jug-onostalgicar je napisao/la:ahahahha ti si najgluplji pitar u BiHPjesnik je napisao/la:Imam. Proglasite stecaj

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jug-onostalgicar je napisao/la:ahahahha ti si najgluplji pitar u BiHPjesnik je napisao/la:Imam. Proglasite stecaj

Ti si rekao da NE MOZE, a to je OGROMNA RAZLIKA od toga da u ovom trenutku za to ne zele izdvojiti pare... daj ne ofiraj se vise molim te...Pjesnik je napisao/la:Balavac samo moze sanjariti da ce ti drzava u ovakvoj situaciji tek onako dati pare da pravis privatni stadion.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahahaa, sa kakvim balavcima mi ovdje "moramo" diskutovati...
Naravno da moze, u teoriji. Ali u praksi je to nemoguce. Znas li koliko komisija bi to moralo proci?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ti si rekao da NE MOZE, a to je OGROMNA RAZLIKA od toga da u ovom trenutku za to ne zele izdvojiti pare... daj ne ofiraj se vise molim te...Pjesnik je napisao/la:Balavac samo moze sanjariti da ce ti drzava u ovakvoj situaciji tek onako dati pare da pravis privatni stadion.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahahaa, sa kakvim balavcima mi ovdje "moramo" diskutovati...
Sreća pa nas interesuje tvoje mišljenje...Pjesnik je napisao/la: Naravno da moze, u teoriji. Ali u praksi je to nemoguce. Znas li koliko komisija bi to moralo proci?
Halo bolan, o cemu sada pricas?! Meljao si gluposti oko toga da ces ti tuziti, a sada pricas o praksi, o komisijama (opet se provaljujes, nisu to nikakve komisije, nego ministarstva, itd.)... Potrebna je politicka volja, a koje trenutno nema, i pocet ce se sa gradnjom kao i dvorana, kao i nekih drugih velikih infrastrukturnih projekata... A ne to sto ti pises, sto ne bi ni malo dijete, da ces ti lafo tuziti vlast koja rasporedjuje novac na nacin koji ona zeli i koji je njoj od velikog znacaja...Pjesnik je napisao/la:Naravno da moze, u teoriji. Ali u praksi je to nemoguce. Znas li koliko komisija bi to moralo proci?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ti si rekao da NE MOZE, a to je OGROMNA RAZLIKA od toga da u ovom trenutku za to ne zele izdvojiti pare... daj ne ofiraj se vise molim te...Pjesnik je napisao/la: Balavac samo moze sanjariti da ce ti drzava u ovakvoj situaciji tek onako dati pare da pravis privatni stadion.
Pravniče, postupi po obećanoj izjavi. TAN je privatnik i ima više svojih klubova.Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
takva tužba ne postoji. pričamo sa školarcem. razna privatna lica stalno dobijaju razne donacije, grantove, olakšice, subvencije od vlasti i to je i jedna od svrha vlasti, da vlast valja toga bi bilo i više.avlami97 je napisao/la:Pravniče, postupi po obećanoj izjavi. TAN je privatnik i ima više svojih klubova.Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
Možeš misliti Općina Centar od mojih para (poreski sam obveznik), daje pare TANo nekom bez mog pitanja. S obzirom da je donacija data prije nego što je TAN postao većinski vlasnik FK Sarajeva, pronađi još poreskih para koje su date privatniku u ruke, nakon što vas je Kinez kupio.
"Općina centar donirala 30.000 KM FK Sarajevo
Općina Centar Sarajevo donirala je Fudbalskom klubu Sarajevo 30.000 KM za pripreme igrača"
Pa ko brani Koldzi da donira zeljeznicaru par hiljada, problem je sto se na mala vrata uvodi prica o gradnji megalomanskog objekta drustvenim parama za privatne svrhe, a to nikada nece moci uraditi Koldzo nego se ruka mora zavuci dosta dublje. I tu nastaju problemi, iz te sehare hoce mnogi svoj dio jer im realno i pripada. Ko moze zabraniti Sarajevu da zahtjeva isti tretman, tj. da se i tom klubu sagradi stadion priblizne vrijednosti drzavnim novcem"Općina centar donirala 30.000 KM FK Sarajevo
Općina Centar Sarajevo donirala je Fudbalskom klubu Sarajevo 30.000 KM za pripreme igrača"
Ne naravno, ali u sustini cim se stalno spominje Opcina, Koldzo i Drzava jasno je od koga se ocekuje da izvadi gutuChWilla je napisao/la:i ti o državnom novcu kojeg u ovoj priči o kojoj pričamo nije bilo nigdje. da nisi i ti pravnik?
Startne pozicija Sarajeva je daleko iza Zeljine.lafomamone je napisao/la:Pa ko brani Koldzi da donira zeljeznicaru par hiljada, problem je sto se na mala vrata uvodi prica o gradnji megalomanskog objekta drustvenim parama za privatne svrhe, a to nikada nece moci uraditi Koldzo nego se ruka mora zavuci dosta dublje. I tu nastaju problemi, iz te sehare hoce mnogi svoj dio jer im realno i pripada. Ko moze zabraniti Sarajevu da zahtjeva isti tretman, tj. da se i tom klubu sagradi stadion priblizne vrijednosti drzavnim novcem"Općina centar donirala 30.000 KM FK Sarajevo
Zar @Pjesniku-pravniku treba advokatlafomamone je napisao/la:Pa ko brani Koldzi da donira zeljeznicaru par hiljada, problem je sto se na mala vrata uvodi prica o gradnji megalomanskog objekta drustvenim parama za privatne svrhe, a to nikada nece moci uraditi Koldzo nego se ruka mora zavuci dosta dublje. I tu nastaju problemi, iz te sehare hoce mnogi svoj dio jer im realno i pripada. Ko moze zabraniti Sarajevu da zahtjeva isti tretman, tj. da se i tom klubu sagradi stadion priblizne vrijednosti drzavnim novcem"Općina centar donirala 30.000 KM FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.