plavipatriota je napisao/la:preopasno je da bešić bude lijevo krilo pa jel vi znate šta znači na jednoj strani imati seu i mumeta..
kostolomci
I rahmetli Hatuna bi im zavidjeo
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Mislim da će nadmašiti čak i Pjanića,Pjana je veći majstor,ima bolji šut,tehniku,ali ni Bešićeva tehnika nije loša,plus je jači i brži,koliko je Pjana bolji prema naprijed,toliko je Beša u odbrani,jao kakav vezni red imamo,još da se Sanjin Prcić pridruži pa neko ukomponuje Bešića,Hajrovića,Lulića,Pjanića i Prcića u naš vezni red...Mokri snovi.
Prijatelji moji, prije nego kazem to sto zelim, reci cu vam da je meni besic poslije kolasinca najdrazi nas igrac. Medjutim polahko, nemojte zuriti sa dizanjem u nebesa. Ko prvo ovo su prijateljske i protivnici se i nisu mnogi trudili da im je toliki bitno dok je mume igro na maksimumu. Ko drugo, gledo sam mec sinoc i realno nije bio toliko dobar za svrsavanja. Imao je taj sjajan potez i jos jedan solidan i to je to. Uz to je imao jedan faul zeznut u onu akciju kad je iz auta mu saigrac dodao a on pogrijesio i celta imala sut sa 20-22m ali srecom numisu pogodili. Sve u svemu solidna igra i po meni neka ocjena recimo 6. Nije los bio da kazemo ali nije nista odudarao jos da ga se dize u nebesa. I to da ce biti bolji od pjanketa nema sanse. Pjana je vec sad u TOP50 igraca svijeta a mozda i bolji, u top20 veznjaka sigurno. A ja se nadam da ce se nametnuti besic i da ce uspjet ulascima namaket prvu postavu jer igra takvu poziciju da ne moze ocekivat ako bude na klupi da ce svaku uci jer kad everton bude gubio, ubacivat ce napadace a ne defanzivne vezne ili odbranu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trba polako sa Bešom. Vidjelo se sinoć da treba još da radi na sebi da bi se priviknuo na poziciju zadnjeg veznog u nekoj bržoj ekipi. Sigurno je da hoće ali treba vremena i puno puta će sigurno presjediti na klupi ili na tribinama ali sve je to dio formiranja jednog takvog igrača. Kad se sjetim Matića, u Chelsea nije mogao na klupi biti pa vidimo sada kako je bitan nakon Benfice i ostalog.