RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 11 avg 2014, 13:36

Na pocetku jedan veliki pozdrav svakom navijacu naseg Veleza koji prati ovaj forum.Imalo bi se u ovom momentu napisati svasta nesto, od zadnje utakmice,posjete na istoj,predstojecoj tekmi,odnosu sa protivnickim navijacima,nasem odnosu prema Velezu itd,ali ja bih o svemu pomalo rekao inspirisan sinocnjim izjavama Nedima Jusufbegovica u emisiji BHT-a.
Covjek me jos jednom odusevio strucnim , objektivnim pa i inteligentnim odgovorima na sva pitanja.Ko je pazljivo pratio vidio je da ga ovaj remi nije poljuljao,jasno je svima dao do znanja da je ovaj Velez organizovan,ozbiljan i motivisan kolektiv koji zna sta zeli i kako doci do cilja.Najavio je nastavak osvajanja bodova u gostima,naglasio nam da imamo ekipu dovoljno kvalitetnu za realizaciju ciljeva.Takodje je FKS okarakterisao kao glavnog kandidata za duplu krunu ali isto tako najavio da nema predaje ni protiv njih.Svjesno je stavio i SB,Zelju i kone na listu favorita i ocito da covjeku treba mir i malo vremena da sve poveze.
I jeste,to je upravo tako RAja moja draga.Hajmo mu dati taj mir i to vrijeme da uradi covjek sta je naumio.Nemojmo uvijek biti najbolji i najpametniji strucnjaci,pogotovo nemojmo zugati i lajati nakon samo jednog remija.Prvi remi nakon 8 uzastopnih pobjeda,heeeej bola fascinantna serija.Govorio sam i ostajem pri tome da imamo trenera kakvog bi mnogi pozeljeli i zato dajmo mu podrsku.
Ja nekako nemogu protiv nase RAje pa tako necu ni sad puno kritikovati.Svjedoci smo mizerne posjete na nasem stadionu i to je jednostavno neobjasnjivo,barem meni.S jedne strane nezapamcena spremnost nasih navijaca mahom iz dijaspore da se pomogne a s druge strane ovi domaci koje kandzijom nemozes otjerati na stadion.Nadam se da cemo naci izlaz iz te navijacke krize a dotada ucimo od nase Crvene brace iz dijaspore(nemojte molim vas komentara tipa,oni imaju bolje mogucnosti.Oni ipak salju tro i cetveroznamenkaste iznose a ja ovde pricam o 3 ili 5 km jednom u 14 dana.)
za kraj bih pozvao nasu RAju da u Subotu dodju u Sa u sto vecem broju,imamo sve preduslove,termin u 20:15,Sarajvo jako beton,dobri odnosi sa hz i pitarima i dobar nas Velez.
Braco moja,nasa je sreca kunem vam se,sto smo mi navijaci Veleza,nema ljepseg osjecaja ko kad obuces crveni dres i stavis crveni sal oko vrata,Uzvisenog mi stvoritelja srce zaigra i zadrhti kad cujes;
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la amorovski » 11 avg 2014, 13:48

gost je napisao/la:Što meni ide na živce ova kobajagi ljubav između Sarajeva i Veleža. Kao stariji i mlađi brat. Prvi put kad pokažemo zube recimo uzmemo im bod na Koševu odmah ćemo postati mrski neprijatelji.

Umjesto ovog "prijateljstva" bilo bi mnogo ljepše razvijati pravo sportsko rivalstvo sa svim klubovima u PL i to rivalstvo koje će u sebi sadržavati korektnost i sportski duh a ne nekakvo kobajagi iznimno prijateljstvo.
Niko nije reko da nema sportskog rivalstva.. Dizes tenzije bez potrebe, ne treba nam to.. Niko ne prica o prijateljstvu, o sestrama i braci.. ja licno postujem velez kao klub i njegove navijace, iz prostog razloga sto je to klub koji traje.. Ne volim novopecena sr.anja, tipa zrinjski. Ne mogu smislit to.. tebi sto ne ide u glavu da neko moze postovat tudje, a volit svoje, nije vrijedno prepucavanja.. i opet molim, nemoj dizat tenzije, ipak smo mi stariji i mladji brat ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 avg 2014, 13:55

amorovski je napisao/la:
gost je napisao/la:Što meni ide na živce ova kobajagi ljubav između Sarajeva i Veleža. Kao stariji i mlađi brat. Prvi put kad pokažemo zube recimo uzmemo im bod na Koševu odmah ćemo postati mrski neprijatelji.

Umjesto ovog "prijateljstva" bilo bi mnogo ljepše razvijati pravo sportsko rivalstvo sa svim klubovima u PL i to rivalstvo koje će u sebi sadržavati korektnost i sportski duh a ne nekakvo kobajagi iznimno prijateljstvo.
Niko nije reko da nema sportskog rivalstva.. Dizes tenzije bez potrebe, ne treba nam to.. Niko ne prica o prijateljstvu, o sestrama i braci.. ja licno postujem velez kao klub i njegove navijace, iz prostog razloga sto je to klub koji traje.. Ne volim novopecena sr.anja, tipa zrinjski. Ne mogu smislit to.. tebi sto ne ide u glavu da neko moze postovat tudje, a volit svoje, nije vrijedno prepucavanja.. i opet molim, nemoj dizat tenzije, ipak smo mi stariji i mladji brat ;)

Pa poštuješ li Želju ? I to je klub koji traje. Jednostavno nije prirodno ovo što se piše.

Al off topic je, i neću više o ovome....samo sam rekao kako ja to doživljavam.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2014, 13:57

Nešto ne vjerujem ni u kakvo dizanje tenzija. Slažem se sa mišljenjem @gosta. Preveliko lizanje ne donosi ništa dobro. Meni je fino kada ne moraš da brineš za svoju sigurnost na gostovanju i to treba da bude svugdje neovisno o bilo čemu. Treba da se vremenom izgradi kultura navijanja a to na ovom prostoru je nemoguća misija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 11 avg 2014, 13:58

rodjenisa je napisao/la:Na pocetku jedan veliki pozdrav svakom navijacu naseg Veleza koji prati ovaj forum.Imalo bi se u ovom momentu napisati svasta nesto, od zadnje utakmice,posjete na istoj,predstojecoj tekmi,odnosu sa protivnickim navijacima,nasem odnosu prema Velezu itd,ali ja bih o svemu pomalo rekao inspirisan sinocnjim izjavama Nedima Jusufbegovica u emisiji BHT-a.
Covjek me jos jednom odusevio strucnim , objektivnim pa i inteligentnim odgovorima na sva pitanja.Ko je pazljivo pratio vidio je da ga ovaj remi nije poljuljao,jasno je svima dao do znanja da je ovaj Velez organizovan,ozbiljan i motivisan kolektiv koji zna sta zeli i kako doci do cilja.Najavio je nastavak osvajanja bodova u gostima,naglasio nam da imamo ekipu dovoljno kvalitetnu za realizaciju ciljeva.Takodje je FKS okarakterisao kao glavnog kandidata za duplu krunu ali isto tako najavio da nema predaje ni protiv njih.Svjesno je stavio i SB,Zelju i kone na listu favorita i ocito da covjeku treba mir i malo vremena da sve poveze.
I jeste,to je upravo tako RAja moja draga.Hajmo mu dati taj mir i to vrijeme da uradi covjek sta je naumio.Nemojmo uvijek biti najbolji i najpametniji strucnjaci,pogotovo nemojmo zugati i lajati nakon samo jednog remija.Prvi remi nakon 8 uzastopnih pobjeda,heeeej bola fascinantna serija.Govorio sam i ostajem pri tome da imamo trenera kakvog bi mnogi pozeljeli i zato dajmo mu podrsku.
Ja nekako nemogu protiv nase RAje pa tako necu ni sad puno kritikovati.Svjedoci smo mizerne posjete na nasem stadionu i to je jednostavno neobjasnjivo,barem meni.S jedne strane nezapamcena spremnost nasih navijaca mahom iz dijaspore da se pomogne a s druge strane ovi domaci koje kandzijom nemozes otjerati na stadion.Nadam se da cemo naci izlaz iz te navijacke krize a dotada ucimo od nase Crvene brace iz dijaspore(nemojte molim vas komentara tipa,oni imaju bolje mogucnosti.Oni ipak salju tro i cetveroznamenkaste iznose a ja ovde pricam o 3 ili 5 km jednom u 14 dana.)
za kraj bih pozvao nasu RAju da u Subotu dodju u Sa u sto vecem broju,imamo sve preduslove,termin u 20:15,Sarajvo jako beton,dobri odnosi sa hz i pitarima i dobar nas Velez.
Braco moja,nasa je sreca kunem vam se,sto smo mi navijaci Veleza,nema ljepseg osjecaja ko kad obuces crveni dres i stavis crveni sal oko vrata,Uzvisenog mi stvoritelja srce zaigra i zadrhti kad cujes;
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA :bih:

Dobro došli u Sarajevo!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 11 avg 2014, 14:11

gost je napisao/la:
amorovski je napisao/la:

Pa poštuješ li Želju ? I to je klub koji traje. Jednostavno nije prirodno ovo što se piše.

Al off topic je, i neću više o ovome....samo sam rekao kako ja to doživljavam.
Bez jakog Zelje, nema jakog Sarajeva i obrnuto.. Ali gradski rivali su gradski rivali, ne mozes to poredit bolan. Uglavnom da ne duljimo, imas svoje misljenje, ja imam svoje.. uzivaj.. nismo isti svi ;) odjava
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 avg 2014, 15:45

Pozdrav Rodjeni.

Bio sam na putu, nisam se odavno javljao. Vidim u medjuvremenu ovdje pravi cirkus, svadjanja, podjebavanja i itd... :D

Gdje mi brat Pastrmka? :)

Ovaj izgubljeni bod protiv bunkerasa netreba da brine. Pa i najbolje ekipe svijeta izgube dva boda pa nekad cak i tri od bunkerasa sto igraju na kontre. Vjerujem da ce Feja ubrzo naci odgovor za ove ekipe. Ja mislim da mi imamo dovoljno jaku odbranu sa 4 igraca, u sredini bi se moglo protiv bunkerasa sa trojicom, Nikoli i Merzic mogu sami drzati sredinu a gore bi se mogla staviti trojka Haurdic Vladavic i Mace da ova trojica igraju bas istureno. Moze i 4-2-4 protiv bunkerasa. :) Treba ove bunkerase napasti jako u prvih petneast minuta, probiti taj smrdljivi bunker a onda kad ga zabijes lakse je. Tako je Velez 80-esteti radio.

Sto se tice iduce tekme, bice to dobra i otvorena tekma. NAdam se da ce nas Sarajevo dobro podcijeniti, svi su ovdje zaboravili da ova ekipa igra 2 puta bolje na strani nego kuci, ali neka vidicemo.

Forza Velez!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 avg 2014, 15:54

Okanite se prepucavanja,idemo igrati najveci BH derby(po broju odigranih utakmica),Sarajevo je jace ali to nista ne znaci,bas ce biti jos veci motiv da ih dobijemo :D

Ne treba se nakoj jedne neuspjesne utakmice razocarati ta i Sarajevo ce gbiti bodove tamo gdje misle da ce dobiti 100%(mozda vec iduce kolo :D ),ta nece ni oni sve redom pobjedjivati.Treba vjerovati u sebe,imamo solidan tim,solidnog sefa struke tako da se ja ne plasim.Odigrajmo muski pa koji god bude rezultat ja cu ga prihvatiti.Ne treba ni precjenjivati nase mogucnosti ali ni podcjenjivati.Fudbal je takav da uvijek ne pobjedjuju bolji(a Sarajevo jeste bolje momentalno od nas ali ne toliko drasticno bolje ko sto neki vide)

Moj neki sastav.
Ja bi stavio iskusnijeg golmana Djokica,bojim se da ovog mladog naseg golmana ne ufati trema,mada nije los golman :?
Djokic
bekovi Skahic(moze igrati i beka a treba nam jaka odbrana) i Maletic(moze se ubacivati i u napad)
stoperi:Skaljic i Zolj
defanzivni vezni: Merzic i Nikolic/Blagojevic
centralni vezni ;Haurdic
napad:Hebibovic(moze pomagati beku) Jankovic/Popovic(ne znam jos kakav je) i Vladavic(ako se oporavi)

Uglavnom kako god bude imat ce mo solidnu postavu i doro ofanzivnu sa 3 mapadaca Hebibovic,Popovic i Vladavic.

IDEMOOOOOO RODJENIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 avg 2014, 15:59

rodjak je napisao/la:
Moj neki sastav.
Ja bi stavio iskusnijeg golmana Djokica,bojim se da ovog mladog naseg golmana ne ufati trema,mada nije los golman :?
Djokic
bekovi Skahic(moze igrati i beka a treba nam jaka odbrana) i Maletic(moze se ubacivati i u napad)
centralni vezni ;Haurdic
napad:Hebibovic(moze pomagati beku) Jankovic/Popovic(ne znam jos kakav je) i Vladavic(ako se oporavi)

Uglavnom kako god bude imat ce mo solidnu postavu i doro ofanzivnu sa 3 mapadaca Hebibovic,Popovic i Vladavic.

Čini mi se da nisi gledao ovu utakmicu protiv Mladosti ?

Ne može Haurdić igrati centralnog veznog, neko je već primijetio, pregled igre mu je nikakav.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 avg 2014, 16:22

gost je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Moj neki sastav.
Djokic
centralni vezni ;Haurdic

Čini mi se da nisi gledao ovu utakmicu protiv Mladosti ?

Ne može Haurdić igrati centralnog veznog, neko je već primijetio, pregled igre mu je nikakav.
Nisam gledo i vidio sam komentare raje.Ipak ne mozemo suditi nakon jedne utakmice i to protiv bunkera kada se ne moze iskazati na najbolji nacin.Treba mu dati sansu u gostima kada ima vise prostora da ubacuje lopte u prazan prostor .Mozda probati zamjeniti mjesta njemu i Jankovicu.Uglavnom vjerujem Feji ,on ce to skuckat kako treba ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 11 avg 2014, 16:23

Nikolić i Merzić su rođeni zadnji vezni za gostujuće tekme, u paru njih dvojica. Kako bih ja počeo:

Dragojević/Đokić
Hebibović desni bek- njegova prirodna pozicija, mislim da će Dulja (ja mislim da on lijevo igra, nek me ispravi pitari ako nije :)) Maletića probijati kao dvojni C, dok bi sa Anijem bilo gutavo, teško, jer bi ga primorao i na vraćanje nazad + je izuzetno brz.
Škaljić i Zolj stoperi - Ne bih mijenjao stoperski par, dosta dobri, treba nam Asketovo iskustvo a Amir je najspremniji momak u ekipi (100% provjerena informacija).
Pejić - Lijevo imamo malog Hodžu i Peju, dao bih priliku Peji jer je bolji defanzivac, i iskusniji.
Nikolić i Merzić defanzivni vezni- Defanzivno orijentirana obojica, s tim da je Mika tu da svojim iskustvom smiri, umiri loptu dok je Marko radilica žestoka, neko ko može dosta trčati i sijeći protivničke napade.
Blagojević centralni - Molim Boga da se oporavi, on nam je alfa i omega ekipe, kreator igre i neko čiji jedan potez može odlučiti utakmicu.
Vladavić - Mislim da će Vlada biti spreman za SA, i da će zauzeti mjesto na lijevom krilu. Tamo ga valjda čeka Džemo, od kojeg je brži i mislim da mu može napraviti dosta problema.
Haurdić - Desno krilo, on i Ani na istoj strani mislim da je to pun pogodak, s obzirom na tehničku potkovanost obojice igrača i brzinu.
Janković špic - Majstor dvije utakmice pet golova prošle sezone enough a i sasvim bi odličan bio u ovakvom sistemu.

pozz za sve

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 avg 2014, 16:52

ćitajući komentare na ovom forumu, ne gine nam kanonada i svi nas ne uzimaju za ozbiljno, ali vidjet ćemo.

ako naši uđu isprepadnuti kao da igraju kontra Golijata, a ne protiv ljudi od krvi i mesa i ako budu razmišljali kako da se dobro najedu kod Gojka ili kod Zdrave vode, ne gine nam katastrofa neviđenih razmjera, pa nek se odmah kod tunela Salakovac vrate u rikverts i u Mostar, jer da je nekadašnji BMW ili generacija Kajtaz -Tuce - Jurić tako razmišljala, Velež bi bio u rangu Prištine ili Trepče.

Samo da podsjetim da je Sarajevo od 1982-1992 samo jednom dobilo Veleža i to 1989 s 1:0 golom Nedića, i to je najduži niz pobjeda između ova dva kluba.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 avg 2014, 17:08

Feja reče sinoć ako budemo računali na umor Sarajeva bolje onda da nikako ne igramo utkamicu :D

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 avg 2014, 17:15

drakensang je napisao/la:Nikolić i Merzić su rođeni zadnji vezni za gostujuće tekme, u paru njih dvojica. Kako bih ja počeo:

Dragojević/Đokić
Hebibović desni bek- njegova prirodna pozicija, mislim da će Dulja (ja mislim da on lijevo igra, nek me ispravi pitari ako nije :)) Maletića probijati kao dvojni C, dok bi sa Anijem bilo gutavo, teško, jer bi ga primorao i na vraćanje nazad + je izuzetno brz.
Škaljić i Zolj stoperi - Ne bih mijenjao stoperski par, dosta dobri, treba nam Asketovo iskustvo a Amir je najspremniji momak u ekipi (100% provjerena informacija).
Pejić - Lijevo imamo malog Hodžu i Peju, dao bih priliku Peji jer je bolji defanzivac, i iskusniji.
Nikolić i Merzić defanzivni vezni- Defanzivno orijentirana obojica, s tim da je Mika tu da svojim iskustvom smiri, umiri loptu dok je Marko radilica žestoka, neko ko može dosta trčati i sijeći protivničke napade.
Blagojević centralni - Molim Boga da se oporavi, on nam je alfa i omega ekipe, kreator igre i neko čiji jedan potez može odlučiti utakmicu.
Vladavić - Mislim da će Vlada biti spreman za SA, i da će zauzeti mjesto na lijevom krilu. Tamo ga valjda čeka Džemo, od kojeg je brži i mislim da mu može napraviti dosta problema.
Haurdić - Desno krilo, on i Ani na istoj strani mislim da je to pun pogodak, s obzirom na tehničku potkovanost obojice igrača i brzinu.
Janković špic - Majstor dvije utakmice pet golova prošle sezone enough a i sasvim bi odličan bio u ovakvom sistemu.

pozz za sve
Maletić je bio naš najbolji igrač ove dvije utakmice. Teško da će, a i da ga treba, izostaviti. Ja bih ga na lijevog beka, pa kud puklo da puklo.

Al uglavnom, vidim svi smo tu negdje oko tima

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 avg 2014, 17:34

vm22 je napisao/la:Feja reče sinoć ako budemo računali na umor Sarajeva bolje onda da nikako ne igramo utkamicu :D
:clap: Feja je car, a onaj voditelj pravi kreten. :) Sarajevo jest kvalitetnije, i u formi, ali come on, nije Real Madrid. :)

Nek pobijedi bolji.

Forza Velez!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 avg 2014, 17:45

Ako zaustavite Bicu i Velkoskog, opasnost vam prijeti od Sveke i Dulje sa krila, ako njih zaustavite opasnost vam prijeti od sredine Stojcev, Cimirot, Radovac, a ako kojim slucajem zaustavite i njih onda imate Puzigacu koji ima projektil u lijevoj nozi :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 avg 2014, 17:54

Momak objasnio rodjeni svakako sretno vam abd kad dodjete na Kosevo, neka bude lijepo na trbinama, pobjednik se zna. :D :D :P :P
04.10.2009 !!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 avg 2014, 18:06

Ma najbolje onda da nikako nedolazimo kad se pobijednik vec zna. Nek se onda registruje tekma 3:0 za Sarajevo da dzabe ne trosimo novac i vrijeme.

Forza Velez!
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 11 avg 2014, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 avg 2014, 18:10

Kadet91 je napisao/la:Ma najbolje onda da nikako nedolazimo kad se pobijednik vec zna. Nek se onda registruje tekma 3:0 za Sarajevo da dzabe ne trosimo novac u vrijeme.

Forza Velez!
Drug malo se ja salim za ovo pobjednik se zna, mislim da ce to biti prava utakmica za pogledat, mi sad jesmo kvalitetniji, ali bilo kakvo opustanje moze nas kostat poraza ne daj boze. ;)

Uglavnom ocekujem da vas dodje abd u šeher i da bude pravi spektakl na Kosevu na obje trbine, samo da vrijeme ne zezne stvar

Pozdrav za starmo :wave:
04.10.2009 !!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 avg 2014, 18:25

sarajlija je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:Ma najbolje onda da nikako nedolazimo kad se pobijednik vec zna. Nek se onda registruje tekma 3:0 za Sarajevo da dzabe ne trosimo novac u vrijeme.

Forza Velez!
Drug malo se ja salim za ovo pobjednik se zna, mislim da ce to biti prava utakmica za pogledat, mi sad jesmo kvalitetniji, ali bilo kakvo opustanje moze nas kostat poraza ne daj boze. ;)

Uglavnom ocekujem da vas dodje abd u šeher i da bude pravi spektakl na Kosevu na obje trbine, samo da vrijeme ne zezne stvar

Pozdrav za starmo :wave:
Ma normala drug. Nek pobijedi bolji. Sve mi je jasno, igrate najbolje, beton ste, vi ste brate favoriti pa to svak zna, ali u fudbalu je sve moguce. A ova nasa ekipa nije jos pokazala pravu vrijednost, nismo levati. :)
Ja sam uvijek uz vas, da aBd udjete u Evropsku ligu. Uvjek vam zelim puno srece i sve naj osim kad igrate protiv moje ljubavi Veleza. :)

Neka pobijedi bolji, drago mi je da cemo napokon igrati protiv otvorenog protivnika, ocekujem dobru tekmu kakva nasa dva kluba i zasluzuju.

Forza Velez!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.