Kupovina bicikla...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Kupovina bicikla...
Da nije Trebević malo prevelik zalogaj za početnika 

Ja te volim, volim Željo..
Nije, polako prvi put upoznas stazu... a onda ide sve jace i jace, koji tačno ghost je u pitanju koji model?gio10 je napisao/la:Da nije Trebević malo prevelik zalogaj za početnika
ps-samo penjanje na Trebevic iziskuje veliku spremnost i kondiciju, 3 i po sata najmanje do gore, ali kad dodjes da vrha i bacis pogled na grad, prelijepo
Ghost SE 1200
Prvo planiram ići sa Buća Potoka prema Briješću dolje.
Pa kasnije, ako mi se bude sviđao sport,ako me bude išlo zašto ne i na Trebeviću okušati sreću
Pa kasnije, ako mi se bude sviđao sport,ako me bude išlo zašto ne i na Trebeviću okušati sreću
Ja te volim, volim Željo..
Samo polako i sretnogio10 je napisao/la:Ghost SE 1200
Ima li neko iskustva sa Genesis bajkovima? Sutra idem pogledati jedan Genesis Razor Zero 2012.
Koristio bih ga za stadardnu vožnju po gradu i do planinarskog, uz poneki trip do 100km u oba smjera.
Koristio bih ga za stadardnu vožnju po gradu i do planinarskog, uz poneki trip do 100km u oba smjera.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Odličan, ja ga htio uzeti, ali mi izleti jedan polovan sa garancijom i uzmem ovaj, nisam se pokajao... mada sumnjam da bi se pokajao i da sam genesis uzeo jer su to odlična bicikla da odličnom reputacijom i dobrom opremom... taj bajk je kostao oko 950 KM +/- nov. Koliko ga cijeni taj lik i daj link ili neke informacije?RiNo je napisao/la:Ima li neko iskustva sa Genesis bajkovima? Sutra idem pogledati jedan Genesis Razor Zero 2012.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo javi kad ces da te sacekam negdjegio10 je napisao/la:Ghost SE 1200

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeste koštao toliko, ali je znao biti i na sniženju 680KM, a u Hrvatskoj nešto skuplji.nime_tm87 je napisao/la:Odličan, ja ga htio uzeti, ali mi izleti jedan polovan sa garancijom i uzmem ovaj, nisam se pokajao... mada sumnjam da bi se pokajao i da sam genesis uzeo jer su to odlična bicikla da odličnom reputacijom i dobrom opremom... taj bajk je kostao oko 950 KM +/- nov. Koliko ga cijeni taj lik i daj link ili neke informacije?RiNo je napisao/la:Ima li neko iskustva sa Genesis bajkovima? Sutra idem pogledati jedan Genesis Razor Zero 2012.
Ovaj ga cijeni 600KM, a dao bi ga za 500KM... no pregovarat će se još.
Nema nikakvih informacija na linku (pik), samo 3-4 slike iz daleka, ne vidi se u kakvom je stanju. Zato sutra odoh isprobati.
Žao mi samo što mi je nedavno izmakao jedan Fuji za 450KM sa Deore XT mjenjačem, i CUBE Analog za 550KM.
EDIT:
Džaba otišao, lik preko poruka tvrdi da je veličina 54cm, a ono 50cm, još mu skinuo ručke i stalak za bocu.
Inače kupio bih ga za 450 samo da je odgovarajuća veličina.
100% sportski i krajnje opušten potpis
http://www.****/artikal/8196782/cannondale-trail-sl/
http://www.****/artikal/8115250/cube- ... 2-biciklo/
Frka mi je da prodam, pa molim admine da ne brišu ovo, a svi zainteresovani neka me kontakltiraju preko PIKa.
Sto se tiče Cannondale, sutra dolaze pakne, tako da će sve biti u redu sa biciklom.
P.S. Još jednom Admini i ostali, izvinite što sam postavio ovdje, ali ovo je najpribližnija tema koja bi mogla da riješi moj probelem sa kešom. Hvala na razumjevanju.
Ako se ne vide bicikla preko linka koji vodi na PIK, u PUKu ukucajte Cannondale ili Cube AIM 2012 i pogledajte i tražite nick prodavača Nexus1981, i onda ste na pravoj adresi.
http://www.****/artikal/8115250/cube- ... 2-biciklo/
Frka mi je da prodam, pa molim admine da ne brišu ovo, a svi zainteresovani neka me kontakltiraju preko PIKa.
Sto se tiče Cannondale, sutra dolaze pakne, tako da će sve biti u redu sa biciklom.
P.S. Još jednom Admini i ostali, izvinite što sam postavio ovdje, ali ovo je najpribližnija tema koja bi mogla da riješi moj probelem sa kešom. Hvala na razumjevanju.
Ako se ne vide bicikla preko linka koji vodi na PIK, u PUKu ukucajte Cannondale ili Cube AIM 2012 i pogledajte i tražite nick prodavača Nexus1981, i onda ste na pravoj adresi.
Je li neko nekad mozda farbao biciklo? Zanima me koliko to otprilike izadje? Ima li neko da to radi kod nas u SA? Da li se naljepnice one mogu zastititi ili se moraju nove uzimati? Ako moraju nove, gdje ima uzeti?
Pasha kupi nitro razredjivac i skini svu boju sa bicikla i odnesu seji i sinovima mislim da se tako zove na bistriku radnja da ti oni odrade plastifikaciju u boju koju zelis. To ti je najbolja i najjjača metoda jer se teze osteti. Lakiranje ne preporucujem.JHam je napisao/la:Je li neko nekad mozda farbao biciklo? Zanima me koliko to otprilike izadje? Ima li neko da to radi kod nas u SA? Da li se naljepnice one mogu zastititi ili se moraju nove uzimati? Ako moraju nove, gdje ima uzeti?
Najljepnice mozes uzeti na e-bayu, a mozes i odnijeti u skenderiju da ti oni urade, mada ja lično ne bih lijepio neke velike naljepnice poslije plasfikacije.
A sto se tiče cijene za sve ovo otprilike od 25 do 45 se krece cijena, ne znam ni sam raspitaj se.
-
- Kontakt:
Imam Polar Matrix. Potreban mi je info oko felgi, guma.
Na njemu su Kenda Kwest felge, 26", ali su tanke skroz. Sad mogu li ja kupiti one šire gume i staviti na te felge (što nije logično) ili moram kupiti i šire felge?
Na njemu su Kenda Kwest felge, 26", ali su tanke skroz. Sad mogu li ja kupiti one šire gume i staviti na te felge (što nije logično) ili moram kupiti i šire felge?
Ako imaš felge 26" onda kupuješ gume 26x2.00 ili 26x2.10.fkzeljeznicarba je napisao/la:Imam Polar Matrix. Potreban mi je info oko felgi, guma.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jest da je tema haman umrla, ali hajde da pokušam naći neki koristan savjet.
Planiram uzeti bicikl neki, totalni sam laik, ali želim onako za uživanje narednih par mjeseci ako ne bude kiše. Naravno, uzeo bih polovan, do nekih 150 KM, ne planiram bacati 500 KM kao neki na prethodnim stranicama, nisam baš u mogućnosti. Pa ako može par savjeta i linkova sa pika bio bih zahvalan.
Planiram uzeti bicikl neki, totalni sam laik, ali želim onako za uživanje narednih par mjeseci ako ne bude kiše. Naravno, uzeo bih polovan, do nekih 150 KM, ne planiram bacati 500 KM kao neki na prethodnim stranicama, nisam baš u mogućnosti. Pa ako može par savjeta i linkova sa pika bio bih zahvalan.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
http://v2.****/artikal/13019463/bicikl-biciklo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto to nije loše za gradske vožnje. Prvo pogledaj kakav je sredni uređaj, jesu li zvjezdice istrošene i felge kakve su.
Eto to nije loše za gradske vožnje. Prvo pogledaj kakav je sredni uređaj, jesu li zvjezdice istrošene i felge kakve su.
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 06 avg 2014, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I kad uzimate polovna gledajte da je trek ili scott.. Mojs preporuka, masine su
Gdje ima kod nas kupit / naručit Hayes Bleed Kit (za mjenjanje ulja u kočnicama)??

Na piku nema ništa

Na piku nema ništa

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 13 gostiju.