Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ajax
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajax » 06 avg 2014, 19:35

Slazem se da je trebao traziti povisicu posebno jer klubu nije u interesu da ga proda zbog financial fair playa. Sto se tice plate znam ja dobro kakve su Engleskoj ne trebam to na forumu procitati :D Isto tako nije porez isti u svim drzavama. Klubovi koje sam ja nabrojao mogu da ponude 5-6 mil. godisnje. Arsenal i vise od toga.
Sto se tice Manchester Uniteda nije sve u parama. van Gaal radi prave stvari i to sam vidio vec prije ovih prijateljskih sa Realom, Liverpoolom itd., Evo sad ce potpisati i de Jonga. Manchester United je gladan trofeja imaju fenomenalnog trenera mislim da ce zavrsiti ispred Citya. Uostalom vidjet cemo jako brzo. A Chelsea ce biti jos 20% jaci i iskusniji nego prosle sezone. Sto se tice lige prvaka ocekujem da ce B. Dortmund i Atletico Madrid opet dogurati dalje od Citya.

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 06 avg 2014, 22:35

Man.Utd. hahahahaha Smalling,Jones,Evans.Borba za 4.mjesto.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 avg 2014, 09:19

Sve i da dođe Falkao, ja vam garantiram da ce Dzeko opet biti taj koji ce završiti kao najbolji i najefikasniji špic Citya... Živi bili pa vidjeli!!!!
Tako ste govorili za sve spiceve od Teveza, Bale, Aguera, Negreda, Jovetica i opet Dzeko izlazi kao najkorisniji špic na kraju sezone..
Poslije toliko godina svi su u i oko Citya to skontali, zato su mu i produžili ugovor!!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 07 avg 2014, 10:21

Batko je napisao/la:Sve i da dođe Falkao, ja vam garantiram da ce Dzeko opet biti taj koji ce završiti kao najbolji i najefikasniji špic Citya... Živi bili pa vidjeli!!!!
Tako ste govorili za sve spiceve od Teveza, Bale, Aguera, Negreda, Jovetica i opet Dzeko izlazi kao najkorisniji špic na kraju sezone..
Poslije toliko godina svi su u i oko Citya to skontali, zato su mu i produžili ugovor!!
:salut:
G BUSSA BUSS

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 avg 2014, 13:45

Kod njega je najbolja stvar (barem meni, ne znam za ostale) da igra najbolje kada je najpotrebnije, dakle u clutch trenucima. Sjetimo se prvo nevjerovatne šampionske sezone u Wolfsburgu, zatim golčine Belgiji, eurogola Francuskoj na prepunom Stade de Franceu, potapanja Grčke u Zenici, donošenja dvije titule EPL-a Manchester Cityju... On je i Nigeriji zabio regularan gol, iako je sramotno odigrao taj meč, a zatim i načeo Iran u posljednjoj utakmici grupne faze.

Realno, ima (i bilo je u prošlosti) mnogo kompletnijih napadača od Džeke, ali rijetko koji je imao sposobnost da odlučuje utakmice u kontinuitetu. Zato je često u stanju zasjeniti konkurenciju, sjetimo se samo koje je napadače Edin ispratio iz kluba ili poslao na klupu. @Batko ih je pobrojao. To treba maksimalno unovčiti, mada su to u redovima Građana odavno primijetili i zato ga se ne žele olako odreći.

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 07 avg 2014, 13:54

Gdje je Negredo ? vidim niko ga ne spominje ?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 avg 2014, 15:36

Mozambik je napisao/la:Manchester treba potrositi jos najmanje 70 miliona da bude u rangu sa Chelseom i Cityem.
Vidal prihvatio ponudu Manchester Uniteda

Čileanski reprezentativac Arturo Vidal je na korak od prelaska u Manchester United pošto je prihvatio basnoslovnu platu. Vezni fudbaler Juventusa će, ukoliko dođe na Old Trafford, sedmično zarađivati 182.000 funti, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na pet godina, prenose italijanski i engleski mediji. Preostaje još da se dva kluba dogovore oko uslova transfera za koji se pretpostavlja da će da iznosi nešto više od 50 miliona eura.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/nigel-d ... ura/137371

I bez ovih igraca van Gaal zna sta radi vidi se to iz aviona. Jos da se uigra do kraja ova nova formacija 3-5-2 koja moza preci i u 5-3-2 i na taj nacin trener pojacava jedine slabe tacke tima obrambene igrace. Ali zato igra toliko ofanzivno da uvijek moze postici gol vise jer ima odlicne igrace.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 avg 2014, 15:58

Jao Ajax, pa ti vjerujes svemu sto procitas u medijima.

Unitedu trebaju jos najmanje tri odlicna igraca da se upusti u trku za top 4. Ove pripremne utakmice niko ne uzima za ozbiljno, LVG tek treba da se dokaze.

Cityi, Chelsea i Arsenal su kvalitetniji od Uniteda, plus uigraniji. Mourinhu i inzinjeru je druga sezona i sigurno ce biti bolji nego prosle.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 avg 2014, 18:50

@ Mozambik

Ovo je zadnje sto cu kazati na temu ManUniteda zato jer to nije tema ovog topica. Ja ne citam novine skoro nikako nego gledam utakmice. Odgledao sam sve pripremne ManUniteda i odlicni su. Znam da to ne mora da znaci da ce tako biti i u prvenstvu ali po meni znaci. Znam ja jako dobro da su jedino tanki na stoperima ali to ce probati anulirati jer ce se braniti sa petoricom igraca. Zapamti ove sezone bice prva tri tima Chelsea, ManUnited i ManCity a Arsenal cetvrti. Jos ljudi cak ni neigraju Evropu i to im je veliki plus i skoncentrisati ce se samo na prvenstvo.

:salut: :salut:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2014, 01:13

Buduci kapiten. :salut:

Edine, preuzmi inicijativu, i odvedi ovu reprezentaciju kao kapiten na EURO2016. :bih:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 avg 2014, 01:27

Najvise mi je zao Dzeke, ja neznam kako ce on sad u repci bez Spahe i Ibre. Stvarno neznam skim ce se slikavat vise.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 avg 2014, 01:34

Goalgetter je napisao/la:Buduci kapiten. :salut:

Edine, preuzmi inicijativu, i odvedi ovu reprezentaciju kao kapiten na EURO2016. :bih:
:clap: :salut: :bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 avg 2014, 03:35

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Najvise mi je zao Dzeke, ja neznam kako ce on sad u repci bez Spahe i Ibre. Stvarno neznam skim ce se slikavat vise.
Tebi je Edin izgleda nekad pokupio trebu i jos mu halalio nisi. Pogledaj Edinov facebook i instagram-ne moras dalje. Taj isti Edin ima slike sa vecinom ako ne svim reprezentativcima. Da ima vise sa Emirom i Ibrom ima ali to je normalno jer su mu oni ocito najbolji bili. Ali ima i sa Miretom i sa Asmirom i ostalima. Ne lupetaj bezveze. Pa Asmir kad je otvarao svoju organizaciju za pomoc djeci Edin je jedini otisao i podrzao ga. Jeste mogao je bolje protiv Nigerije i trebao bi se vise truditi, ali vi od muhe slona napraviste ljudi boziji. Pa sjasite malo nije Edin jedini reprezentativac.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 avg 2014, 09:21

Sada kada su Ibricici i Spahic nestali mozda Begovic od Edina uspije napraviti covjeka !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emir_

Post Postao/la emir_ » 08 avg 2014, 09:49

Pozivam sve balije, pljuvače iz mikrosvijeta da puste idola nacije na miru.
4-IN-A-ROW

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 avg 2014, 09:55

emir_ je napisao/la:Pozivam sve balije, pljuvače iz mikrosvijeta da puste idola nacije na miru.
Vidimo se za 14 dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 avg 2014, 15:07

Cestitam novi kapitenu !! :njanjanja: :salut: :opaopa: :bih:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 avg 2014, 15:10

arelinho je napisao/la:Cestitam novi kapitenu !! :njanjanja: :salut: :opaopa: :bih:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 avg 2014, 15:18

Safet pyzdurina, morao je nečim nadomjestiti otkantavanje pajdaša. :oops:

Rios

Post Postao/la Rios » 08 avg 2014, 15:22

Cestitke Edinu,ja sam se tome i nadao i prizeljkivao..Sad je na njemu da opravda tu traku.. :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 5 gostiju.