Kako neko ovog momka može shvatati ozbiljno?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@emirati
Ah, ah, pulsiram. Ajfela mi, daj tu smokvicu da je slikam androidom. Ljubi gredolino
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
18:45, Katedrala!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
lafomamone
- Kontakt:
Gdje zeljo igra veceras, hoce li biti na tv Chasse&Peche ?
Sanjao sam da je Barić dao go za 1:0. Nisam mogo ni sam da vjerujem. Al ne bih imao ništa protiv 
Samo naprijed Saraj'vo!
Sretno do pobjede i dostojno predstavite Bosnu.Malo se vise umorite večeras,pa makar bo da otkinemo u nedjelju 
vatreni je napisao/la:Sretno do pobjede i dostojno predstavite Bosnu.Malo se vise umorite večeras,pa makar bod da otkinemo u nedjelju
- BordoMahala
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:18:45, Katedrala!
Bilo kakva pobjeda bi bila veliki uspjeh, a ako se Grci otvore primice bar 3 komada.
Samo bez nervoze i panike, smireno i cvrsto. Treci go protiv Norvezana je recept za Grke.
Samo bez nervoze i panike, smireno i cvrsto. Treci go protiv Norvezana je recept za Grke.
Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Cak su mi neki navijaci sarajeva potrvrdili info...
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
Ljudi molim vas veceras link.
http://www.coolsport.se/nfl-live-streaming-15.html evo na ovome u tre4va viti inaćeja sve utakmice ovde pratim nadam se da češ uspjetiamypitar je napisao/la:Ljudi molim vas veceras link.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 31 jul 2014, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Amidza moze sve!1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Zar kladionice ne idu u kocku?1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Sad ću ja 50 kerima staviti na Atromitos
sinoc sanjao (inace rijetko rijetko sanjam) da smo im zabili 2-3 komada u nekoliko minuta, da su se pogubili
eh da se nisam budio
realnost 1-0 ; 0-0; 2-1
eh da se nisam budio
realnost 1-0 ; 0-0; 2-1
Snovi ti se ostvarili dabogda Ramorammstein je napisao/la:sinoc sanjao (inace rijetko rijetko sanjam) da smo im zabili 2-3 komada u nekoliko minuta, da su se pogubili![]()
eh da se nisam budio![]()
realnost 1-0 ; 0-0; 2-1
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Posto nisam u mogucnosti na Kosevu veceras doci, da li ce biti prenos na Face ili BHT? 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da si se vratio 1/2 stranice nazad znao bi da NEĆE BITI PRENOSA.bodi123 je napisao/la:Posto nisam u mogucnosti na Kosevu veceras doci, da li ce biti prenos na Face ili BHT?
Biće na FACE TV
-
wienultras
- Kontakt:
sad sposla uvratim se u admiral,najjacu kladionicu u austriji
kvota 2.30 4.10 3.10
u korist sarajeva
po njima favoriti ste
kvota 2.30 4.10 3.10
u korist sarajeva
po njima favoriti ste
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Drug, nema potrebe za arogancijom odma, pitao sam ako ti se ne odgovara zaobidji post.Krokodil je napisao/la:Da si se vratio 1/2 stranice nazad znao bi da NEĆE BITI PRENOSA.bodi123 je napisao/la:Posto nisam u mogucnosti na Kosevu veceras doci, da li ce biti prenos na Face ili BHT?
Biće na FACE TV
Hvala u svakom slucaju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase