O grande Boneri ne treba trositi rijeci, ako ne usere bar dva gola, nije njegov dan.
tipujem da ce biti bar pet golova u nasoj mrezi... a i to ako nam bude sretan dan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Wenger on Joel: "he's not available for transfer. Not available for loan. I want to keep him." #afc
we'll seeAndrej je napisao/la:Wenger on Joel: "he's not available for transfer. Not available for loan. I want to keep him." #afc
AC Milan @acmilan · 47mmukitmovac je napisao/la:Ima li gdje vaseg sastava
Brate Bajramluk je legao na Redse, ima da me nema ako ne pobijedeFaraonTM je napisao/la:Večeras uzimamo ove stare rivale
Ma ja se ovako tješim, neću se iznenaditi ako nam peticu zabijete ali isto tako možemo i mi vas okrenuti jer ovi sastavi su goli kurrac.. Samo je fazon što je ovo haman najjači sastav Milana a Liverpulu neki drugi ili trećigaston je napisao/la:Brate Bajramluk je legao na Redse, ima da me nema ako ne pobijedeFaraonTM je napisao/la:Večeras uzimamo ove stare rivale
Fali 5-6 igraca iz prve postaveFaraonTM je napisao/la:Ma ja se ovako tješim, neću se iznenaditi ako nam peticu zabijete ali isto tako možemo i mi vas okrenuti jer ovi sastavi su goli kurrac.. Samo je fazon što je ovo haman najjači sastav Milana a Liverpulu neki drugi ili trećigaston je napisao/la:Brate Bajramluk je legao na Redse, ima da me nema ako ne pobijedeFaraonTM je napisao/la:Večeras uzimamo ove stare rivale
Od tih svih jedino je De Jong istinsko pojačanje a i on je destruktivac. Od tih ostalih, jedan povrijeđen, jedan debil, jedan je bio prosječan prošlu tekmu nikakav napredak nisam vidio a jednog još nismo ni vidjeli na djeluIlPrincipe je napisao/la:Joj FaraonTM i ti bacaš bombe .. pa fale Montolivo,De Jong,Balotelli,Menez,Alex koji će u šampionatu sigurno biti ispred Essiena,Muntarija,Pazzinija,Nianga i Bonere
pa zato kažem da fale, oni su bolji sa pola snage od ovih koji će večeras igrati..FaraonTM je napisao/la:Od tih svih jedino je De Jong istinsko pojačanje a i on je destruktivac. Od tih ostalih, jedan povrijeđen, jedan debil, jedan je bio prosječan prošlu tekmu nikakav napredak nisam vidio a jednog još nismo ni vidjeli na djeluIlPrincipe je napisao/la:Joj FaraonTM i ti bacaš bombe .. pa fale Montolivo,De Jong,Balotelli,Menez,Alex koji će u šampionatu sigurno biti ispred Essiena,Muntarija,Pazzinija,Nianga i Bonere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.