Arena 00:30Hattrick123 je napisao/la:U koliko sati je utakmica i ima li gdje prenos?
rezultat 3-1 za liverpul
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bekovi ne da su spori, vec ne postoje. Ha cuj, Coutinho na Constanta ili tupavi Abate na Staridza... steta sto ovo necu moci gledati.
O grande Boneri ne treba trositi rijeci, ako ne usere bar dva gola, nije njegov dan.
tipujem da ce biti bar pet golova u nasoj mrezi... a i to ako nam bude sretan dan.
O grande Boneri ne treba trositi rijeci, ako ne usere bar dva gola, nije njegov dan.
tipujem da ce biti bar pet golova u nasoj mrezi... a i to ako nam bude sretan dan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Criscito dao 2 gola u pobjedi Zenita nad Arsenalom (iz Rusije) od 4:0
Joel Campbell je na danasnjoj utakmici Arsenala protiv Benfice postigao gol uz asisteciju za pobedu od 5-1. Rocco Maiorino (Milanov scout) je bio na toj utakmici. #milannews
Joel Campbell je na danasnjoj utakmici Arsenala protiv Benfice postigao gol uz asisteciju za pobedu od 5-1. Rocco Maiorino (Milanov scout) je bio na toj utakmici. #milannews
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Wenger on Joel: "he's not available for transfer. Not available for loan. I want to keep him." #afc
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovo večeras je oba daju zicer dana, ne znaš čija je obrana gora. 
Al znamo ko ima goreg desnog beka 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jedva čekam početak ove utakmice
Na sta su spala dva najbolja kluba od prije 10 godina. Sa finala LP do neigranja iste. Nadam se vasem povratku sto prije.
Na sta su spala dva najbolja kluba od prije 10 godina. Sa finala LP do neigranja iste. Nadam se vasem povratku sto prije.
- IlPrincipe
- Kontakt:
we'll seeAndrej je napisao/la:Wenger on Joel: "he's not available for transfer. Not available for loan. I want to keep him." #afc
Milan's sporting director Maiorino will meet with Joel Campbell's agent tomorrow in London, according to Sky.
mukitmovac
- Kontakt:
AC Milan @acmilan · 47mmukitmovac je napisao/la:Ima li gdje vaseg sastava
Here is our starting XI vs @LFC: Abbiati; Abate, Bonera, Rami, De Sciglio; Essien, Muntari, Saponara; Niang, Pazzini, El Shaarawy #ICC2014
- donCorleone1892
- Kontakt:
Sterling i Ibe ne zna se ko je brži, sad ćemo vidjeti kakvi su vam bekovi
Ovaj meč sam posebno čekao i dočekao, dva kluba sa velikom historijom sa sličnom sudbinom zadnjih godina. Samo da tekma prodje bez povreda i kod vas i kod nas jer ovi američki stadioni su grozni.
Ovaj meč sam posebno čekao i dočekao, dva kluba sa velikom historijom sa sličnom sudbinom zadnjih godina. Samo da tekma prodje bez povreda i kod vas i kod nas jer ovi američki stadioni su grozni.
Večeras uzimamo ove stare rivale 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Brate Bajramluk je legao na Redse, ima da me nema ako ne pobijedeFaraonTM je napisao/la:Večeras uzimamo ove stare rivale
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma ja se ovako tješim, neću se iznenaditi ako nam peticu zabijete ali isto tako možemo i mi vas okrenuti jer ovi sastavi su goli kurrac.. Samo je fazon što je ovo haman najjači sastav Milana a Liverpulu neki drugi ili trećigaston je napisao/la:Brate Bajramluk je legao na Redse, ima da me nema ako ne pobijedeFaraonTM je napisao/la:Večeras uzimamo ove stare rivale
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Fali 5-6 igraca iz prve postaveFaraonTM je napisao/la:Ma ja se ovako tješim, neću se iznenaditi ako nam peticu zabijete ali isto tako možemo i mi vas okrenuti jer ovi sastavi su goli kurrac.. Samo je fazon što je ovo haman najjači sastav Milana a Liverpulu neki drugi ili trećigaston je napisao/la:Brate Bajramluk je legao na Redse, ima da me nema ako ne pobijedeFaraonTM je napisao/la:Večeras uzimamo ove stare rivale
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Joj FaraonTM i ti bacaš bombe .. pa fale Montolivo,De Jong,Balotelli,Menez,Alex koji će u šampionatu sigurno biti ispred Essiena,Muntarija,Pazzinija,Nianga i Bonere 
Od tih svih jedino je De Jong istinsko pojačanje a i on je destruktivac. Od tih ostalih, jedan povrijeđen, jedan debil, jedan je bio prosječan prošlu tekmu nikakav napredak nisam vidio a jednog još nismo ni vidjeli na djeluIlPrincipe je napisao/la:Joj FaraonTM i ti bacaš bombe .. pa fale Montolivo,De Jong,Balotelli,Menez,Alex koji će u šampionatu sigurno biti ispred Essiena,Muntarija,Pazzinija,Nianga i Bonere
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
campbel neide nigdje,,samo informacija za one koje to zanima,,wenger se izjasnio da momcina ostaje,,a ja mislim cak ako ostane da ce igrati od prve minute,,alii dobro bih vam legao u odlicnoj je formi,,,milan trenutno nema nekog napadaca u ovakvoj formi,,, 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
pa zato kažem da fale, oni su bolji sa pola snage od ovih koji će večeras igrati..FaraonTM je napisao/la:Od tih svih jedino je De Jong istinsko pojačanje a i on je destruktivac. Od tih ostalih, jedan povrijeđen, jedan debil, jedan je bio prosječan prošlu tekmu nikakav napredak nisam vidio a jednog još nismo ni vidjeli na djeluIlPrincipe je napisao/la:Joj FaraonTM i ti bacaš bombe .. pa fale Montolivo,De Jong,Balotelli,Menez,Alex koji će u šampionatu sigurno biti ispred Essiena,Muntarija,Pazzinija,Nianga i Bonere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.