Covjek me jos jednom odusevio strucnim , objektivnim pa i inteligentnim odgovorima na sva pitanja.Ko je pazljivo pratio vidio je da ga ovaj remi nije poljuljao,jasno je svima dao do znanja da je ovaj Velez organizovan,ozbiljan i motivisan kolektiv koji zna sta zeli i kako doci do cilja.Najavio je nastavak osvajanja bodova u gostima,naglasio nam da imamo ekipu dovoljno kvalitetnu za realizaciju ciljeva.Takodje je FKS okarakterisao kao glavnog kandidata za duplu krunu ali isto tako najavio da nema predaje ni protiv njih.Svjesno je stavio i SB,Zelju i kone na listu favorita i ocito da covjeku treba mir i malo vremena da sve poveze.
I jeste,to je upravo tako RAja moja draga.Hajmo mu dati taj mir i to vrijeme da uradi covjek sta je naumio.Nemojmo uvijek biti najbolji i najpametniji strucnjaci,pogotovo nemojmo zugati i lajati nakon samo jednog remija.Prvi remi nakon 8 uzastopnih pobjeda,heeeej bola fascinantna serija.Govorio sam i ostajem pri tome da imamo trenera kakvog bi mnogi pozeljeli i zato dajmo mu podrsku.
Ja nekako nemogu protiv nase RAje pa tako necu ni sad puno kritikovati.Svjedoci smo mizerne posjete na nasem stadionu i to je jednostavno neobjasnjivo,barem meni.S jedne strane nezapamcena spremnost nasih navijaca mahom iz dijaspore da se pomogne a s druge strane ovi domaci koje kandzijom nemozes otjerati na stadion.Nadam se da cemo naci izlaz iz te navijacke krize a dotada ucimo od nase Crvene brace iz dijaspore(nemojte molim vas komentara tipa,oni imaju bolje mogucnosti.Oni ipak salju tro i cetveroznamenkaste iznose a ja ovde pricam o 3 ili 5 km jednom u 14 dana.)
za kraj bih pozvao nasu RAju da u Subotu dodju u Sa u sto vecem broju,imamo sve preduslove,termin u 20:15,Sarajvo jako beton,dobri odnosi sa hz i pitarima i dobar nas Velez.
Braco moja,nasa je sreca kunem vam se,sto smo mi navijaci Veleza,nema ljepseg osjecaja ko kad obuces crveni dres i stavis crveni sal oko vrata,Uzvisenog mi stvoritelja srce zaigra i zadrhti kad cujes;
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA