Amfetamin je napisao/la:Kolasinac, Besic, Pjanic/Begovic mislim da je ovaj redoslijed kod svakog normalnog Bosancamaster1015 je napisao/la:moj najomiljeni igrac nakon kolasinca
i Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Amfetamin je napisao/la:Kolasinac, Besic, Pjanic/Begovic mislim da je ovaj redoslijed kod svakog normalnog Bosancamaster1015 je napisao/la:moj najomiljeni igrac nakon kolasinca
A Hajrovic ?master1015 je napisao/la:moj najomiljeni igrac nakon kolasinca
SEA, SEA, NE SEU! nisi ni deklinaciju naučio! kazni se!plavipatriota je napisao/la:preopasno je da bešić bude lijevo krilo pa jel vi znate šta znači na jednoj strani imati seu i mumeta..
viKK sad ce velki odmor... de ohladi malo klikeruviKK je napisao/la:SEA, SEA, NE SEU! nisi ni deklinaciju naučio! kazni se!plavipatriota je napisao/la:preopasno je da bešić bude lijevo krilo pa jel vi znate šta znači na jednoj strani imati seu i mumeta..
" onclick="window.open(this.href);return false;fixator je napisao/la:hoce li biti neki video
veliko hvala haveruMrWhite je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;fixator je napisao/la:hoce li biti neki video
I rahmetli Hatuna bi im zavidjeotopnik1 je napisao/la:kostolomciplavipatriota je napisao/la:preopasno je da bešić bude lijevo krilo pa jel vi znate šta znači na jednoj strani imati seu i mumeta..![]()
MrWhite je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;fixator je napisao/la:hoce li biti neki video
Sredit će se malo u glavi valjdaChinaglia je napisao/la:samo za one nepromišljenje startove će u PL sigurno dobivat' crvene kartonepo meni je sam sebi najveći neprijatelj!