Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Zapad je bio prepun. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cek,cek...koja je to tribina...ona drvena sto je gorila il ona gdje je onaj voz sto ga je korozija skoro pojelaHigh je napisao/la:Zapad je bio prepun.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
RiverPlate
- Kontakt:
Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan
Grbavica naš je Hram!!!
-
wienultras
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la:Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan
od oka 2.5 na jugu,sjever milju plafon
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hau jes nouRiverPlate je napisao/la:Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan
-
RiverPlate
- Kontakt:
Halo gardista, znam da vam je ovo praznik svih praznika što igrate Premijer ligu, ozbiljnosti malo pokaži, valjda nemaš 16 godina.Ti znaš da nam je zapad bio popunjen, a ostale tribine nisi ni vidio, hvataš se na postove drugih pa daješ zaključke!
Grbavica naš je Hram!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Eto ti ćeš mi reći iz Beča koliko je bilo, a ja neću vjerovati svojim očima kojim sam bio na Grbavici!wienultras je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Bolja nego kod vas!wienultras je napisao/la:kaka bi posjeta kod strumfica,po pregledu jug solidan,sjever poluprazan![]()
nema ondje brate ni 5 milja,i to je puno...
od oka 2.5 na jugu,sjever milju plafon
Grbavica naš je Hram!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vazi,argentinacRiverPlate je napisao/la:Halo gardista, znam da vam je ovo praznik svih praznika što igrate Premijer ligu, ozbiljnosti malo pokaži, valjda nemaš 16 godina.Ti znaš da nam je zapad bio popunjen, a ostale tribine nisi ni vidio, hvataš se na postove drugih pa daješ zaključke!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Za tu dolinu mumijevih kako je nazivaš ljudi su živote davali da Sarajevo ne bi palo u ratu, a ta dolina mumijevih ima veću historiju nego tvoj mali i beztrofejni klub i Tuzla zajedno. Samo se nastavi šaliti, meni baš drama da te čitam i uživam u tvom smijehu!
Grbavica naš je Hram!!!
Borusija je pravi test za vase igrace.nuerta je napisao/la:I od vecerasnje pobjede vise me raduje cinjenica da cijela ekipa (izuzev nekoliko starijih pojedinaca tipa Baric, Puzigaca, Bandovic) jos ima nevjerovatno puno prostora za napredak
Banodovic je definitivno najslabija karika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
wienultras
- Kontakt:
mores ti biti i u nigeriji ako hoces ali mozda si zamisljo da si na bernabeu sta ja znam...pa nije niko corav jbt
ponavljam ti jug solidan,2,2.5 milje,sjever,milja,milja i dvjesto kapak...eto dodacu vam od sebe jos 500,opet nema ni petica

ponavljam ti jug solidan,2,2.5 milje,sjever,milja,milja i dvjesto kapak...eto dodacu vam od sebe jos 500,opet nema ni petica
Uglavnom, ipak mi nismo fukare da obaramo rekorde sa 6k navijača na utakmici.
Ja te volim, volim Željo..
Daj ba jesi dobar, ljudi su vec prosli dvije ekipe i to je bio dovoljan test, ovo je vec naucna fantastika i za njihElegant je napisao/la:Borusija je pravi test za vase igrace.nuerta je napisao/la:I od vecerasnje pobjede vise me raduje cinjenica da cijela ekipa (izuzev nekoliko starijih pojedinaca tipa Baric, Puzigaca, Bandovic) jos ima nevjerovatno puno prostora za napredak![]()
Banodovic je definitivno najslabija karika.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Odlično, samo se nemoj naprezati u brojanju, nego čitaj portale i medije i vidi koliko je bilo, očigledno te boli glava kad pomisliš na matematiku!wienultras je napisao/la:mores ti biti i u nigeriji ako hoces ali mozda si zamisljo da si na bernabeu sta ja znam...pa nije niko corav jbt![]()
ponavljam ti jug solidan,2,2.5 milje,sjever,milja,milja i dvjesto kapak...eto dodacu vam od sebe jos 500,opet nema ni petica![]()
Grbavica naš je Hram!!!
wienultras je napisao/la:mores ti biti i u nigeriji ako hoces ali mozda si zamisljo da si na bernabeu sta ja znam...pa nije niko corav jbt![]()
ponavljam ti jug solidan,2,2.5 milje,sjever,milja,milja i dvjesto kapak...eto dodacu vam od sebe jos 500,opet nema ni petica![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
-
wienultras
- Kontakt:
da slusam medije,pa kada ih covjek slusa i cuje cifru koju izvale,pomisli da ode ocnomRiverPlate je napisao/la:Odlično, samo se nemoj naprezati u brojanju, nego čitaj portale i medije i vidi koliko je bilo, očigledno te boli glava kad pomisliš na matematiku!wienultras je napisao/la:mores ti biti i u nigeriji ako hoces ali mozda si zamisljo da si na bernabeu sta ja znam...pa nije niko corav jbt![]()
nema veze,bilo vas je 10 000,5000 ostalo ispred stadiona...grmili do visokog,nemoj samo da se vrijedjas,i ljutis
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la:Za tu dolinu mumijevih kako je nazivaš ljudi su živote davali da Sarajevo ne bi palo u ratu, a ta dolina mumijevih ima veću historiju nego tvoj mali i beztrofejni klub i Tuzla zajedno. Samo se nastavi šaliti, meni baš drama da te čitam i uživam u tvom smijehu!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Vas dvojica, meni je stvarno žao što mi kao vi ne slavimo posjetu od šest hiljada ljudi kao da je Bajram. Bujrum provjerite slike, portale pa vidite, mene stvarno ne interesuje vjerujete li mi ili ne, Nadam se da ćete oboriti rekord kada vam budemo mi dolazili, da bude zanimljivo!
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.