Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la bavarian_bk » 03 mar 2010, 22:43

PAndza mi ne izgleda kao neko ko bi mogao igrati def veznog ,ali vrijedi probati. Inace Cocaalic igra za Panionis vec 3 tekme def veznog ,treba probati ,a moze i Medunjanin igrati na toj poziciji ,kao i Mire ,danas je pokazao :)
GRINGO - Smanji malo dozivljaje ,cuj Buric nO.1 na balkanu :D :o

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 mar 2010, 22:44

Opet moram pohvaliti Pjanića. Jest da nekad pretjera sa driblinzima, ali ja mu nezamjeram ni sekunde, jer ako ovako dribla u ovim godinama, Bog zna kako će izgledati za dvije-tri godine. Zbog svega toga sam puko od sreće i dragosti što ga baš Pjanić zabi. Zaslužio je da i on upiše prvijenac. Vjerujte da sam gol pogledao već nekoliko puta zaredom...

PJANA CAR !

Ima malu nesreću Ibišević, mislim da on nemože baš dosta da igra na poziciji polu-napadača, polu-špica ili kako se već to zove. Kako sam ja shvatio on je stvoren za pravog špica, tj. da mu samo nabacuju lopte , a ovaj ih skreće u gol.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 mar 2010, 22:44

calcio je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:
calcio je napisao/la:Susic je napravio prave izmjene, vidi se da dobro prati igru i sta se desava na terenu i zna koga treba promjeniti. Jedino je mozda trebao i Ibisevica zamjeniti na poluvremenu i ostaviti Rahimica cijelu utakmicu. Ali tek mu je prva tekma, sigurno je htio testirati neke druge stvari.
A zasto je trebao zamijeniti Ibesevica, mozda da ne pogodi jos jednom pa da mi, odnosno vi, i dalje mozete kakiti po njemu. Jebote, danas je Ibisevic bio bolji od Dzeke, a vi samo kakite i kakite
Sto si neurozan? Neznam sta si ti gledao, po meni je Ibisevic danas bio slab. Imao je on svojih dana u reprezentaciji ali danas nije bio jedan od njih. Mozda mu ne odgovara sto je igrao malo po strani, on treba da je u sesnaestercu ili na klupi. Po meni nema trece opcije.
Sreca pa ti ne odlucujes ni o jednoj opciji jer bi onda bili u hurcu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 mar 2010, 22:44

johnnyHZ je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: bugarska???
Neracunam prijateljske ,ali kad si vec spomenuo onda ima Kosevo mnogo toga ;) ;)

Samo nek se nesto desi odma na Zenicu 8-)
BOSNA I HERCEGOVINA - MAĐARSKA 1:1 (1:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠPANIJA 1:1 (0:0)
BOSNA I HERCEGOVINA - GRCKA 0:4 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - MAĐARSKA 1:3 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - BUGARSKA 1:2 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - MAKEDONIJA 2:2 (2:2)
BOSNA I HERCEGOVINA - PORTUGAL 0:1 (0:0)
BOSNA I HERCEGOVINA - SPANIJA 2:5 (0:2)
BOSNA I HERCEGOVINA - TURSKA 1:1 (1:1)
jbg morao sam kada me momak ovako raspizdi ..... nema razlike KOSEVO-BILINO POLJE ...sve je to isto sve je do igraca i trenera!!!!!!!!!!! igra i spanija i tamo i vamo i u majorci,i tenreifama i madridu.....igra i francuska i tamo vamo.....
a sto se tice vecerasnje utakmice PRVI PUT DA JEDAN TRENER VADI IGRACE KOJIMA NEIDE,EZ OBZIRA KO SU !!!!!!!!!!!!
prvi IBRICIC,poslije ,jahic pa miske...jbg neide KLUPA....naravno,i ostali su trebali dobit sansu ali je ibricic i jahic izmjena zbog igre....jahic odlican u defanzivi al ga ofanziva zajebava pravo ;)
ovo mi se najvise svidja. hajde sad misimovicu nesto reci neces vise nikad ni zaigrat. ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 mar 2010, 22:46

sarajlija89 je napisao/la:ocigledno nam fale igraci na poziciji zadnjeg veznog i mislim da se svi slazemo tu..imamo znalce i kreatore ali su nam i potrebni trkaci...rahimic je jos tu ali vrlo kratko,muratovic vise ne moze....eh sta sad????
Bajramovic a ako bude povrijedjen onda Mehmed Alispahic iz Sibenika.
Cuva Bog Zelju svog!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 mar 2010, 22:46

Svaka cast nasim ljiljanima za pobjedu a Papetu zelim da ovako nastavi ciklus.On je bio moj idol iz djetinjstva,uvijek sam imo povjerenja u njega.Sad je dokazao da se radi o jednom zaista ozbiljnom treneru,treneru koji zna sta zeli i koji ne preserava sa cirkusima,lazima,obecanjima itd...
Pape sve najbolje u buducnosti, i da nas konacno jednom usrecis,s tim da nas odvedes na neko veliko takmicenje.
Insanllah!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 03 mar 2010, 22:49

kralj_je_mrtav je napisao/la:Gringo mozda i vise od tebe, no sta vrijedi, Nemam namjere se raspravljati sa likom koji ne poznaje materiju o kojoj bi trebali raspravljati. Buric u Lechu ima sest, sedam tekmi i ti mi ovdje nesto pametujes. Pazi, daleko od toga da nema potencijala, ali ponavljam, on Keno i jos neki lagano u borbu za klupu, a Begovic je nasa jedinica u narednih 15 godina. Zao mi je Burića, ali rodio se u pogresno vrijeme, bas kao Stockton i Malone birvaktili
Buric je standardan u zadnje vrijeme i primio je samo 4 gola u zadnjih 10 utakmica, a Lech nije izgubijo ni jednu. Mislim da ipak nema mjesta medju prvih 11 repke, ali je zasluzio bar sansu, kao i Stilic, tako da bi obojicu volio vidjeti na okupu protiv Svedske ili Njemacke. Kad su Supic i Nurkovic mogli, moze vala i ovaj mali, bar da ga Pape i Piplica( :lol: ) vide.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2010, 22:51

Denizmare je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Sto si neurozan? Neznam sta si ti gledao, po meni je Ibisevic danas bio slab. Imao je on svojih dana u reprezentaciji ali danas nije bio jedan od njih. Mozda mu ne odgovara sto je igrao malo po strani, on treba da je u sesnaestercu ili na klupi. Po meni nema trece opcije.
nisi ni skontao sta sam napisao. sta bi trebao Ibisevic igrati krilo ili povucenog napadaca?
nije taj tip igraca i nemoze na silu postati.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 mar 2010, 22:56

calcio je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
calcio je napisao/la:
nisi ni skontao sta sam napisao. sta bi trebao Ibisevic igrati krilo ili povucenog napadaca?
Skontao sam ja dobro,ali ne znam koju si tekmu ti gledao pa govoris da je bio slab ili ga jednostavno ne volis sto bi po meni bilo postenije da napises. Pape je selektor i on odlucuje sta ko igra.Ibisevic-gol(sta ces vise),par dobrih prodora,asistencija,par losih prodora,puno trcao,vracao se-rezime:vise nego dobro.
Molim odgovor!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 22:57

mirzza je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ocigledno nam fale igraci na poziciji zadnjeg veznog i mislim da se svi slazemo tu..imamo znalce i kreatore ali su nam i potrebni trkaci...rahimic je jos tu ali vrlo kratko,muratovic vise ne moze....eh sta sad????
i alispahic je na nasu zalost cisti play,,jedino nam preostaje ljevakovic iz teplica koji je pravi defanzivni veznjak ko rahimic
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 03 mar 2010, 23:02

Phill Jackson je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
i alispahic je na nasu zalost cisti play,,jedino nam preostaje ljevakovic iz teplica koji je pravi defanzivni veznjak ko rahimic
eh taj bas sam ga htio spomenuti, al se nisam mogao sjetiti............neko ovdje brka def veznog koji tezi napadu i def veznog kao Rahima, cistog igraca zadatka, a to je da opstruira igru protivnika, sjece brze pokusaje kontranapada, te da izvadi sjekiru iz dzepa kad zatreba :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 mar 2010, 23:03

Utakmicu smo odigrali odlicno, ocekivao sam da ce Gana biti tezi protivnik, no ja iskreno ni nakon 0-1 nisam strahovao za nasu pobjedu, i bio sam ubjedjen da cemo je ostvariti. No sad cu pokusati da analiziram igrace

Hasagic - iskreno covijek nije ni imao posla, a kod gola je bio nemocan jer je udarac bio precizan, i to se vidi i na snimku, a vidjelo se i na stadionu
Begovic - nek se zahvali Seji, sto nece biti crna ovca, imao je jednu intervenciju, ali je bio nesiguran, ukoliko zeli da bude oslonac ovoj reprezentaciji pocetnicke greske mu se ne smiju ponavljati
Jahic - odradio solidno svoj posao, nista posebno, ja mislim da on moze to bolje
Berberovic - borben kao u uvijek, ali nek se nauci ubacivati lopte
Nadarevic - odlican, pokupio je sve sto je mogao
Spahic - ovdje ne treba trositi rijeci, istina imao je jednu gresku, ali Spaha je Spaha
Salihovic - u prvom poluvremenu nije se cesto ukljucivao u napad, zato je u drugom pokazao sav svoj kvalitet koji posjeduje
Rahimic - odigrao onako kako se od njega ocekuje
Muratovic - njemu svaka cast na borbenosti, na velikom srcu na hrabrosti i njegovom patriotizmu, ali je danas za mene bio najslabiji igrac, jednostavno on je prespor za neke akcije koje smisljaju Miske i Pjana, isto tako imao je dosta izgubljenih lopti
Ibricic - nije za one pozicije, to imamo veliki problem, nije nista pokazao
Pjanic - pokazao da imam dragulja u nasim redovima, i da imamo igraca za narednih 12 godina koji ce igrati na viskom nivou
Miske - odradio onoliko koliko je trebalo, njegova smirenost na terenu nam je veliki plus
Ibisevic - odlicno odigrao utakmicu koju je krunisao golom, ali sam kod njega primjetio da se ne moze nositi s snaznim igracima, kao sto su "garonje" danas bili
Dzeko - za mene je odigrao odlicnu utakmicu, "garonje" mu nisu nista mogle, odlicno primanje, odlicno gradjenje, odlican pregled igre, i na sve to asistencija kod prvog gola
Muslimovic - primjetio sam par puta da se "saketao" s "garonjama" za mene je isto odigrao odlicno i mislim da je to bio dobar potez Susica jer je Gana se morala bazirati na svoj gol
Zec - nezapazen, no i imao je malu minutazu

One "garonje" su toliko jaki da je to nemoguce. Naime negdje sredinom prvog poluvremena, njihova sedmica, prima loptu i na njega idu Jahic i Ibricic, koji se od njega odbijaju, i on se okrece i uposljava svog igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 03 mar 2010, 23:04

svaka cast nasim momcima na pobjedi...samo nam treba i jedan zadnji vezni sve je dobro bilo dok je Rahimic igro al on ja mislim nemoze cijelu utakmicu jednim tempom a Muratovic kad je usao nista i vidi se da Murat vise nemoze...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 23:05

Rahimica treba zalediti i onda odledjivati pred svaku tekmu makar jos cetiri godine.Da mu se nedo bog nebi sta desilo.
Sve ove ostale alternative ''more bit bidne al more i ne bidne'' :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2010, 23:06

Denizmare je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Skontao sam ja dobro,ali ne znam koju si tekmu ti gledao pa govoris da je bio slab ili ga jednostavno ne volis sto bi po meni bilo postenije da napises. Pape je selektor i on odlucuje sta ko igra.Ibisevic-gol(sta ces vise),par dobrih prodora,asistencija,par losih prodora,puno trcao,vracao se-rezime:vise nego dobro.
Molim odgovor!!!
normalno da mu gol dize ocjenu ali osim tog gola po meni nije nesto pokazao, a to kazem jer znam da moze bolje. necu reci da me je Muratovic razocarao jer znam da je covjek pred krajem karijere i nemoze bolje. ali Ibisevic moze bolje. ali ruku na srce nije jedini koji me danas razocarao ali eto o njemu trenutno govorimo. doduse prijateljska je utakmica, slab tempo, nema prave motivacije..... i malo je bezveze izvlaciti zakljucke

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 23:07

@kralj_je_mrtav

jel ti ovo defanzivni veznjak pokemonu jedan,,uzmi ubi pa se pistolj

Ako je Arijan Ademi novi vođa , onda je Mehmed Alispahić novi poslovođa. Bolje rečeno, od 22- godišnjeg Bugojanca trener Ivica Kalinić traži sve ono, što se prošle sezone očekivalo od Dražena Govića.

- Volim ordinirati po lijevoj strani, ali šef traži da ulazim povremeno u sredinu, praktički kao treća špica. Podvikuje na mene i kad zanemarim obrambene zadaće - govori nam Alispahić, koga suigrači zovu Meho.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 23:14

Ko se Panceva ne sijeca otkad ode iz Zvijezde u Evropu i Makedonci ga zaboravise.To jest izgubi se ko'abdest.
Kad nije imao Savicevica,Prosineckog,Pixija da ga gadzaju u trepavicu.On ni u Laipzigu uspjeti nije mogao. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2010, 23:14

calcio je napisao/la: normalno da mu gol dize ocjenu ali osim tog gola po meni nije nesto pokazao, a to kazem jer znam da moze bolje. necu reci da me je Muratovic razocarao jer znam da je covjek pred krajem karijere i nemoze bolje. ali Ibisevic moze bolje. ali ruku na srce nije jedini koji me danas razocarao ali eto o njemu trenutno govorimo. doduse prijateljska je utakmica, slab tempo, nema prave motivacije..... i malo je bezveze izvlaciti zakljucke
Ne znam koliko imas godina no ako si osnovnu zavrsio prije rata samo cu te nesto upitati, a ti mi molim te odgovori.
Sjecas li se Panceva
Sjecam se Panceva, imao par dobrih sezona u Zvezdi gdje je trpao sve sto su mu Prosinecki, Dejo i Piksi servirali ali cim je otisao u drugi klub propao ko zeton. Ako si mislio njega porediti za Ibisevicem onda se ne bih slozio. Ibisevic je kompletniji, brzi.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 23:14

Phill Jackson je napisao/la:@kralj_je_mrtav

jel ti ovo defanzivni veznjak pokemonu jedan,,uzmi ubi pa se pistolj

Ako je Arijan Ademi novi vođa , onda je Mehmed Alispahić novi poslovođa. Bolje rečeno, od 22- godišnjeg Bugojanca trener Ivica Kalinić traži sve ono, što se prošle sezone očekivalo od Dražena Govića.

- Volim ordinirati po lijevoj strani, ali šef traži da ulazim povremeno u sredinu, praktički kao treća špica. Podvikuje na mene i kad zanemarim obrambene zadaće - govori nam Alispahić, koga suigrači zovu Meho.
I sta zelis sa ovim reci, reko neki novinar hrvatski i to je tako. Alispahic play, doista se divim tebi i tvom poznavanju nogometa. Klanjam ti se idolu moj, Meha je radnik, nije klasicni defanzivac, ali nije ni play tipa Misketa. Nego mi reci iskreno, ali samo iskreno, da li si gledao ikada i jednu tekmu Sibenika
buhahaha,,poklopi se,prosuo si se i sad se izvlacis,,jesil ti corav il se samo pravis,,sam ti je alispahic reko sta igra i nema price,,valjda on bolje od tebe zna

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 03 mar 2010, 23:17

Ma ko nezna Panceva onaj sto je pljeskavice pravio u Ferizaju....dobar gurman....steta sto je prestario pa se nebavi vise tim biznisom....jojjj Pancev isti onaj prezimenjak Makedonac sho je nekad igro..dobar je bio....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.