radi Susica ili za neke jer su protiv Susica nisu ni vazni. Neka pisu sta zele. Meni bi osobno bilo drago da Hadzic ili Susic potpisu za Real i da se dokaze da su super igraci iako ja tako nikad nisam mislio. Neka ta djeca napreduju jer ce napredovat i repka sa njima. Mene samo rastuziva sto oni koji moraju vidjet kvalitet godinama grijese i nanose nam stetu. Nazalost ja mislim da nas selektor prednjaci u tome. Ali eto neki opet nisu zadovoljni Francuskim prvoligasima. A u repci nam na tim pozicijama igraju igraci iz Kine, dna Turske lige, Austrije, Hrvatske. Svasta.
Vrancic je davno trebao vec biti isproban kao i Arslanagic. Mislim da bi mogao biti defanzivno ispred Prcica. A i jedan je od vaznijih igraca svog Bundesligaskog tima. I jedan i drugi su trebali biti pozvani na SP sa potrebnim papirima. Ili bar da se je pokusalo sve pa eto u zadnji momenat ponestalo vremena a ne ovako. Da idu neki losiji igraci od njih i zauzimaju mjesto boljim i koristnijim igracima za reprezentaciju.Virtu4l je napisao/la:Vrančić je trenutno ispred Prcića po svim parametrima fudbalske igre.
- Consigliere
- Kontakt:
Sehic
Avdukic ima prednost nad njim

Avdukic ima prednost nad njim
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: BiH26, PeppermintSA, random11 i 59 gostiju.