Dobrodošli Rođeni, uvijek imate moje simpatije.
Ako budete igrali otvoreno, kao što imate običaj igrati na Koševu, ne sumnjam u dobru utakmicu.
Kakvo je inače interesovanje za tekmu tamo ?
shaman7 je napisao/la:Kad sam ja govorio o ovome, bio sam najgori , ali eto , kako god.
Dobar sastav. Al pošto svakako Feja odlučuje da i ja malo prdoklačim sa sastavomRodjeniiBrato je napisao/la:Dragojevic
Maletic Skaljic Skahic Pejic
Merzic Blagojevic
Hebibovic Haurdic\Jankovic Vladavic
Jankovic\Haurdic
Da se mene pita ja bih ovih 11 izveo na kosevo u ovoj formaciji, mozda bi zamjenio mjesta Haurdicu i Jankovicu jer Haurda je dosta bolji u vrhu a Janko je takodjer predobar na ofanzivnom veznom. I u drugom pol. bi dao sansu Popu, Nikolicu i Zolju ili Dini zavisi od rezultata. Al uglavnom Feja to najbolje zna ovo je samo moje misljenje. Imamo dobre sanse na kosevu po meni Sarajevo i Velez su tu negdje al realno Sarajevo je u boljoj formi. Imat cemo fine sanse jer ce obe ekipe igrat napadacki nece bit niko igrat bunker kao MVO, al i Feja ce nesto skontat za ove bunker ekipe vjerovatno ce se igrat sa 2 napadaca. Tek ce sada 3 kolo, samo lagano sta kukate odmah.
FORZA VELEZ?
Niko nije reko da nema sportskog rivalstva.. Dizes tenzije bez potrebe, ne treba nam to.. Niko ne prica o prijateljstvu, o sestrama i braci.. ja licno postujem velez kao klub i njegove navijace, iz prostog razloga sto je to klub koji traje.. Ne volim novopecena sr.anja, tipa zrinjski. Ne mogu smislit to.. tebi sto ne ide u glavu da neko moze postovat tudje, a volit svoje, nije vrijedno prepucavanja.. i opet molim, nemoj dizat tenzije, ipak smo mi stariji i mladji bratgost je napisao/la:Što meni ide na živce ova kobajagi ljubav između Sarajeva i Veleža. Kao stariji i mlađi brat. Prvi put kad pokažemo zube recimo uzmemo im bod na Koševu odmah ćemo postati mrski neprijatelji.
Umjesto ovog "prijateljstva" bilo bi mnogo ljepše razvijati pravo sportsko rivalstvo sa svim klubovima u PL i to rivalstvo koje će u sebi sadržavati korektnost i sportski duh a ne nekakvo kobajagi iznimno prijateljstvo.
Pa poštuješ li Želju ? I to je klub koji traje. Jednostavno nije prirodno ovo što se piše.amorovski je napisao/la:Niko nije reko da nema sportskog rivalstva.. Dizes tenzije bez potrebe, ne treba nam to.. Niko ne prica o prijateljstvu, o sestrama i braci.. ja licno postujem velez kao klub i njegove navijace, iz prostog razloga sto je to klub koji traje.. Ne volim novopecena sr.anja, tipa zrinjski. Ne mogu smislit to.. tebi sto ne ide u glavu da neko moze postovat tudje, a volit svoje, nije vrijedno prepucavanja.. i opet molim, nemoj dizat tenzije, ipak smo mi stariji i mladji bratgost je napisao/la:Što meni ide na živce ova kobajagi ljubav između Sarajeva i Veleža. Kao stariji i mlađi brat. Prvi put kad pokažemo zube recimo uzmemo im bod na Koševu odmah ćemo postati mrski neprijatelji.
Umjesto ovog "prijateljstva" bilo bi mnogo ljepše razvijati pravo sportsko rivalstvo sa svim klubovima u PL i to rivalstvo koje će u sebi sadržavati korektnost i sportski duh a ne nekakvo kobajagi iznimno prijateljstvo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
rodjenisa je napisao/la:Na pocetku jedan veliki pozdrav svakom navijacu naseg Veleza koji prati ovaj forum.Imalo bi se u ovom momentu napisati svasta nesto, od zadnje utakmice,posjete na istoj,predstojecoj tekmi,odnosu sa protivnickim navijacima,nasem odnosu prema Velezu itd,ali ja bih o svemu pomalo rekao inspirisan sinocnjim izjavama Nedima Jusufbegovica u emisiji BHT-a.
Covjek me jos jednom odusevio strucnim , objektivnim pa i inteligentnim odgovorima na sva pitanja.Ko je pazljivo pratio vidio je da ga ovaj remi nije poljuljao,jasno je svima dao do znanja da je ovaj Velez organizovan,ozbiljan i motivisan kolektiv koji zna sta zeli i kako doci do cilja.Najavio je nastavak osvajanja bodova u gostima,naglasio nam da imamo ekipu dovoljno kvalitetnu za realizaciju ciljeva.Takodje je FKS okarakterisao kao glavnog kandidata za duplu krunu ali isto tako najavio da nema predaje ni protiv njih.Svjesno je stavio i SB,Zelju i kone na listu favorita i ocito da covjeku treba mir i malo vremena da sve poveze.
I jeste,to je upravo tako RAja moja draga.Hajmo mu dati taj mir i to vrijeme da uradi covjek sta je naumio.Nemojmo uvijek biti najbolji i najpametniji strucnjaci,pogotovo nemojmo zugati i lajati nakon samo jednog remija.Prvi remi nakon 8 uzastopnih pobjeda,heeeej bola fascinantna serija.Govorio sam i ostajem pri tome da imamo trenera kakvog bi mnogi pozeljeli i zato dajmo mu podrsku.
Ja nekako nemogu protiv nase RAje pa tako necu ni sad puno kritikovati.Svjedoci smo mizerne posjete na nasem stadionu i to je jednostavno neobjasnjivo,barem meni.S jedne strane nezapamcena spremnost nasih navijaca mahom iz dijaspore da se pomogne a s druge strane ovi domaci koje kandzijom nemozes otjerati na stadion.Nadam se da cemo naci izlaz iz te navijacke krize a dotada ucimo od nase Crvene brace iz dijaspore(nemojte molim vas komentara tipa,oni imaju bolje mogucnosti.Oni ipak salju tro i cetveroznamenkaste iznose a ja ovde pricam o 3 ili 5 km jednom u 14 dana.)
za kraj bih pozvao nasu RAju da u Subotu dodju u Sa u sto vecem broju,imamo sve preduslove,termin u 20:15,Sarajvo jako beton,dobri odnosi sa hz i pitarima i dobar nas Velez.
Braco moja,nasa je sreca kunem vam se,sto smo mi navijaci Veleza,nema ljepseg osjecaja ko kad obuces crveni dres i stavis crveni sal oko vrata,Uzvisenog mi stvoritelja srce zaigra i zadrhti kad cujes;
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA
Bez jakog Zelje, nema jakog Sarajeva i obrnuto.. Ali gradski rivali su gradski rivali, ne mozes to poredit bolan. Uglavnom da ne duljimo, imas svoje misljenje, ja imam svoje.. uzivaj.. nismo isti svigost je napisao/la:Pa poštuješ li Želju ? I to je klub koji traje. Jednostavno nije prirodno ovo što se piše.amorovski je napisao/la:Niko nije reko da nema sportskog rivalstva.. Dizes tenzije bez potrebe, ne treba nam to.. Niko ne prica o prijateljstvu, o sestrama i braci.. ja licno postujem velez kao klub i njegove navijace, iz prostog razloga sto je to klub koji traje.. Ne volim novopecena sr.anja, tipa zrinjski. Ne mogu smislit to.. tebi sto ne ide u glavu da neko moze postovat tudje, a volit svoje, nije vrijedno prepucavanja.. i opet molim, nemoj dizat tenzije, ipak smo mi stariji i mladji bratgost je napisao/la:Što meni ide na živce ova kobajagi ljubav između Sarajeva i Veleža. Kao stariji i mlađi brat. Prvi put kad pokažemo zube recimo uzmemo im bod na Koševu odmah ćemo postati mrski neprijatelji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al off topic je, i neću više o ovome....samo sam rekao kako ja to doživljavam.
Čini mi se da nisi gledao ovu utakmicu protiv Mladosti ?rodjak je napisao/la:
Moj neki sastav.
Ja bi stavio iskusnijeg golmana Djokica,bojim se da ovog mladog naseg golmana ne ufati trema,mada nije los golman![]()
Djokic
bekovi Skahic(moze igrati i beka a treba nam jaka odbrana) i Maletic(moze se ubacivati i u napad)
stoperi:Skaljic i Zolj
defanzivni vezni: Merzic i Nikolic/Blagojevic
centralni vezni ;Haurdic
napad:Hebibovic(moze pomagati beku) Jankovic/Popovic(ne znam jos kakav je) i Vladavic(ako se oporavi)
Uglavnom kako god bude imat ce mo solidnu postavu i doro ofanzivnu sa 3 mapadaca Hebibovic,Popovic i Vladavic.
IDEMOOOOOO RODJENIIIIIIIIIII
Nisam gledo i vidio sam komentare raje.Ipak ne mozemo suditi nakon jedne utakmice i to protiv bunkera kada se ne moze iskazati na najbolji nacin.Treba mu dati sansu u gostima kada ima vise prostora da ubacuje lopte u prazan prostor .Mozda probati zamjeniti mjesta njemu i Jankovicu.Uglavnom vjerujem Feji ,on ce to skuckat kako trebagost je napisao/la:Čini mi se da nisi gledao ovu utakmicu protiv Mladosti ?rodjak je napisao/la:
Moj neki sastav.
Ja bi stavio iskusnijeg golmana Djokica,bojim se da ovog mladog naseg golmana ne ufati trema,mada nije los golman![]()
Djokic
bekovi Skahic(moze igrati i beka a treba nam jaka odbrana) i Maletic(moze se ubacivati i u napad)
stoperi:Skaljic i Zolj
defanzivni vezni: Merzic i Nikolic/Blagojevic
centralni vezni ;Haurdic
napad:Hebibovic(moze pomagati beku) Jankovic/Popovic(ne znam jos kakav je) i Vladavic(ako se oporavi)
Uglavnom kako god bude imat ce mo solidnu postavu i doro ofanzivnu sa 3 mapadaca Hebibovic,Popovic i Vladavic.
IDEMOOOOOO RODJENIIIIIIIIIII
Ne može Haurdić igrati centralnog veznog, neko je već primijetio, pregled igre mu je nikakav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.