Uglavnom poenta je bila da bi Velkoski trebao igrati na poziciji spica jer je tu bolji od Bilbije.nuerta je napisao/la:I onda bi se njih dvojica sudarala na malom prostoru a grcki napadi bi s lakocom dolazili do naseg nedovoljno iskusnog defanzivnog dvojca. Ovako svaki ima svoju ulogu. Na kraju krajeva, vjerovatno cemo opet teziste bacati na ubacaje s krila, jer su im bekovi slabija strana a Stojceva ce pokusavat stavit u dzep na sve nacine. Skok Bilbije (ovaj put nadam se uspjesniji nego protiv Haugesunda) bice od velike vaznosti.simon je napisao/la:Igrali bi sa dva napadaca samo sto bi Krste bio vise istureniji u napadu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
sad je dino bio na radiju kaze ne ide prodaja karata kako se ocekivalo..ali ja opet mislim da ce vas biti kao prosli put oko 7-9 milja ...
S tim se apsolutno slazemsimon je napisao/la:Uglavnom poenta je bila da bi Velkoski trebao igrati na poziciji spica jer je tu bolji od Bilbije.nuerta je napisao/la:I onda bi se njih dvojica sudarala na malom prostoru a grcki napadi bi s lakocom dolazili do naseg nedovoljno iskusnog defanzivnog dvojca. Ovako svaki ima svoju ulogu. Na kraju krajeva, vjerovatno cemo opet teziste bacati na ubacaje s krila, jer su im bekovi slabija strana a Stojceva ce pokusavat stavit u dzep na sve nacine. Skok Bilbije (ovaj put nadam se uspjesniji nego protiv Haugesunda) bice od velike vaznosti.simon je napisao/la:Igrali bi sa dva napadaca samo sto bi Krste bio vise istureniji u napadu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nas ce bar biti na evropskoj utakmici i imamo priliku da nas bude, a oni nemaju hahahahahahahaGangEvil je napisao/la:Nas bilo 12 500 milja, a vas 6250...topeemirati je napisao/la:sad je dino bio na radiju kaze ne ide prodaja karata kako se ocekivalo..ali ja opet mislim da ce vas biti kao prosli put oko 7-9 milja ...
Ne gubi nadu....donji pajp je tvoj...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@emirati
Kako neko ovog momka može shvatati ozbiljno?
Kako neko ovog momka može shvatati ozbiljno?
Ah, ah, pulsiram. Ajfela mi, daj tu smokvicu da je slikam androidom. Ljubi gredolino
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
18:45, Katedrala!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
lafomamone
- Kontakt:
Gdje zeljo igra veceras, hoce li biti na tv Chasse&Peche ?
Sanjao sam da je Barić dao go za 1:0. Nisam mogo ni sam da vjerujem. Al ne bih imao ništa protiv 
Samo naprijed Saraj'vo!
Sretno do pobjede i dostojno predstavite Bosnu.Malo se vise umorite večeras,pa makar bo da otkinemo u nedjelju 
vatreni je napisao/la:Sretno do pobjede i dostojno predstavite Bosnu.Malo se vise umorite večeras,pa makar bod da otkinemo u nedjelju
- BordoMahala
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:18:45, Katedrala!
Bilo kakva pobjeda bi bila veliki uspjeh, a ako se Grci otvore primice bar 3 komada.
Samo bez nervoze i panike, smireno i cvrsto. Treci go protiv Norvezana je recept za Grke.
Samo bez nervoze i panike, smireno i cvrsto. Treci go protiv Norvezana je recept za Grke.
Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Cak su mi neki navijaci sarajeva potrvrdili info...
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
Ljudi molim vas veceras link.
http://www.coolsport.se/nfl-live-streaming-15.html evo na ovome u tre4va viti inaćeja sve utakmice ovde pratim nadam se da češ uspjetiamypitar je napisao/la:Ljudi molim vas veceras link.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 31 jul 2014, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Amidza moze sve!1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Zar kladionice ne idu u kocku?1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Sad ću ja 50 kerima staviti na Atromitos
sinoc sanjao (inace rijetko rijetko sanjam) da smo im zabili 2-3 komada u nekoliko minuta, da su se pogubili
eh da se nisam budio
realnost 1-0 ; 0-0; 2-1
eh da se nisam budio
realnost 1-0 ; 0-0; 2-1
Snovi ti se ostvarili dabogda Ramorammstein je napisao/la:sinoc sanjao (inace rijetko rijetko sanjam) da smo im zabili 2-3 komada u nekoliko minuta, da su se pogubili![]()
eh da se nisam budio![]()
realnost 1-0 ; 0-0; 2-1
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.