što nisi na tekmi papakNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj ovih sarajlijica
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
uscuplic je napisao/la:što nisi na tekmi papakNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj ovih sarajlijica
nije stigao kartu kupiti kako su se brzo prodale xD
Dobra posjeta u TZ, bravo. S druge strane, losa igra oba tima.. nadam se da ce ih euforija drzati ove sezone i kad bude losijih rezultata jer ovo sto sam danas vidio je prosjek pa i ispod toga PL.
Bir ce Vam pravo **** igrace motivisati poslije utakmica u evropi al' haj svaka cast na uspjehu. Nemoj tako cuj sto nije na tekmi pa morao je neko analizirati utakmicu od kuce hahahaha
Jesi ti dosadan sa tim šetanjem i tamburanjem čitave lige, ohani malo čovječe.BordoArmy88 je napisao/la:Jao igre...pa mi smo SILA za ovu ligu! Prekucati uzduž i poprijeko!
Zajebanciju na stranu, solidna posjeta na stadionu Tušanj.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Prvi post na tu temu i već sam dosadan?!orbit je napisao/la:Jesi ti dosadan sa tim šetanjem i tamburanjem čitave lige, ohani malo čovječe.BordoArmy88 je napisao/la:Jao igre...pa mi smo SILA za ovu ligu! Prekucati uzduž i poprijeko!![]()
Zajebanciju na stranu, solidna posjeta na stadionu Tušanj.
Ne bih ja baš rekao da ti je to prvi post u kojem govoriš da ćemo se prošetati PLBiH. Možda na ovoj temi ali na drugim temama to non-stop potenciraš.
Vjeruj mi, niko sretniji od mene da u 20. kolu dignemo pehar ali neka, pomalo, utakmicu po utakmicu.
Slažeš se, zar ne?
Vjeruj mi, niko sretniji od mene da u 20. kolu dignemo pehar ali neka, pomalo, utakmicu po utakmicu.
Slažeš se, zar ne?
Travnik do sada opravdao očekivanja - 3 crvena u 2 kola.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ekipa Travnika vec opravdala naziv mesari u ovoj sezoni 
Ma Zvijezda ispada i Drina
Neka "hin" ba u ligi, tamam se okupila Travnička Gerila 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Neko ce do kraja zabit za pobjedu (Zvijezda ili Velez, tesko da ce obje kiksat)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ako sutra Zeljo odigra dobro i pobjedi definitivno ova Zeljina djeca vrijede, pogotovo jer danas Olimpic pokazao da nije prosjecna ekipa kako su je mnogi predstavili nego je Zeljo potpuno nadigrao.
ps. ne znam slazu li se ostali citatelji ali zamolio bih ove sa sportsport.ba da nam vrate onu traku s rezultatima kao prosle sezone a ko hoce citati detaljnije neka udje na tekst. Mislim da je tako puno bolje.
ps. ne znam slazu li se ostali citatelji ali zamolio bih ove sa sportsport.ba da nam vrate onu traku s rezultatima kao prosle sezone a ko hoce citati detaljnije neka udje na tekst. Mislim da je tako puno bolje.
Izgleda da je ova Zvijezda totalni odron od ekipe.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Fakat, to si upravuamko27 je napisao/la:Ako sutra Zeljo odigra dobro i pobjedi definitivno ova Zeljina djeca vrijede, pogotovo jer danas Olimpic pokazao da nije prosjecna ekipa kako su je mnogi predstavili nego je Zeljo potpuno nadigrao.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kao što sam i goovorio, Mladost bi mogla biti iznenađenje
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Travnik bod na gostovanju + igrali sa igracem manje. 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Bosanski Chelseadr.van nostrand je napisao/la:Travnik bod na gostovanju + igrali sa igracem manje.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
**** majku ljepsi se fudbal ZA OKO igra u prvoj ligi federacije
da me neko ne shvati pogresno i ova Sloboda i ovaj Celik bi vjerovatno bili prvi u ligi federacije bez problema al bi tekme bile puno bolje jer bi bili dosta jaci od rivala...pa bi mogao da vidis neke kombinacije, prodore, uigrane akcije jer su ostale ekipe lose, a ovdje naleti tvrda ekipa na jos tvrdju i dobijes skoro pa nikakvu utakmicu (a takva je cijela liga
)
mada danas smo drugo pol odigrali sasvim korektno..u prvom poveli na vrijeme, u drugom igra pametno i zasluzili mozda i drugi go...vec vidim neki sablon u nasoj igri jer isto tako smo sredili i Travnik kao danas i Celik
da me neko ne shvati pogresno i ova Sloboda i ovaj Celik bi vjerovatno bili prvi u ligi federacije bez problema al bi tekme bile puno bolje jer bi bili dosta jaci od rivala...pa bi mogao da vidis neke kombinacije, prodore, uigrane akcije jer su ostale ekipe lose, a ovdje naleti tvrda ekipa na jos tvrdju i dobijes skoro pa nikakvu utakmicu (a takva je cijela liga
mada danas smo drugo pol odigrali sasvim korektno..u prvom poveli na vrijeme, u drugom igra pametno i zasluzili mozda i drugi go...vec vidim neki sablon u nasoj igri jer isto tako smo sredili i Travnik kao danas i Celik
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
+1 za povratak "trake"!FaraonTM je napisao/la:Fakat, to si upravuamko27 je napisao/la:Ako sutra Zeljo odigra dobro i pobjedi definitivno ova Zeljina djeca vrijede, pogotovo jer danas Olimpic pokazao da nije prosjecna ekipa kako su je mnogi predstavili nego je Zeljo potpuno nadigrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.