Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Elegant » 11 avg 2014, 00:11

nuerta je napisao/la:I od vecerasnje pobjede vise me raduje cinjenica da cijela ekipa (izuzev nekoliko starijih pojedinaca tipa Baric, Puzigaca, Bandovic) jos ima nevjerovatno puno prostora za napredak :salut:
Borusija je pravi test za vase igrace. ;)

Banodovic je definitivno najslabija karika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 avg 2014, 00:11

mores ti biti i u nigeriji ako hoces ali mozda si zamisljo da si na bernabeu sta ja znam...pa nije niko corav jbt :crazy:
ponavljam ti jug solidan,2,2.5 milje,sjever,milja,milja i dvjesto kapak...eto dodacu vam od sebe jos 500,opet nema ni petica :thumbup: :wave:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 avg 2014, 00:12

Uglavnom, ipak mi nismo fukare da obaramo rekorde sa 6k navijača na utakmici.
Ja te volim, volim Željo..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 avg 2014, 00:13

Elegant je napisao/la:
nuerta je napisao/la:I od vecerasnje pobjede vise me raduje cinjenica da cijela ekipa (izuzev nekoliko starijih pojedinaca tipa Baric, Puzigaca, Bandovic) jos ima nevjerovatno puno prostora za napredak :salut:
Borusija je pravi test za vase igrace. ;)

Banodovic je definitivno najslabija karika.
Daj ba jesi dobar, ljudi su vec prosli dvije ekipe i to je bio dovoljan test, ovo je vec naucna fantastika i za njih

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 avg 2014, 00:14

wienultras je napisao/la:mores ti biti i u nigeriji ako hoces ali mozda si zamisljo da si na bernabeu sta ja znam...pa nije niko corav jbt :crazy:
ponavljam ti jug solidan,2,2.5 milje,sjever,milja,milja i dvjesto kapak...eto dodacu vam od sebe jos 500,opet nema ni petica :thumbup: :wave:
Odlično, samo se nemoj naprezati u brojanju, nego čitaj portale i medije i vidi koliko je bilo, očigledno te boli glava kad pomisliš na matematiku!
Grbavica naš je Hram!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 avg 2014, 00:15

wienultras je napisao/la:mores ti biti i u nigeriji ako hoces ali mozda si zamisljo da si na bernabeu sta ja znam...pa nije niko corav jbt :crazy:
:lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 avg 2014, 00:18

RiverPlate je napisao/la:
Odlično, samo se nemoj naprezati u brojanju, nego čitaj portale i medije i vidi koliko je bilo, očigledno te boli glava kad pomisliš na matematiku!
da slusam medije,pa kada ih covjek slusa i cuje cifru koju izvale,pomisli da ode ocnom :urnebes:
nema veze,bilo vas je 10 000,5000 ostalo ispred stadiona...grmili do visokog,nemoj samo da se vrijedjas,i ljutis :wave: :wave: :wave:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 avg 2014, 00:18

RiverPlate je napisao/la:Za tu dolinu mumijevih kako je nazivaš ljudi su živote davali da Sarajevo ne bi palo u ratu, a ta dolina mumijevih ima veću historiju nego tvoj mali i beztrofejni klub i Tuzla zajedno. Samo se nastavi šaliti, meni baš drama da te čitam i uživam u tvom smijehu!
:? :? uuu,pa ti bas nisi dobar..vozdrica :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 avg 2014, 00:25

Vas dvojica, meni je stvarno žao što mi kao vi ne slavimo posjetu od šest hiljada ljudi kao da je Bajram. Bujrum provjerite slike, portale pa vidite, mene stvarno ne interesuje vjerujete li mi ili ne, Nadam se da ćete oboriti rekord kada vam budemo mi dolazili, da bude zanimljivo!
Grbavica naš je Hram!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 avg 2014, 00:28

tu se vidi kolika je bila posjeta, odnosno 95%, jer se zapad ne vidi.
(open in new tab)
slika
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 11 avg 2014, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 avg 2014, 00:28

RiverPlate je napisao/la:Vas dvojica, meni je stvarno žao što mi kao vi ne slavimo posjetu od šest hiljada ljudi kao da je Bajram. Bujrum provjerite slike, portale pa vidite, mene stvarno ne interesuje vjerujete li mi ili ne, Nadam se da ćete oboriti rekord kada vam budemo mi dolazili, da bude zanimljivo!
ma samo vi nama dodjite,da popijemo pivce,kafica,da se druzimo,hebo tekmu bolan,pobjeda je svakako vasa, :wave: :wave: :wave:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 avg 2014, 00:31

wienultras je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Vas dvojica, meni je stvarno žao što mi kao vi ne slavimo posjetu od šest hiljada ljudi kao da je Bajram. Bujrum provjerite slike, portale pa vidite, mene stvarno ne interesuje vjerujete li mi ili ne, Nadam se da ćete oboriti rekord kada vam budemo mi dolazili, da bude zanimljivo!
ma samo vi nama dodjite,da popijemo pivce,kafica,da se druzimo,hebo tekmu bolan,pobjeda je svakako vasa, :wave: :wave: :wave:
Normalno da je naša, mi smo svjesni da vam je praznik kada dođemo u Tuzlu, a vi ste nama nešto tipa Leotara, Travnika, Obarske!
Grbavica naš je Hram!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 avg 2014, 00:37

wienultras je napisao/la:
Normalno da je naša, mi smo svjesni da vam je praznik kada dođemo u Tuzlu, a vi ste nama nešto tipa Leotara, Travnika, Obarske!
hajde,hajde..odvadi malo argentinac..prenosi te opasno :urnebes: :urnebes: ..ko ovo za posjetu :urnebes: ...bas si se raspisao da nam OBJASNIS kako stvari stoje :D :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 avg 2014, 00:39

nemoj ba, ja sam pod utiskom

znao sam da smo mu dragi al da nas izjednaci sa bracom iz Trebinja to nisam ocekivao..znas ti koji je to bratski odnos i ljubav nastavio 90-ih pa do sad se razvijao :mrgreen:

meni malo fali da im sve halalim jer bolan nisu njima trebinjci svako je.o ga ti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 avg 2014, 00:41

Niste slavili posjetu od šest milja kao da je Bajram? :lol:

Osmo kolo će vam biti onda Nova godina, jel tako?
nemoj ba, ja sam pod utiskom

znao sam da smo mu dragi al da nas izjednaci sa bracom iz Trebinja to nisam ocekivao..znas ti koji je to bratski odnos i ljubav nastavio 90-ih pa do sad se razvijao :mrgreen:

meni malo fali da im sve halalim jer bolan nisu njima trebinjci svako je.o ga ti
Kad budete mogli izdržati pritisak da samo trebate izgubiti 1:0 i ostajete u ligi javi se, znači samo to, izgubite i ostajete, javi se! Do tad sanjaj kako ste neka institucija bez trofeja!
Grbavica naš je Hram!!!

brazzo
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la brazzo » 11 avg 2014, 00:42

ja taman pomislio da je u pitanju ozbiljniji forumas kad on napisa ovo :) dojadili i bogu i narodu s istom pricom a uvijek akteri isti, fotelja navijaci
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RiverPlate
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la RiverPlate » 11 avg 2014, 00:45

brazzo je napisao/la:
ja taman pomislio da je u pitanju ozbiljniji forumas kad on napisa ovo :) dojadili i bogu i narodu s istom pricom a uvijek akteri isti, fotelja navijaci
Pa je li moguće da lik iz Beča meni govri kolika je posjeta na Grbavici, a drugi vrijeđa naziv stadiona mog kluba? Dok god mi se klub i stadion vrijeđa ja ću odgovarati, ali bez rječnika kao dotični!
Grbavica naš je Hram!!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 avg 2014, 00:53

Razumijem ali valjda si u stanju razlucit u kojem kontekstu i s kojom namjerom pise, ne samo u ovom slucaju nego inace. Ali ova recenica je potukla sve, tacno spoj frustracije i nemoci a pri tom veca laz od ovih spomenutih brojki.

I sad gledam na Bht snimak i presmijesna scena zabija Sarajevo za 2-0 krecu Lesevi sa 'uprava napolje'.. lik zabija za 1-2 minut dva svega od kako su krenuli s centra i pjesma staje te krece drugo navijanje. Opet nedugo zatim Sarajevo zabija za 3-1 i opet momentalno krece 'uprava napolje' :D na vrlo konkretan nacin objasnjen bosanskohercegovacki mentalitet
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 avg 2014, 00:55

Bolan bolan pa vidi se kolika je posjeta na jugu se zbili u centar oko milje.milje i po ostali prorjedjeni ko njemacka 45 sjever pun ali na centralnom dijelu ostalo zjapi.kakve veze dje sam nisamcorav.skim se ja raspravljam.kakav lik jbt

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 avg 2014, 00:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj ba, ja sam pod utiskom

ja sad vidjeh da nas poredi sa trebinjskom bracom...gdje njih bas nadze....znaci,placem :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...cuj, mi slavili posjetu od 6 hiljada...a u federalnoj mi imali tekmi sa 8,9 milja....kakav lik :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.