Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ja stvarno ne znam kako spavaju navijaci Sarajeva zbog Slobode i fukara, ono pasa nebitni ste nam ko semafor u vice cityu. Imamo vece konkurente, sad razmisljam o bundesligasu a ne o dojucerasnjem drugoligasu.
1946
Gdje ti ovdje vidis toliko ljudi.wienultras je napisao/la:6000 + a vi se jediteHead je napisao/la:Oborise rekord, poceli yebati Sarajevo i Zelju a igraju sa Celikom
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Standardni kompleksi i mržnja prema Glavnom Gradu!Ludilo13 je napisao/la:Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
Pjevali ja yebem samo Zelju i Saraj'vo.Ludilo13 je napisao/la:Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
1946
Posto se uvlace zenicanima normalno je da uzmu neko i njihovo skandiranje.Head je napisao/la:Pjevali ja yebem samo Zelju i Saraj'vo.Ludilo13 je napisao/la:Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gledaj ovih sarajlijica 
Ma sta ce pacenici prenosi ih televizija pa da se cuju malo
znaju ako pjevaju neke svoje pjesme (ako ih uopste imaju) da ih nece niko registrovati.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Jao igre...pa mi smo SILA za ovu ligu! Prekucati uzduž i poprijeko! 
Ne znam drug jaki jeste nema sta, imate da napravite dva sastava al' ovo sada playoff za ligu mozda Vas malo umori a igraci budu imali problema igrajuci nasu ligu.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Misliš da će i taj umor trajati duže od mjesec?!Ludilo13 je napisao/la:Ne znam drug jaki jeste nema sta, imate da napravite dva sastava al' ovo sada playoff za ligu mozda Vas malo umori a igraci budu imali problema igrajuci nasu ligu.
što nisi na tekmi papakNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj ovih sarajlijica
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
uscuplic je napisao/la:što nisi na tekmi papakNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj ovih sarajlijica
nije stigao kartu kupiti kako su se brzo prodale xD
Dobra posjeta u TZ, bravo. S druge strane, losa igra oba tima.. nadam se da ce ih euforija drzati ove sezone i kad bude losijih rezultata jer ovo sto sam danas vidio je prosjek pa i ispod toga PL.
Bir ce Vam pravo **** igrace motivisati poslije utakmica u evropi al' haj svaka cast na uspjehu. Nemoj tako cuj sto nije na tekmi pa morao je neko analizirati utakmicu od kuce hahahaha
Jesi ti dosadan sa tim šetanjem i tamburanjem čitave lige, ohani malo čovječe.BordoArmy88 je napisao/la:Jao igre...pa mi smo SILA za ovu ligu! Prekucati uzduž i poprijeko!
Zajebanciju na stranu, solidna posjeta na stadionu Tušanj.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Prvi post na tu temu i već sam dosadan?!orbit je napisao/la:Jesi ti dosadan sa tim šetanjem i tamburanjem čitave lige, ohani malo čovječe.BordoArmy88 je napisao/la:Jao igre...pa mi smo SILA za ovu ligu! Prekucati uzduž i poprijeko!![]()
Zajebanciju na stranu, solidna posjeta na stadionu Tušanj.
Ne bih ja baš rekao da ti je to prvi post u kojem govoriš da ćemo se prošetati PLBiH. Možda na ovoj temi ali na drugim temama to non-stop potenciraš.
Vjeruj mi, niko sretniji od mene da u 20. kolu dignemo pehar ali neka, pomalo, utakmicu po utakmicu.
Slažeš se, zar ne?
Vjeruj mi, niko sretniji od mene da u 20. kolu dignemo pehar ali neka, pomalo, utakmicu po utakmicu.
Slažeš se, zar ne?
Travnik do sada opravdao očekivanja - 3 crvena u 2 kola.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ekipa Travnika vec opravdala naziv mesari u ovoj sezoni 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.