Harise provaljen siRedBullSA je napisao/la:Kakav antitalenat ide u Championship..Toliku moc ima igranje za reprezentaciju na velikom takmicenju da je to nevjerovatno..Vrsajevic je jedva kalibar za HNL, o repki da ne pricamo..
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A vi kako te,i inace gdje igras gospon crveni bikUSA koji sjedi.RedBullSA je napisao/la:Kakav antitalenat ide u Championship..Toliku moc ima igranje za reprezentaciju na velikom takmicenju da je to nevjerovatno..Vrsajevic je jedva kalibar za HNL, o repki da ne pricamo..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
koga briga koji mu je kvalitet, neka ga u Engleskoj
.
Iskreno me užasno nervira na beku toliko da se ospem kad vidim da igra, al svaka čast Avdija zmaje bosanski
Iskreno me užasno nervira na beku toliko da se ospem kad vidim da igra, al svaka čast Avdija zmaje bosanski
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
A jesu se usrecili

Karanka
Avdija.
Karanka
Ahmete, drži se ti New York Redbulls-a.

Budi čovjek i priznaj da nisi jednu utakmicu Hajduka pregledao od 1 do 90 minute.
Budi čovjek i priznaj da nisi jednu utakmicu Hajduka pregledao od 1 do 90 minute.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nemoj tako, mozda covjek navija za Cosmose.fkv123 je napisao/la:Ahmete, drži se ti New York Redbulls-a.![]()
Dovoljno i u rep. a neka rastura u Hajduku
istog onog sto Dinamo redovno trpa do 5.
Opet je bolje u englesku drugu nego u tursku drugu ligu. Izuzev Fenera,Galate i Besa, Championship je jaci i od Turske prve lige.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- adriano_leite
- Kontakt:
Svaka ti cast sto si uporedio Besica i Avdiju Vrsajevica. Pape je svjestan toga da je ovo vjerovatno i posljednji Avdijin transfer, dok je Besic mlad igrac i sigurno je da je Everton bolja opcija od Swansea, kao sto je bilo jos boljih opcija osim Evertonacrvenocrni je napisao/la: Jedino me jos interesuje sta ce Pape reci na ovaj transfer ako znamo da nije bas bio zadovoljan opcijom prelaska Besica u Swansea
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
navedi mi te bolje opcije od Evertona i rada s R. Martinezomadriano_leite je napisao/la:Svaka ti cast sto si uporedio Besica i Avdiju Vrsajevica. Pape je svjestan toga da je ovo vjerovatno i posljednji Avdijin transfer, dok je Besic mlad igrac i sigurno je da je Everton bolja opcija od Swansea, kao sto je bilo jos boljih opcija osim Evertonacrvenocrni je napisao/la: Jedino me jos interesuje sta ce Pape reci na ovaj transfer ako znamo da nije bas bio zadovoljan opcijom prelaska Besica u Swansea.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Bravo Avdija, u inat dusmanima koji svom zivotu nisi dosli ni do Splita a neznaju ni gdje se nalazi Engleska!!!

- adriano_leite
- Kontakt:
... boljih opcija osim Evertona ili ti ga pored Evertona ili ti ga uz Everton. Everton je bio bolja opcija od Swansea, a pored Evertona jos je bilo boljih opcija od Swansea. Citaj ebemu...miki_92 je napisao/la:navedi mi te bolje opcije od Evertona i rada s R. Martinezomadriano_leite je napisao/la:Svaka ti cast sto si uporedio Besica i Avdiju Vrsajevica. Pape je svjestan toga da je ovo vjerovatno i posljednji Avdijin transfer, dok je Besic mlad igrac i sigurno je da je Everton bolja opcija od Swansea, kao sto je bilo jos boljih opcija osim Evertonacrvenocrni je napisao/la: Jedino me jos interesuje sta ce Pape reci na ovaj transfer ako znamo da nije bas bio zadovoljan opcijom prelaska Besica u Swansea.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
3 dana nista. Nase medije javljaju da je 99% transfera zavrseno a Engleske medije da je Middlesbrough smanjio interes za Avdiju nakon sto su doveli desnog beka iz Spanije.
http://www.gazettelive.co.uk/sport/foot ... ls-7596494" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.gazettelive.co.uk/sport/foot ... ls-7596494" onclick="window.open(this.href);return false;
haha a ovdje pljustile cestitke na transferu, ne samo jednom vec dva puta 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
STEVIE je napisao/la:haha a ovdje pljustile cestitke na transferu, ne samo jednom vec dva puta
- Consigliere
- Kontakt:
Cestitke na ostanku u Hajduku.... Odlican klub, jos bolji navijaci

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I garant za poziv u reprezentaciju.Consigliere je napisao/la:Cestitke na ostanku u Hajduku.... Odlican klub, jos bolji navijaci![]()
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nikako se ne da Safetu da dobije procenat.
To mu je jedini garant za poziv u reprezentaciju a to zna i Avdija jako dobro. U Hajduku ce igrati 99% bar dok oni imaju neku nadu da ce ga prodati. Znaci bar dok bude reprezentativac. U kojem god drugom klubu igrao vani cekala bi ga velika borba da se izbori za prvi tim. Cak i u tom Middlesbroughu. Jedini mu je "problem" sto bi vani zaradio 2,3,4 x vise nego u Hajduku. Trebao ga je Hajduk prodati kada su dobili prvu ponudu 500.000 eur + 200.000 eur ( ako izbore prvu ligu ) a ne otezati zbog susreta sa ovim Kazastanlijama Ili prosle sezone kad je Roberto Carlos nudio 600 i nesto hiljada.Clutch je napisao/la: I garant za poziv u reprezentaciju.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 avg 2014, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Znaci cekamo trecu srecu...STEVIE je napisao/la:haha a ovdje pljustile cestitke na transferu, ne samo jednom vec dva puta
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 24 gosta.