GRINGO - Smanji malo dozivljaje ,cuj Buric nO.1 na balkanu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Sreca pa ti ne odlucujes ni o jednoj opciji jer bi onda bili u hurcucalcio je napisao/la:Sto si neurozan? Neznam sta si ti gledao, po meni je Ibisevic danas bio slab. Imao je on svojih dana u reprezentaciji ali danas nije bio jedan od njih. Mozda mu ne odgovara sto je igrao malo po strani, on treba da je u sesnaestercu ili na klupi. Po meni nema trece opcije.kralj_je_mrtav je napisao/la:A zasto je trebao zamijeniti Ibesevica, mozda da ne pogodi jos jednom pa da mi, odnosno vi, i dalje mozete kakiti po njemu. Jebote, danas je Ibisevic bio bolji od Dzeke, a vi samo kakite i kakitecalcio je napisao/la:Susic je napravio prave izmjene, vidi se da dobro prati igru i sta se desava na terenu i zna koga treba promjeniti. Jedino je mozda trebao i Ibisevica zamjeniti na poluvremenu i ostaviti Rahimica cijelu utakmicu. Ali tek mu je prva tekma, sigurno je htio testirati neke druge stvari.
ovo mi se najvise svidja. hajde sad misimovicu nesto reci neces vise nikad ni zaigrat.johnnyHZ je napisao/la:BOSNA I HERCEGOVINA - MAĐARSKA 1:1 (1:1)Emir_ZENICA je napisao/la:Neracunam prijateljske ,ali kad si vec spomenuo onda ima Kosevo mnogo togajohnnyHZ je napisao/la: bugarska???![]()
Samo nek se nesto desi odma na Zenicu
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠPANIJA 1:1 (0:0)
BOSNA I HERCEGOVINA - GRCKA 0:4 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - MAĐARSKA 1:3 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - BUGARSKA 1:2 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - MAKEDONIJA 2:2 (2:2)
BOSNA I HERCEGOVINA - PORTUGAL 0:1 (0:0)
BOSNA I HERCEGOVINA - SPANIJA 2:5 (0:2)
BOSNA I HERCEGOVINA - TURSKA 1:1 (1:1)
jbg morao sam kada me momak ovako raspizdi ..... nema razlike KOSEVO-BILINO POLJE ...sve je to isto sve je do igraca i trenera!!!!!!!!!!! igra i spanija i tamo i vamo i u majorci,i tenreifama i madridu.....igra i francuska i tamo vamo.....
a sto se tice vecerasnje utakmice PRVI PUT DA JEDAN TRENER VADI IGRACE KOJIMA NEIDE,EZ OBZIRA KO SU !!!!!!!!!!!!
prvi IBRICIC,poslije ,jahic pa miske...jbg neide KLUPA....naravno,i ostali su trebali dobit sansu ali je ibricic i jahic izmjena zbog igre....jahic odlican u defanzivi al ga ofanziva zajebava pravo
Bajramovic a ako bude povrijedjen onda Mehmed Alispahic iz Sibenika.sarajlija89 je napisao/la:ocigledno nam fale igraci na poziciji zadnjeg veznog i mislim da se svi slazemo tu..imamo znalce i kreatore ali su nam i potrebni trkaci...rahimic je jos tu ali vrlo kratko,muratovic vise ne moze....eh sta sad????
Buric je standardan u zadnje vrijeme i primio je samo 4 gola u zadnjih 10 utakmica, a Lech nije izgubijo ni jednu. Mislim da ipak nema mjesta medju prvih 11 repke, ali je zasluzio bar sansu, kao i Stilic, tako da bi obojicu volio vidjeti na okupu protiv Svedske ili Njemacke. Kad su Supic i Nurkovic mogli, moze vala i ovaj mali, bar da ga Pape i Piplica(kralj_je_mrtav je napisao/la:Gringo mozda i vise od tebe, no sta vrijedi, Nemam namjere se raspravljati sa likom koji ne poznaje materiju o kojoj bi trebali raspravljati. Buric u Lechu ima sest, sedam tekmi i ti mi ovdje nesto pametujes. Pazi, daleko od toga da nema potencijala, ali ponavljam, on Keno i jos neki lagano u borbu za klupu, a Begovic je nasa jedinica u narednih 15 godina. Zao mi je Burića, ali rodio se u pogresno vrijeme, bas kao Stockton i Malone birvaktili
nisi ni skontao sta sam napisao. sta bi trebao Ibisevic igrati krilo ili povucenog napadaca?Denizmare je napisao/la:Sreca pa ti ne odlucujes ni o jednoj opciji jer bi onda bili u hurcucalcio je napisao/la:
Sto si neurozan? Neznam sta si ti gledao, po meni je Ibisevic danas bio slab. Imao je on svojih dana u reprezentaciji ali danas nije bio jedan od njih. Mozda mu ne odgovara sto je igrao malo po strani, on treba da je u sesnaestercu ili na klupi. Po meni nema trece opcije.
Skontao sam ja dobro,ali ne znam koju si tekmu ti gledao pa govoris da je bio slab ili ga jednostavno ne volis sto bi po meni bilo postenije da napises. Pape je selektor i on odlucuje sta ko igra.Ibisevic-gol(sta ces vise),par dobrih prodora,asistencija,par losih prodora,puno trcao,vracao se-rezime:vise nego dobro.calcio je napisao/la:nisi ni skontao sta sam napisao. sta bi trebao Ibisevic igrati krilo ili povucenog napadaca?Denizmare je napisao/la:Sreca pa ti ne odlucujes ni o jednoj opciji jer bi onda bili u hurcucalcio je napisao/la:
Sto si neurozan? Neznam sta si ti gledao, po meni je Ibisevic danas bio slab. Imao je on svojih dana u reprezentaciji ali danas nije bio jedan od njih. Mozda mu ne odgovara sto je igrao malo po strani, on treba da je u sesnaestercu ili na klupi. Po meni nema trece opcije.
nije taj tip igraca i nemoze na silu postati.
i alispahic je na nasu zalost cisti play,,jedino nam preostaje ljevakovic iz teplica koji je pravi defanzivni veznjak ko rahimicmirzza je napisao/la:Bajramovic a ako bude povrijedjen onda Mehmed Alispahic iz Sibenika.sarajlija89 je napisao/la:ocigledno nam fale igraci na poziciji zadnjeg veznog i mislim da se svi slazemo tu..imamo znalce i kreatore ali su nam i potrebni trkaci...rahimic je jos tu ali vrlo kratko,muratovic vise ne moze....eh sta sad????
eh taj bas sam ga htio spomenuti, al se nisam mogao sjetiti............neko ovdje brka def veznog koji tezi napadu i def veznog kao Rahima, cistog igraca zadatka, a to je da opstruira igru protivnika, sjece brze pokusaje kontranapada, te da izvadi sjekiru iz dzepa kad zatrebaPhill Jackson je napisao/la:i alispahic je na nasu zalost cisti play,,jedino nam preostaje ljevakovic iz teplica koji je pravi defanzivni veznjak ko rahimicmirzza je napisao/la:Bajramovic a ako bude povrijedjen onda Mehmed Alispahic iz Sibenika.sarajlija89 je napisao/la:ocigledno nam fale igraci na poziciji zadnjeg veznog i mislim da se svi slazemo tu..imamo znalce i kreatore ali su nam i potrebni trkaci...rahimic je jos tu ali vrlo kratko,muratovic vise ne moze....eh sta sad????
normalno da mu gol dize ocjenu ali osim tog gola po meni nije nesto pokazao, a to kazem jer znam da moze bolje. necu reci da me je Muratovic razocarao jer znam da je covjek pred krajem karijere i nemoze bolje. ali Ibisevic moze bolje. ali ruku na srce nije jedini koji me danas razocarao ali eto o njemu trenutno govorimo. doduse prijateljska je utakmica, slab tempo, nema prave motivacije..... i malo je bezveze izvlaciti zakljuckeDenizmare je napisao/la:Skontao sam ja dobro,ali ne znam koju si tekmu ti gledao pa govoris da je bio slab ili ga jednostavno ne volis sto bi po meni bilo postenije da napises. Pape je selektor i on odlucuje sta ko igra.Ibisevic-gol(sta ces vise),par dobrih prodora,asistencija,par losih prodora,puno trcao,vracao se-rezime:vise nego dobro.calcio je napisao/la:
nisi ni skontao sta sam napisao. sta bi trebao Ibisevic igrati krilo ili povucenog napadaca?
nije taj tip igraca i nemoze na silu postati.
Molim odgovor!!!
Sjecam se Panceva, imao par dobrih sezona u Zvezdi gdje je trpao sve sto su mu Prosinecki, Dejo i Piksi servirali ali cim je otisao u drugi klub propao ko zeton. Ako si mislio njega porediti za Ibisevicem onda se ne bih slozio. Ibisevic je kompletniji, brzi.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ne znam koliko imas godina no ako si osnovnu zavrsio prije rata samo cu te nesto upitati, a ti mi molim te odgovori.calcio je napisao/la: normalno da mu gol dize ocjenu ali osim tog gola po meni nije nesto pokazao, a to kazem jer znam da moze bolje. necu reci da me je Muratovic razocarao jer znam da je covjek pred krajem karijere i nemoze bolje. ali Ibisevic moze bolje. ali ruku na srce nije jedini koji me danas razocarao ali eto o njemu trenutno govorimo. doduse prijateljska je utakmica, slab tempo, nema prave motivacije..... i malo je bezveze izvlaciti zakljucke
Sjecas li se Panceva
buhahaha,,poklopi se,prosuo si se i sad se izvlacis,,jesil ti corav il se samo pravis,,sam ti je alispahic reko sta igra i nema price,,valjda on bolje od tebe znakralj_je_mrtav je napisao/la:I sta zelis sa ovim reci, reko neki novinar hrvatski i to je tako. Alispahic play, doista se divim tebi i tvom poznavanju nogometa. Klanjam ti se idolu moj, Meha je radnik, nije klasicni defanzivac, ali nije ni play tipa Misketa. Nego mi reci iskreno, ali samo iskreno, da li si gledao ikada i jednu tekmu SibenikaPhill Jackson je napisao/la:@kralj_je_mrtav
jel ti ovo defanzivni veznjak pokemonu jedan,,uzmi ubi pa se pistolj
Ako je Arijan Ademi novi vođa , onda je Mehmed Alispahić novi poslovođa. Bolje rečeno, od 22- godišnjeg Bugojanca trener Ivica Kalinić traži sve ono, što se prošle sezone očekivalo od Dražena Govića.
- Volim ordinirati po lijevoj strani, ali šef traži da ulazim povremeno u sredinu, praktički kao treća špica. Podvikuje na mene i kad zanemarim obrambene zadaće - govori nam Alispahić, koga suigrači zovu Meho.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.