Harise provaljen siRedBullSA je napisao/la:Kakav antitalenat ide u Championship..Toliku moc ima igranje za reprezentaciju na velikom takmicenju da je to nevjerovatno..Vrsajevic je jedva kalibar za HNL, o repki da ne pricamo..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Harise provaljen siRedBullSA je napisao/la:Kakav antitalenat ide u Championship..Toliku moc ima igranje za reprezentaciju na velikom takmicenju da je to nevjerovatno..Vrsajevic je jedva kalibar za HNL, o repki da ne pricamo..
A vi kako te,i inace gdje igras gospon crveni bikUSA koji sjedi.RedBullSA je napisao/la:Kakav antitalenat ide u Championship..Toliku moc ima igranje za reprezentaciju na velikom takmicenju da je to nevjerovatno..Vrsajevic je jedva kalibar za HNL, o repki da ne pricamo..
Nemoj tako, mozda covjek navija za Cosmose.fkv123 je napisao/la:Ahmete, drži se ti New York Redbulls-a.![]()
Budi čovjek i priznaj da nisi jednu utakmicu Hajduka pregledao od 1 do 90 minute.
Svaka ti cast sto si uporedio Besica i Avdiju Vrsajevica. Pape je svjestan toga da je ovo vjerovatno i posljednji Avdijin transfer, dok je Besic mlad igrac i sigurno je da je Everton bolja opcija od Swansea, kao sto je bilo jos boljih opcija osim Evertonacrvenocrni je napisao/la: Jedino me jos interesuje sta ce Pape reci na ovaj transfer ako znamo da nije bas bio zadovoljan opcijom prelaska Besica u Swansea
navedi mi te bolje opcije od Evertona i rada s R. Martinezomadriano_leite je napisao/la:Svaka ti cast sto si uporedio Besica i Avdiju Vrsajevica. Pape je svjestan toga da je ovo vjerovatno i posljednji Avdijin transfer, dok je Besic mlad igrac i sigurno je da je Everton bolja opcija od Swansea, kao sto je bilo jos boljih opcija osim Evertonacrvenocrni je napisao/la: Jedino me jos interesuje sta ce Pape reci na ovaj transfer ako znamo da nije bas bio zadovoljan opcijom prelaska Besica u Swansea.
... boljih opcija osim Evertona ili ti ga pored Evertona ili ti ga uz Everton. Everton je bio bolja opcija od Swansea, a pored Evertona jos je bilo boljih opcija od Swansea. Citaj ebemu...miki_92 je napisao/la:navedi mi te bolje opcije od Evertona i rada s R. Martinezomadriano_leite je napisao/la:Svaka ti cast sto si uporedio Besica i Avdiju Vrsajevica. Pape je svjestan toga da je ovo vjerovatno i posljednji Avdijin transfer, dok je Besic mlad igrac i sigurno je da je Everton bolja opcija od Swansea, kao sto je bilo jos boljih opcija osim Evertonacrvenocrni je napisao/la: Jedino me jos interesuje sta ce Pape reci na ovaj transfer ako znamo da nije bas bio zadovoljan opcijom prelaska Besica u Swansea.
STEVIE je napisao/la:haha a ovdje pljustile cestitke na transferu, ne samo jednom vec dva puta
I garant za poziv u reprezentaciju.Consigliere je napisao/la:Cestitke na ostanku u Hajduku.... Odlican klub, jos bolji navijaci![]()
![]()
To mu je jedini garant za poziv u reprezentaciju a to zna i Avdija jako dobro. U Hajduku ce igrati 99% bar dok oni imaju neku nadu da ce ga prodati. Znaci bar dok bude reprezentativac. U kojem god drugom klubu igrao vani cekala bi ga velika borba da se izbori za prvi tim. Cak i u tom Middlesbroughu. Jedini mu je "problem" sto bi vani zaradio 2,3,4 x vise nego u Hajduku. Trebao ga je Hajduk prodati kada su dobili prvu ponudu 500.000 eur + 200.000 eur ( ako izbore prvu ligu ) a ne otezati zbog susreta sa ovim Kazastanlijama Ili prosle sezone kad je Roberto Carlos nudio 600 i nesto hiljada.Clutch je napisao/la: I garant za poziv u reprezentaciju.
Znaci cekamo trecu srecu...STEVIE je napisao/la:haha a ovdje pljustile cestitke na transferu, ne samo jednom vec dva puta