Pa 1 federalna je skuplja od Engleske PLThranduil je napisao/la: Pošto je sve okrenuto ka vraćanju dugova i neće se igrati na rezultat, ne znam zašto smo požurili s povratkom u PL i trošili veliki novac.
Tamo sezona dosta manje košta (kotizacije,sudije,delegati.....) i za opstanak nam treba pola ovog sadašnjeg kadra.
Ne mora se ići na skupe pripreme a što se tiče posjete mislim da da ne bi bila neka velika razlika između igranja Federalne i igranja PL ali sa lošim rezultatima.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Kolika cijena karte će biti za nas Robijaše, otprilike ?
Usput, sretno protiv Travnika
Usput, sretno protiv Travnika
UG Prijatelji su još kroz proljetno prvenstvo i organiziranje utakmica preko naših članova volontera uočili veliki nedostatak kod prijašnjih sezonskih. Njihova kvaliteta je bila izrazito slaba i totalno nezaštičena. Tada smo sačinili materijal s ainstruktivnim mjerama i prijedlozima, a ovaj dio je bio jedan od dijelova tog materijala. Nažalost, u tom trenutku smo se sa klubom složili da se ova prošla sezona mora izgurati sa zatečenim stanjem,a da promijenimo stvari za ubuduće.fukaratz je napisao/la:zlajci garant zna nesto vise
Dali smo prijedlog klubu koji je usvojen te će FK Sloboda u narednoj sezoni imati sezonske na principu ID kartica. Prvi setovi su odrađeni te vjerujem da već od ponedeljka počinje prodaja.
p.s. vjerujem da će sljedeća faza (možda već naredna sezona) profesionalizacije kluba biti sezonske sa bar codom, kontrolom ulaza i čitačem kartica. Imamo sve resurse,ali treba vremena.
Ovim putem se zahvaljujemo forumašu NK Mramor na pripremi te ostalim momcima koji učestvuju u ovom projektu.

tuzlanska Sloboda
-
intercontinental
- Kontakt:
Đoko Milović u Radniku.Imam neko osjećaj da će da pokida ovu polusezonu i da će p.e.n.i.s. pojest ogromno **** što ga niej ostavio 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
materijal s ainstruktivnim mjerama i prijedlozima, a ovaj dio je bio jedan od dijelova tog materijala. Nažalost, u tom trenutku smo se sa klubom složili da se ova prošla sezona mora izgurati sa zatečenim stanjem,a da promijenimo stvari za ubuduće.zlajci je napisao/la:UG Prijatelji su još kroz proljetno prvenstvo i organiziranje utakmica preko naših članova volontera uočili veliki nedostatak kod prijašnjih sezonskih. Njihova kvaliteta je bila izrazito slaba i totalno nezaštičena. Tada smo sačinilifukaratz je napisao/la:zlajci garant zna nesto vise
Dali smo prijedlog klubu koji je usvojen te će FK Sloboda u narednoj sezoni imati sezonske na principu ID kartica. Prvi setovi su odrađeni te vjerujem da već od ponedeljka počinje prodaja.
p.s. vjerujem da će sljedeća faza (možda već naredna sezona) profesionalizacije kluba biti sezonske sa bar codom, kontrolom ulaza i čitačem kartica. Imamo sve resurse,ali treba vremena.
Ovim putem se zahvaljujemo forumašu NK Mramor na pripremi te ostalim momcima koji učestvuju u ovom projektu.
nisam ni sumnjao u tebe
Sloboda Tuzla
Ne formiramo mi cijenu pa zbog toga nisu ranije ni puštene. Da je do nas već bi mjesec bile u prodajifukaratz je napisao/la:materijal s ainstruktivnim mjerama i prijedlozima, a ovaj dio je bio jedan od dijelova tog materijala. Nažalost, u tom trenutku smo se sa klubom složili da se ova prošla sezona mora izgurati sa zatečenim stanjem,a da promijenimo stvari za ubuduće.zlajci je napisao/la:UG Prijatelji su još kroz proljetno prvenstvo i organiziranje utakmica preko naših članova volontera uočili veliki nedostatak kod prijašnjih sezonskih. Njihova kvaliteta je bila izrazito slaba i totalno nezaštičena. Tada smo sačinilifukaratz je napisao/la:zlajci garant zna nesto vise
nisam ni sumnjao u tebesteta sto ranije nisu pustene u prodaju al nebitno
samo jos reci koja je cijena da dostavljam racune za dijasporu
I mi čekamo potvrdu, ali ono što znam da će ih biti moguće standardno uzeti u klupskim prostorijama kod sekretara ili kod onih teta iz knjigovodstva.
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sutra svi u travnik....jest daleko,jest da je recesija,jest da su se ima obaveza al moramo klub ispostovat maksimalno...da opet pokazemo kako se voli klub i kad se igra dobro i lose...GOSPODIN HUSIC je objasnio kuda plovi Slobodin brod i koji je kurs zauzet....po prvi put u istoriji Slobode da na celo kluba stane covjek koji ima viziju i PLAN...DUGOROCAN PLAN...a ne da se prezivljava od danas do sutra....svaka cast predsjedniku jos jednom i moje licno postovanje i naklon...svima onima koji ce skrsit 100 maraka za noc na brodolomu a skupa im karta od 7 maraka za utakmicu SVETINJE i to svake druge sedmice nek se meni jave na pp da im i ja dodam jos 7 maraka da ne dolaze vise na Tusanj....sutra hrabro pa sta bude...druga,peta,kantonalna ili prva liga..MI VAS NIKAD IZDAT NECEMO

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
[youtube][/youtube]
Sve lijepo objasnjeno, nema svrhe ulagati u ekipu koja bi izborila Evropu ako se ne moze dobit licenca za tu istu Evropu....vratiti dugove, ulagati u izgradnju stadiona (grad+potencijalni investitor), dovodjenje mladih i perspektivnih igraca + Slobodina skola fudbala.....Zakljucak: Ljudi rade ono sto je Maribor poceo raditi prije nekoliko godina kada je bio u istoj situaciji u kojoj je Sloboda danas, izgleda da Azmir Husic nije bezveze isao u Maribor kod Zahovica.
Sve lijepo objasnjeno, nema svrhe ulagati u ekipu koja bi izborila Evropu ako se ne moze dobit licenca za tu istu Evropu....vratiti dugove, ulagati u izgradnju stadiona (grad+potencijalni investitor), dovodjenje mladih i perspektivnih igraca + Slobodina skola fudbala.....Zakljucak: Ljudi rade ono sto je Maribor poceo raditi prije nekoliko godina kada je bio u istoj situaciji u kojoj je Sloboda danas, izgleda da Azmir Husic nije bezveze isao u Maribor kod Zahovica.
Jednom Sloboda - Zauvijek Slobodastaragarda je napisao/la:druga,peta,kantonalna ili prva liga..
tuzlanska Sloboda
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja ne znam kako tebi imslicnima nije jasno da ljudi ne govore da je skupa karta zato sto nece na stadion,vec je skupa kad poredis da za dzabe kuci uz pivu mozes gledati njemacku,talijansku i francusku ligu,kontas?ti hoces reci da bi ti prije vodio curu neku za ruku i placao joj pice nego dzaba guzio pamelu anderson,a da znas da je tolika razlika izmedju utakmice sloga simin han-Sloboda Tuzla i recimo Frankfurt-Mainz..skontaj druze da je sedam maraka puno za jednu izbiji nabiji utakmicu,bez obzira koliko mi Slobodu voljeli..nemas igru onda gledaoce moras privuci necim drugim a to je dzaba piva u kavezu,jeftina karta i ostale karafeke..**** je stabilizovati klub u ovoj drzavi i samo zato ja ne odustajem od njega i od plana Azmira Husica kojem skidam kapu jer se prihvatio takvog posla!Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kada-se- ... opi/137018
Ko želi da gleda Slobodu platit će i 10 i 20,ko ne želi neka ne dolazi ni kada je 3 ili džaba ulaz.Mada mislim da će biti opet pun stadion svi su poželili da gledaju Slobodu u PL BiH,još dolazi Čelik+ dolazi dosta raje širom kantona.
Samo da vrijeme ne zaj*ebe stvar.
PS svaka kritika je dobrodosla i nema pptrebe da se na nju daju odgovori tipa de ti plati,de ti bolje uradi..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
On hoće reći da bi prije vodio curu za ruku i plaćao joj piće, nego drqao na pamelu andersonSlatinash_7 je napisao/la:Ja ne znam kako tebi imslicnima nije jasno da ljudi ne govore da je skupa karta zato sto nece na stadion,vec je skupa kad poredis da za dzabe kuci uz pivu mozes gledati njemacku,talijansku i francusku ligu,kontas? ti hoces reci da bi ti prije vodio curu neku za ruku i placao joj pice nego dzaba guzio pamelu anderson,Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kada-se- ... opi/137018
Ko želi da gleda Slobodu platit će i 10 i 20,ko ne želi neka ne dolazi ni kada je 3 ili džaba ulaz.Mada mislim da će biti opet pun stadion svi su poželili da gledaju Slobodu u PL BiH,još dolazi Čelik+ dolazi dosta raje širom kantona.
Samo da vrijeme ne zaj*ebe stvar.
Karta uopšte nije skupa gledajući na ostale stadione. Istina da je treba prilagođavati protivniku, jer ako nekome nije bilo skupo platiti 5 KM da gleda Mladost iz Doboja kod Kaknja, neće mu biti skupo dat' 7 KM za Čelik ili Velež.
To za Pamelu ti nije uredu, svi bi mi nju guzili, al ipak se moras zrtvovat za curu koju hoces ozenit, moras ispast papucar, pa rukica kafica limunadica, tim joj zamazes oci a radnim danima povremeno uletis u neku "Pamelu"Slatinash_7 je napisao/la: Ja ne znam kako tebi imslicnima nije jasno da ljudi ne govore da je skupa karta zato sto nece na stadion,vec je skupa kad poredis da za dzabe kuci uz pivu mozes gledati njemacku,talijansku i francusku ligu,kontas?ti hoces reci da bi ti prije vodio curu neku za ruku i placao joj pice nego dzaba guzio pamelu anderson,a da znas da je tolika razlika izmedju utakmice sloga simin han-Sloboda Tuzla i recimo Frankfurt-Mainz..skontaj druze da je sedam maraka puno za jednu izbiji nabiji utakmicu,bez obzira koliko mi Slobodu voljeli..nemas igru onda gledaoce moras privuci necim drugim a to je dzaba piva u kavezu,jeftina karta i ostale karafeke..**** je stabilizovati klub u ovoj drzavi i samo zato ja ne odustajem od njega i od plana Azmira Husica kojem skidam kapu jer se prihvatio takvog posla!
PS svaka kritika je dobrodosla i nema pptrebe da se na nju daju odgovori tipa de ti plati,de ti bolje uradi..
Elem dobro si ti u sustini reko, prelosa je nasa liga i cesto ljudi biraju ove kucne verzije, al ja ipak zbog ljubavi idem lagano rukica kafica limunadica i Tusanj, a Pamela ce bit poslije utakmice na Tusnju, ne mora se ni u svaku Pamelu ni uc.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Hoces reci da je 100 i neka liga na svijetu normalan fudbal?uz klub sam od malih nogu i tu sam ljubav razvio uz svog djeda,ali ova danasnja omladina je malo teska,treba im sadrzaja i svega sto nazalost na tekmama PLBIH ne postoji al je eto pojeftino pa se moze otici,,imas dosta ljudimkoji treba vikend da pregrme sa cenerom a dati sedam za utakmicu je ipak malo previse,nema se onda ni za pive..zafrkano je,al vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti dokle ce nas dovesti ovakva igra,cijene karti i sve ostalo sto ide uz nasu Slobodu o njene navijace..Coraco je napisao/la:On hoće reći da bi prije vodio curu za ruku i plaćao joj piće, nego drqao na pamelu andersonSlatinash_7 je napisao/la:Ja ne znam kako tebi imslicnima nije jasno da ljudi ne govore da je skupa karta zato sto nece na stadion,vec je skupa kad poredis da za dzabe kuci uz pivu mozes gledati njemacku,talijansku i francusku ligu,kontas? ti hoces reci da bi ti prije vodio curu neku za ruku i placao joj pice nego dzaba guzio pamelu anderson,Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kada-se- ... opi/137018
Samo da vrijeme ne zaj*ebe stvar.tako ti ga dođe i fudbal, u stvarnosti imaš normalan fudbal i curu a na tv-u imaš englesku ligu i pamelu anderson, ako kontaš.
Karta uopšte nije skupa gledajući na ostale stadione. Istina da je treba prilagođavati protivniku, jer ako nekome nije bilo skupo platiti 5 KM da gleda Mladost iz Doboja kod Kaknja, neće mu biti skupo dat' 7 KM za Čelik ili Velež.
Slatina Bog i batina
Samo da se pohvalim da me i u PL spominjetezlajci je napisao/la:
1 Liga Federacije je ubjedljivo najskuplja liga u državi,a vjerovatno i u regionu. Zoom iz Lukavca je prije par mjeseci to detaljno elaborirao.
Sretno sutra
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sto napisa coraco..imal ista jace od bosanskih navijaca reala,mance,bajerna...znate onu pricu....dal trebamo kupit falkaa il da ganjamo suareza
....21.vijek je vijek lajkova i virtualnih navijaca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sam si dao odgovor na to pitanje. Za mene je normalna zbog cijene, teško gdje u Evropi mogu pogledati utakmicu najjače lige u državi za 2,5 eura, ili 3,5 eura i još da biram gdje ću sjest.Slatinash_7 je napisao/la:Hoces reci da je 100 i neka liga na svijetu normalan fudbal?uz klub sam od malih nogu i tu sam ljubav razvio uz svog djeda,ali ova danasnja omladina je malo teska,treba im sadrzaja i svega sto nazalost na tekmama PLBIH ne postoji al je eto pojeftino pa se moze otici,,imas dosta ljudimkoji treba vikend da pregrme sa cenerom a dati sedam za utakmicu je ipak malo previse,nema se onda ni za pive..zafrkano je,al vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti dokle ce nas dovesti ovakva igra,cijene karti i sve ostalo sto ide uz nasu Slobodu o njene navijace..
Već sam napisao, ko je mogao dati peticu za Mladost DK, daće opet peticu za Velež ili Čelik, samo sa druge tribine.
Naguziste li Pamelu na kraju 
Meni je logicnije ici na jeftiniju cijenu karte i pun stadion, nego na poskupljenje i da je pola prazno.
Jedan grad, jedna ljubav!
@CoracoGifron je napisao/la:Meni je logicnije ici na jeftiniju cijenu karte i pun stadion, nego na poskupljenje i da je pola prazno.
U Evropi ti je prosjecna plata 3000€, a kod nas 300€, tako da nemoj o toj prici gdje ces u Evropi pogledat utakmicu za 2,5€!
Muhaha, umjesto "Uredi" sam isao "Citiraj". Halalite
Jedan grad, jedna ljubav!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
moci ce, samo sto ni tad nismo imali neke zavidne posjete, sta je 2-3000 ljudi za PL, a toliko je uglavnom bilo u prvoj ligi federacije..
ne sikiram se ja za nas, isli smo i kad nas je 300 bilo, ici cemo i sad al realno je.o to, je.o tu utakmicu...10.000 je 10.000 i nezaboravno mozemo mi pricat sta hocemo...
ja bih najsretniji bio da se zajebem i da nas bude bar 5.000 protiv Celika al bgm daj boze, nisam optimista ko vi...jedino u slucaju neke pobjede u Travniku mozda..
vidim izraze lica danas kad kazes 7 KM
jbg Tuzla je ovo, kod nas nije razvijena kultura placanja karte za utakmicu, svako naucio godinama da se sverca na ovaj ili na onaj nacin..cak i ovi "vidjeniji" navijaci puno im dat 3 Km prosle polusezone, gledaju dzaba da udju pa popiju kubik piva na tribini- za to se jbg ima love....pogan mentalitet i hajd...daj boze da se sta promijenilo..ja bih Celik isao 5-3 zbog prenosa i zbog tog sto je prva domaca, pa kasnije mozda za Zelju, Sarajevo, Velez i eventualno od stanja na tabeli i euforije isao 7-5
ne sikiram se ja za nas, isli smo i kad nas je 300 bilo, ici cemo i sad al realno je.o to, je.o tu utakmicu...10.000 je 10.000 i nezaboravno mozemo mi pricat sta hocemo...
ja bih najsretniji bio da se zajebem i da nas bude bar 5.000 protiv Celika al bgm daj boze, nisam optimista ko vi...jedino u slucaju neke pobjede u Travniku mozda..
vidim izraze lica danas kad kazes 7 KM
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.