Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Milan Đurić 24god će igrati (nadamo se ) Seria A sa Cesenom, može li se šta očekivati od njega 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nemoj bit smijesan molim te,kod nas svako dolazi u obzir da igra za repku..za njeg su Mahmutovic,Zec izmislili fudbal,pogledaj koju utakmicu pa da vidimo sta mislis o njemu kao igracu !DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj Mihret Topagic danas zabijo protic Hajduka. Ovo mu je vec treci gol u ovim kvalifikacijama za EL.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Bravo Sheyi
odlican transfer najvaznije je ostati u elitnom drustvu ako se nametne dalje moze ici gdje hoce..Bravo Prcicu kvalitet se prpeoznaju,a nek ovi Sušićevi guze Irance još 1000x kad nisu nizašta i nece ih niko
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne se.ri. Gdje sam ga to ja pozvau u reprezentaciju de mi reci. Ja foruma, nesmje se ni reci kad neko zabije da te neko ne napadne.bhfanatic14 je napisao/la:Nemoj bit smijesan molim te,kod nas svako dolazi u obzir da igra za repku..za njeg su Mahmutovic,Zec izmislili fudbal,pogledaj koju utakmicu pa da vidimo sta mislis o njemu kao igracu !DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj Mihret Topagic danas zabijo protic Hajduka. Ovo mu je vec treci gol u ovim kvalifikacijama za EL.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 31 jul 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Sanjine 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Navikni se....prisice ti sve...sto kazes i sto ne...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne se.ri. Gdje sam ga to ja pozvau u reprezentaciju de mi reci. Ja foruma, nesmje se ni reci da kad neko zabije da te neko ne napadne.bhfanatic14 je napisao/la:Nemoj bit smijesan molim te,kod nas svako dolazi u obzir da igra za repku..za njeg su Mahmutovic,Zec izmislili fudbal,pogledaj koju utakmicu pa da vidimo sta mislis o njemu kao igracu !DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj Mihret Topagic danas zabijo protic Hajduka. Ovo mu je vec treci gol u ovim kvalifikacijama za EL.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovaj Topcagic i Dzidic mora da su igraci vrhunske klase kad su glavnom proizvodjacu BH reprezentativaca zabili golove 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican transfer Prcica,Rennes je jako kvalitetna i stabilna ekipa i nadam se da ce se nametnut treneru sto prije.
Govoris navijacki, Zolu je zajebala povreda poprilicno, treba biti iskren i reci da je Cimirot trenutno ispred Zole. S Grahovcem ga necu uporedjivati jer ne igraju isu poziciju u veznom redu. Ko je gledao Sarajevo zadnju godinu (nisam navijac Sarajeva, ali sam pratio nekoliko utakmica) vidi da je Cimirot napredovao, ponajvise zato sto je pored sebe u veznom redu imao Jajala, koji ulijeva sigurnost kada drzi loptu, tako da i ostali igraju opustenije.zaboljisportuBiH je napisao/la:daobar je CImi. Trenutno su Graha i Zola ispred ali i ovaj se ozbiljo nameće.
Nego recite mi jel ko gledao Djurića. Kako je odigrao? Jel im ovo najjači sastav danas bio? Može li se očekivati ako je ovo najajči sastav da se čovjek izbori za prvih 11?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Cimirot je tehnicki daleko potkovaniji od Zolotica.Ima bolji pas i pregled igre.Zolotic je samo veci trkac.
Tino ce vama zacepiti usta, pa nije on los kako ga ovdje neki prikazuju. Njemu je mana sto se preziva Susic, mnogi su tako pljuvali CICU Kranjcara kad je pozvao Niku, ili kad je onaj selektor Amerike pozvao svog sina ( Bradley), ima takvih slucajeva dosta, uglavnom znamo kakve su karijere imali ti igraci ( ovi navedeni)..
Ih pa mogu kad nema Tinki-Vinkija i Avde Velikog u sastavu još Većeg Hajduka.BigBigBang je napisao/la:Ovaj Topcagic i Dzidic mora da su igraci vrhunske klase kad su glavnom proizvodjacu BH reprezentativaca zabili golove
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije on los,ali jeste prosjecan uz to na njegovoj pozicija imamo puno boljih igraca.mrsic07 je napisao/la:Tino ce vama zacepiti usta, pa nije on los kako ga ovdje neki prikazuju. Njemu je mana sto se preziva Susic, mnogi su tako pljuvali CICU Kranjcara kad je pozvao Niku, ili kad je onaj selektor Amerike pozvao svog sina ( Bradley), ima takvih slucajeva dosta, uglavnom znamo kakve su karijere imali ti igraci ( ovi navedeni)..
Ne treba Prcića zvati, Tinčeka treba. 
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Mario Vrancic pokreno proceduru za dobijanje drzavljanstva uz njega imamo i Prcića sigurno dva igrača koja konkurišu za srednji red uz Pjanića Hajrovića Lulića i Bešića takođe Arslanagić nam je jako važan,a tu je još nejasno..
I Kranjčar i Bradley su bili vanserijski talenti, Kranjčar najmlađi kapiten Dinama u historiji, Bradley sa 18 godina došao u Heerenveen, a za godinu ipo prešao u M'gladbach. Tako da ti poređenje ove dvojice sa Tinom, koji nije ni 3. najkvalitetniji igrač Hajduka, ne stoji nikako. Meni lično ne smeta njegovo prezime, dao Bog da ima karijeru kao amidža, ali eto samo mi reci zbog čega je on zaslužio da ide na SP umjesto recimo Adnana Zahirovića, Ervina Zukanovića, Sanjina Prcića? Kvalitetom? Ne bih rekao.mrsic07 je napisao/la:Tino ce vama zacepiti usta, pa nije on los kako ga ovdje neki prikazuju. Njemu je mana sto se preziva Susic, mnogi su tako pljuvali CICU Kranjcara kad je pozvao Niku, ili kad je onaj selektor Amerike pozvao svog sina ( Bradley), ima takvih slucajeva dosta, uglavnom znamo kakve su karijere imali ti igraci ( ovi navedeni)..
DRUG NEBI TI PUNCA
Susic: Rennes ce ispasti u ligue 2, Prcic nece biti standardan.Hombre je napisao/la:Ne treba Prcića zvati, Tinčeka treba.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
[quote="zgembo89"]Mario Vrancic pokreno proceduru za dobijanje drzavljanstva uz njega imamo i Prcića sigurno dva igrača koja konkurišu za srednji red uz Pjanića Hajrovića Lulića i Bešića takođe Arslanagić nam je jako važan,a tu je još nejasno..[/quote]
Ne znam mogu li uletiti na spisak, Hadžić im je velika konkurencija
. Tinu neću ni da spominjem, jer je dosta bolji igrač od Anela ali opet lošiji od ove dvojice.
Ne znam mogu li uletiti na spisak, Hadžić im je velika konkurencija
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.