Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

H.I.M
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la H.I.M » 31 jul 2014, 15:59

Milan Đurić 24god će igrati (nadamo se ) Seria A sa Cesenom, može li se šta očekivati od njega :pray:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 jul 2014, 16:15

slika
:bih: :bih: :bih: :bih: :bow:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 jul 2014, 16:18

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj Mihret Topagic danas zabijo protic Hajduka. Ovo mu je vec treci gol u ovim kvalifikacijama za EL.
Nemoj bit smijesan molim te,kod nas svako dolazi u obzir da igra za repku..za njeg su Mahmutovic,Zec izmislili fudbal,pogledaj koju utakmicu pa da vidimo sta mislis o njemu kao igracu !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 jul 2014, 16:22

Bravo Sheyi :clap: odlican transfer najvaznije je ostati u elitnom drustvu ako se nametne dalje moze ici gdje hoce..Bravo Prcicu kvalitet se prpeoznaju,a nek ovi Sušićevi guze Irance još 1000x kad nisu nizašta i nece ih niko

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jul 2014, 16:28

bhfanatic14 je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj Mihret Topagic danas zabijo protic Hajduka. Ovo mu je vec treci gol u ovim kvalifikacijama za EL.
Nemoj bit smijesan molim te,kod nas svako dolazi u obzir da igra za repku..za njeg su Mahmutovic,Zec izmislili fudbal,pogledaj koju utakmicu pa da vidimo sta mislis o njemu kao igracu !
Ne se.ri. Gdje sam ga to ja pozvau u reprezentaciju de mi reci. Ja foruma, nesmje se ni reci kad neko zabije da te neko ne napadne.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 31 jul 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 16:30

Bravo Sanjine :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jul 2014, 16:31

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Ne se.ri. Gdje sam ga to ja pozvau u reprezentaciju de mi reci. Ja foruma, nesmje se ni reci da kad neko zabije da te neko ne napadne.
Navikni se....prisice ti sve...sto kazes i sto ne... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 jul 2014, 16:38

Ovaj Topcagic i Dzidic mora da su igraci vrhunske klase kad su glavnom proizvodjacu BH reprezentativaca zabili golove :mrgreen:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 31 jul 2014, 17:01

Odlican transfer Prcica,Rennes je jako kvalitetna i stabilna ekipa i nadam se da ce se nametnut treneru sto prije.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 31 jul 2014, 17:10

zaboljisportuBiH je napisao/la:daobar je CImi. Trenutno su Graha i Zola ispred ali i ovaj se ozbiljo nameće.
Nego recite mi jel ko gledao Djurića. Kako je odigrao? Jel im ovo najjači sastav danas bio? Može li se očekivati ako je ovo najajči sastav da se čovjek izbori za prvih 11?
Govoris navijacki, Zolu je zajebala povreda poprilicno, treba biti iskren i reci da je Cimirot trenutno ispred Zole. S Grahovcem ga necu uporedjivati jer ne igraju isu poziciju u veznom redu. Ko je gledao Sarajevo zadnju godinu (nisam navijac Sarajeva, ali sam pratio nekoliko utakmica) vidi da je Cimirot napredovao, ponajvise zato sto je pored sebe u veznom redu imao Jajala, koji ulijeva sigurnost kada drzi loptu, tako da i ostali igraju opustenije.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 31 jul 2014, 17:13

Cimirot je tehnicki daleko potkovaniji od Zolotica.Ima bolji pas i pregled igre.Zolotic je samo veci trkac.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 31 jul 2014, 17:38

Tino ce vama zacepiti usta, pa nije on los kako ga ovdje neki prikazuju. Njemu je mana sto se preziva Susic, mnogi su tako pljuvali CICU Kranjcara kad je pozvao Niku, ili kad je onaj selektor Amerike pozvao svog sina ( Bradley), ima takvih slucajeva dosta, uglavnom znamo kakve su karijere imali ti igraci ( ovi navedeni)..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 17:40

BigBigBang je napisao/la:Ovaj Topcagic i Dzidic mora da su igraci vrhunske klase kad su glavnom proizvodjacu BH reprezentativaca zabili golove :mrgreen:
Ih pa mogu kad nema Tinki-Vinkija i Avde Velikog u sastavu još Većeg Hajduka. :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 31 jul 2014, 17:42

mrsic07 je napisao/la:Tino ce vama zacepiti usta, pa nije on los kako ga ovdje neki prikazuju. Njemu je mana sto se preziva Susic, mnogi su tako pljuvali CICU Kranjcara kad je pozvao Niku, ili kad je onaj selektor Amerike pozvao svog sina ( Bradley), ima takvih slucajeva dosta, uglavnom znamo kakve su karijere imali ti igraci ( ovi navedeni)..
Nije on los,ali jeste prosjecan uz to na njegovoj pozicija imamo puno boljih igraca.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 31 jul 2014, 17:43

Ne treba Prcića zvati, Tinčeka treba. :kralj:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 jul 2014, 17:45

Mario Vrancic pokreno proceduru za dobijanje drzavljanstva uz njega imamo i Prcića sigurno dva igrača koja konkurišu za srednji red uz Pjanića Hajrovića Lulića i Bešića takođe Arslanagić nam je jako važan,a tu je još nejasno..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jul 2014, 17:46

mrsic07 je napisao/la:Tino ce vama zacepiti usta, pa nije on los kako ga ovdje neki prikazuju. Njemu je mana sto se preziva Susic, mnogi su tako pljuvali CICU Kranjcara kad je pozvao Niku, ili kad je onaj selektor Amerike pozvao svog sina ( Bradley), ima takvih slucajeva dosta, uglavnom znamo kakve su karijere imali ti igraci ( ovi navedeni)..
I Kranjčar i Bradley su bili vanserijski talenti, Kranjčar najmlađi kapiten Dinama u historiji, Bradley sa 18 godina došao u Heerenveen, a za godinu ipo prešao u M'gladbach. Tako da ti poređenje ove dvojice sa Tinom, koji nije ni 3. najkvalitetniji igrač Hajduka, ne stoji nikako. Meni lično ne smeta njegovo prezime, dao Bog da ima karijeru kao amidža, ali eto samo mi reci zbog čega je on zaslužio da ide na SP umjesto recimo Adnana Zahirovića, Ervina Zukanovića, Sanjina Prcića? Kvalitetom? Ne bih rekao.
DRUG NEBI TI PUNCA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 jul 2014, 17:47

Hombre je napisao/la:Ne treba Prcića zvati, Tinčeka treba. :kralj:
Susic: Rennes ce ispasti u ligue 2, Prcic nece biti standardan.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 17:48

[quote="zgembo89"]Mario Vrancic pokreno proceduru za dobijanje drzavljanstva uz njega imamo i Prcića sigurno dva igrača koja konkurišu za srednji red uz Pjanića Hajrovića Lulića i Bešića takođe Arslanagić nam je jako važan,a tu je još nejasno..[/quote]

Ne znam mogu li uletiti na spisak, Hadžić im je velika konkurencija :D . Tinu neću ni da spominjem, jer je dosta bolji igrač od Anela ali opet lošiji od ove dvojice.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Zglavkar i 11 gostiju.