Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kupismo i ovo veceras 
Vala neka je nase pa taman nemali nikoga.Ako nista kao insani se ponasamo i postujemo sve u ovoj PL.VanBasten je napisao/la:volio bi i ti Nijaze da imaš navijače. Al jbg..Mancini je napisao/la:Kakva prepotencija i bahatost!Standardno ponašanje pojedinih navijača sarajevskih klubova.
fcsforever je napisao/la:@tuzlak ..ne pričamo sa dugoligašima...
Koliko god nemate šansz vidjeti šta evropa znači..
Genk, Levski, Orebro, Sparta,Sigma , Helsinborg, Hagesund, Atromitos...uradite 2% od ovoga a ne ku.čite se bezze. Kako smo Borca večeras ponizili, vama ćemo utjerati i jaja. Bolan bio, samo Stočev i Velkoski zarađuju ko čitav tvoj tim. Normalno je da će ovako gaziti.
Nema od vas prvaka. Zapiši, uokviri i upamti. . . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zar je bitno ko koliko zaradjuje? Ja rekao fino dobro je sto ste jaki ali nemojte da se ufurate, to nije zbog toga sto ste dobro radili vec zbog toga sto imatw inveatitore. Nije bilo tako davno vrijeme kada su vam jahovicu i ostalima u stanovima gasili struju i vodu i kada vas vodio kocijas bleki i tdfcsforever je napisao/la:@tuzlak ..ne pričamo sa dugoligašima...
Genk, Levski, Orebro, Sparta,Sigma , Helsinborg, Hagesund, Atromitos...uradite 2% od ovoga a ne ku.čite se bezze. Kako smo Borca večeras ponizili, vama ćemo utjerati i jaja. Bolan bio, samo Stočev i Velkoski zarađuju ko čitav tvoj tim. Normalno je da će ovako gaziti.
I vi se primate na priču @fcsforever-a. 
-
wienultras
- Kontakt:
ulete im oma i meha u 15 kolu,posalju na hirurgiju i zaradice ****fcsforever je napisao/la:@tuzlak ..ne pričamo sa dugoligašima...
bog te koji debil,i onda se uvjek ibrete sto vas nemozemo..gdje ti je postovanje sportsko bolan nebio..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ma ja sam provalio da je neki mentol pa iskuliroorbit je napisao/la:I vi se primate na priču @fcsforever-a.
tuzlanska Sloboda
I od vecerasnje pobjede vise me raduje cinjenica da cijela ekipa (izuzev nekoliko starijih pojedinaca tipa Baric, Puzigaca, Bandovic) jos ima nevjerovatno puno prostora za napredak 
-
wienultras
- Kontakt:
kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan
Zapad je bio prepun. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cek,cek...koja je to tribina...ona drvena sto je gorila il ona gdje je onaj voz sto ga je korozija skoro pojelaHigh je napisao/la:Zapad je bio prepun.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
RiverPlate
- Kontakt:
Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan
Grbavica naš je Hram!!!
-
wienultras
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la:Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan
od oka 2.5 na jugu,sjever milju plafon
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hau jes nouRiverPlate je napisao/la:Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan
-
RiverPlate
- Kontakt:
Halo gardista, znam da vam je ovo praznik svih praznika što igrate Premijer ligu, ozbiljnosti malo pokaži, valjda nemaš 16 godina.Ti znaš da nam je zapad bio popunjen, a ostale tribine nisi ni vidio, hvataš se na postove drugih pa daješ zaključke!
Grbavica naš je Hram!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Eto ti ćeš mi reći iz Beča koliko je bilo, a ja neću vjerovati svojim očima kojim sam bio na Grbavici!wienultras je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan![]()
nema ondje brate ni 5 milja,i to je puno...
od oka 2.5 na jugu,sjever milju plafon
Grbavica naš je Hram!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vazi,argentinacRiverPlate je napisao/la:Halo gardista, znam da vam je ovo praznik svih praznika što igrate Premijer ligu, ozbiljnosti malo pokaži, valjda nemaš 16 godina.Ti znaš da nam je zapad bio popunjen, a ostale tribine nisi ni vidio, hvataš se na postove drugih pa daješ zaključke!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Za tu dolinu mumijevih kako je nazivaš ljudi su živote davali da Sarajevo ne bi palo u ratu, a ta dolina mumijevih ima veću historiju nego tvoj mali i beztrofejni klub i Tuzla zajedno. Samo se nastavi šaliti, meni baš drama da te čitam i uživam u tvom smijehu!
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.