orada je napisao/la:
Pa Marconato je najsmjesniji lik na forumu,citajuci njegovo misljenje o nasim igracima stice se dojam da smo velesila,odnosno prvaci svijeta bar 2 puta

Jos kad sam procitao da Tadica naziva fantazistom,pao sam od smijeha.Momak se ocigledno ne razumuije u fudbal.
Hrvati imaju jos Rakitica a BiH ima Pjanica.Nije slucajno sto su te ekipe otisle na SP a mi nismo. Hrvatska,i BiH odnedavno,uglavnom pobjedjuju ekipe slabije od njih.Zato sto imaju igru,imaju plelmjekere koji namjeste sanse spicevima i oni to realizuju.A i spicevi su im odlicni,Dzeko,Mandzukic,Ibisevic. To jeste nedovoljno za veci rezultat jer nemaju 11 vrhunskih igraca,ali pobjedju njima ravne i slabije protivnike. Mi to ne mozemo.
Mi ne mozemo ekipama poput Litvanije,Austrije ili Madjarske stvoriti 6 prilika i imati tecnu igru.Zato sto nemamo igrace za tako nesto.Zatvori nam krila i Srbija je nemocna.
Jedini koji se ovde provaljuje si ti!!!
Kada sam vidio ovo na jednoj drugoj temi, doslo mi da se samobanujem!
orada je napisao/la:Po meni,Bosna ima najbolji tim igracki gledano od svih ex-yu.Mozda je sa Srbijom tu negdje i razloga sto Srbija ima hrpetinu mladih igraca po stranim klubovima.
Od BiH bi kod nas u formaciji koju mi forsiramo samo Begović, Pjanić i Džeko igrali sigurno u prvoj, osim ako ti ne mislis da imaju bolje igrace od Ivanovića, Subotića, Matića, Markovića, Tadića...U nekom sirem rosteru, tacnije sa klupom i u konkurenciji za prvu postavu, tu bi dosli u obzir jos: Kolašinac, Lulić, Ibišević i ovaj mali Bešić i to je otprilike to! 7-8 od 23 igraca, nema sta, bas su bolji...
Eto nek' se ti razumijes u fudbal...
Tadić je prosle sezone bio najbolji asistent holandske lige i vrlo cesto igrao tu poziciju iza napadaca i imao 133 iskreirane sanse za gol! Eto on nije nikakav fantazista i
vic igrac, nego je bek ili mozda cak stoper...
Ovo o Mitroviću i ostalim glupostima mi se uopste ne da pisati, jer vidim da nema smisla!
Cak sam uvjeren da uopste i nisi Srbin, nego cisti troll i provokator "s druge strane", jer inace ne bi ovako omalovazavao nase igrace i pisao gluposti!!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...