Raspitaj se sta Kosoric pjeva i kojeg djenerala slavi pa onda nama nesto pricajTMmanija2012 je napisao/la:Ramo,idi uci Cecine pjesme..pa pjevajte Njemanji..mozda proradi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- titulesutu
- Kontakt:
Raspitaj se ti sta ćete vi pjevati na slijedećoj domaćoj tekmi umjesto himne "JEDNA SI JEDINA"!mume je napisao/la:Raspitaj se sta Kosoric pjeva i kojeg djenerala slavi pa onda nama nesto pricajTMmanija2012 je napisao/la:Ramo,idi uci Cecine pjesme..pa pjevajte Njemanji..mozda proradi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo sad gledam pregled na bht, naravno nije prikazan penal na Bajiću, i imam šta čuti od predstavnika saveza. Kaže čovjek pošto stadion u Foči na kojem Slavija igra još jednu domaču utakmicu ne ispunjava uslove da če ubuduče zabraniti dolazak gostujučih navijača na isti. Koje li slučajnosti da se u stvari radi o utakmici na koju bi trebali doči navijači Želje. Pa valjda bi normalno bilo da ako stadion u Foči ne ispunjava uslove za tu još jednu utakmicu Slavije onda igraju na nekom drugom stadionu. Da nije tužno, bilo bi smiješno i nisu u savezu protiv našeg kluba, neko reče.
@ rodom s Mejtasa
jarane nema razloga da se nerviras radi takvih njegovih izjava, to je jedini nacin da se covjek cije je porijeklo iz Knezine i Kaljine (cast svim cestitim ljudima iz ovih mjesta, koji se ne stide svog porijekla) poistovjeti sa ovim gradom jer se stidi svog porijekla, sto je totalna glupost.Stvarno mi je zao ljudi iz Minhena, Londona, Madrida, Istanbula i ostalih gradova sto navijaju za Bajern, Celzi, Arsenal, Real, Juventus ili Fenerbahce, stvarno su papci.Pa ugledaj te se na "GOSPODINA" selimovica i navijaj te za klubove koji nose ime vaseg grada.Ja sam ponosan sto sam papak, a papak sam zato sto je moj djed bio jedan od osnivaca ovog papanskog i radnickog kluba, dedo, dedo seljacino jedna, rodio si se u Sarajevu a nisi osnivao FK Sarajevo, bas si papak.
jarane nema razloga da se nerviras radi takvih njegovih izjava, to je jedini nacin da se covjek cije je porijeklo iz Knezine i Kaljine (cast svim cestitim ljudima iz ovih mjesta, koji se ne stide svog porijekla) poistovjeti sa ovim gradom jer se stidi svog porijekla, sto je totalna glupost.Stvarno mi je zao ljudi iz Minhena, Londona, Madrida, Istanbula i ostalih gradova sto navijaju za Bajern, Celzi, Arsenal, Real, Juventus ili Fenerbahce, stvarno su papci.Pa ugledaj te se na "GOSPODINA" selimovica i navijaj te za klubove koji nose ime vaseg grada.Ja sam ponosan sto sam papak, a papak sam zato sto je moj djed bio jedan od osnivaca ovog papanskog i radnickog kluba, dedo, dedo seljacino jedna, rodio si se u Sarajevu a nisi osnivao FK Sarajevo, bas si papak.
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 03 avg 2014, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Oni su tako i nastali po direktivi da moraju biti največi Sarajevski fudbalski klub. Naučili su da ih uvijek neko pomaže i gura i da se služe svakakvim lažima i podmetanjima. Jedino što su naišli na problem koji če ih na kraju glave doći a to je naš klub i armija navijača koja stoji iza njega.rodom s Mejtaša je napisao/la:citiram: "znaš kako je rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo"
Izjava prvi dan Bajrama na Hayatu. Ovoliki papak nije bio ni Bleka.
Mnoge sam pitao godinama da ne kažem decenijama zašto bi neko punoljetan i pametan svojevoljno navijao za vještački klub začet ka krađi i sili pored starog legendarnog sarajevskog Želje, usput u svemu naj bh kluba kome su bitni trofeji itd.. Nikad nisam dobio nijedan smislen odgovor jer naravno nema ga.
I prosvjetli me Dino zvani Fening 1. ševala 1435 h.g. ili 28 jula 2014. g
Hvala ti Dino moji preci koji su stoljećima u ovom gradu to nisu znali. Ustvari ne pika se ništa u gradu do 46. Grad je tada nastao, a ne 1462.
Da šupak bude veći ničim izazvan je to sasuo u lice Fikretu momku Željovcu rođenom u Srebrenici. Je.b.o mu sam tad sve po spisku u ime svih Željovaca iz drugih gradova, a i nas sarajlija. Ni uživo neću ostati dužan čim ga sretnem prvi put. Papak jedan pokondireni. Koja je sila papku udarila u glavu to više nema ni osnovne kulture. Ne do Bog im fursata bilo bi nas po zatvorima, a Amara bi objesili na M. Dvoru. Koja je to mržnja i kompleks.
Naravno, ima normalne raje masa, ali ti odavno ne idu gore i samo sliježu ramenima.
Ovo pišem da imate na umu sa kakvim se papcima ovdje dopisujete. To su ti pacijenti ala Dino Fening koji su u svojim kućama prva maksimalno druga sarajevska generacija. I ono će to izjaviti onako javno, a mi ovdje živimo petu generaciju autohtonih sarajevskih željovaca.
Vlasnici te iste televizije da nisu isti kao on (mahalci - šupci) ne bi ga ni zvali. Ono normalna televizija ne bi više nikad uživo u program zvala.
Ima ovoga masa, ali mrsko mi pisati. Drugom prilikom.
Šta reči nego Hvala ti Bože što ima LjoŽe je ovaj grad bi davno otišao u neku stvar definitivno.
Zato ljudi nije bitno kojimo smo na tabeli, nije bitno imamo li ili nemamo para, nije bitno je li igraju djeca, nije bitno odakle smo, ali nemojmo samo biti papci i šupci i podržimo našeg Ljožeta jer to je još jedina preostala normalna i autohtona bh (pa i šire) sportska i svaka druga priča
- JoseMourinho
- Kontakt:
a znaci kad kadete i juniore posaljes to je podmladjivanje?rammstein je napisao/la:u prvih 11 samo jedan igrac under 21MrRiccoli je napisao/la: prvo je bilo kakvo podmladjivanje samo vas zavaravaju ovo ono. Onda dugovi čoliću pa nekakve firme i kamate... pa dokad vise izmišljati, napisao si more gluposti dosad ovdje i nekakvih tvojih insajderskih informacije vezanih za Želju... ne davi vise![]()
to nije pdomlađivanje

hvala nisam znao, treba onda ukinut mladje kategorije djabe ne trosit pare nek svi konkurisu za prvi podmladjeni tim

sto se sikirate oko zelje, igraju sve djuturumi, pare se nema, dugovi preko 20 miliona, raspad sistema, grbavica nije nasa itd...
samo vi uzivajte u svom klubu

-
- Kontakt:
Pitarluk je karcinom.
To tek treba da se vidi i cuje pa da se o tome diskutujetitulesutu je napisao/la:Raspitaj se ti sta ćete vi pjevati na slijedećoj domaćoj tekmi umjesto himne "JEDNA SI JEDINA"!mume je napisao/la:Raspitaj se sta Kosoric pjeva i kojeg djenerala slavi pa onda nama nesto pricajTMmanija2012 je napisao/la:Ramo,idi uci Cecine pjesme..pa pjevajte Njemanji..mozda proradi

Ako im ko bude imao pjevati
nema ih danas ni stotinu 

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Najgora utakmica izmedju Zelje i Olimpika u zadnjih pet-sest godina.Oni prava mahalska ekipa,a mi jalovi i losi.Da se razumijemo presretan sam izasao sa stadiona(ipak je 3:0
) i optimistican pred Siroki kada je u pitanju posjeta.Sto se tice igre ovo je nasa realnost i moramo se naviknuti na ovog Zelju.Utakmicu su popravili ovi nasi juniori sto su okrenuli rezultat.Olimpik je stvarno dno i ne vjerujem da ce biti u TOP10,ali i takvi da su zabili gol mi bi tesko do pobjede dosli.Teren los i navijanje u znaku podrske nasem bratu Cati. Drago mi je sto se Zeljkovic vratio u prvih 11 jer on i Kosoric djeluju mnogo bolje,nego Kosoric i Bogdanovic.Ostali isto kao i u evropskim utakmicama osim ovoh omladinaca na cijim krilima smo i uzeli tri boda
Parola "Mi smo Zeljo,vi ste picke" upucena upravi,igracima i ostalim jer na Catinu Dzenazu niko nije dosao,niti jedan clan naseg kluba,ali na njima na dusu.Kao i vi sad sam na sportskom cuo da nema nista od odlaska u Focu sto je i ocekivano bilo jer oni imaju samo jednu tribinu,a i strasni Sokolovi idu na tekmu
ovaj iz saveza je izmedju ostalog spominjao i jos kaznih i mozda sam ja pogresno shvatio,ali mislim da je mislio na baklje i to gdje smo i mi vjerovatno odnosno jos to nije placeno(ako neko zna nek me ispravi) ovo govorim da se ne bi ovdje ponovo trazio problem gdje nije i pocinjala prica o bakljama jer barem deset precih stvari ne stima.
Ide tekma sa Sirokim i ja prvi put bi bio zadovoljan bodom i nimalo nisam optimista.Klub da je iole ozbiljan moze napravit dobru reklamu,neku akciju da se kupe godisnje,da dodje barem 5 hiljada i pokusamo dobiti uz derbi najtezu domacu utakmicu ako ne i tezu,ali ipak poznavajuci ovo dosad to ce biti utakmica kao i sve druge. Sve u svemu moramo zapeti i mi i igraci biti najbolji dosad ukoliko zelimo pobjedu

Parola "Mi smo Zeljo,vi ste picke" upucena upravi,igracima i ostalim jer na Catinu Dzenazu niko nije dosao,niti jedan clan naseg kluba,ali na njima na dusu.Kao i vi sad sam na sportskom cuo da nema nista od odlaska u Focu sto je i ocekivano bilo jer oni imaju samo jednu tribinu,a i strasni Sokolovi idu na tekmu

Ide tekma sa Sirokim i ja prvi put bi bio zadovoljan bodom i nimalo nisam optimista.Klub da je iole ozbiljan moze napravit dobru reklamu,neku akciju da se kupe godisnje,da dodje barem 5 hiljada i pokusamo dobiti uz derbi najtezu domacu utakmicu ako ne i tezu,ali ipak poznavajuci ovo dosad to ce biti utakmica kao i sve druge. Sve u svemu moramo zapeti i mi i igraci biti najbolji dosad ukoliko zelimo pobjedu

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
koliko god da nas je necemo se medjusobno tuci kao nekilikusa je napisao/la:Ako im ko bude imao pjevatinema ih danas ni stotinu

uporedi posjetu na evropskim tekmama

-
- Kontakt:
koja je razlika izmedju pitara i spermatozoida ? spermatozoid moze postati covjek

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tukli ste se tuklimume je napisao/la:koliko god da nas je necemo se medjusobno tuci kao nekilikusa je napisao/la:Ako im ko bude imao pjevatinema ih danas ni stotinu
![]()

Željeznicar za život cijeli !
Stadion u foci nema uslova ili policija ne zeli da organizuje . Ako nema uslova kako uopste mogu igrati prvenstvo na njemu. Danas Zvijezdu zezaju i ovdje bi trebalo da se povuku neke sankcije.
Ajd nam ti pošteno reci koliko vas je bilo protiv Grka a koliko nas protiv Makedonaca da se malo nasmijemo pitarskom mozgu pred spavanje.mume je napisao/la:koliko god da nas je necemo se medjusobno tuci kao nekilikusa je napisao/la:Ako im ko bude imao pjevatinema ih danas ni stotinu
![]()
To mume legendo nek si nam reko.
- titulesutu
- Kontakt:
I ne samo da ste se tukli, ali ti to bolje znaš od nas... Jedni bi himnu, a drugi "slušaju" šefa Dinu pa neće... Valja ugođaj Bilbiji napraviti da uvali koji go i sretan ode na Cecin koncert...mume je napisao/la:koliko god da nas je necemo se medjusobno tuci kao nekilikusa je napisao/la:Ako im ko bude imao pjevatinema ih danas ni stotinu
![]()
Sto se tice utakmice sa Olimpikom ja sam zadovoljan. Ako ništa, ova pobjeda je izuzetno važna radi samopouzdanja u ekipi, daljeg napredovanja i uzdizanja forme. Limitirati trenutno jesmo, što je euro liga pokazala, ali imamo ekipu koja može da napreduje i ljestvicu u kvaliteti podiže iz tekme u tekmu.
Slijedeća tekma će nam puno toga pokazati, pa ćemo onda znati koliko realno možemo i sta da očekujemo...
Zadnja izmjena: titulesutu, dana/u 04 avg 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija!
VTŽ!
VTŽ!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Proximic, WeekendOffender i 9 gostiju.