Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 09 avg 2014, 10:22

Konacno imamo koliko toliko izbalansiranu ekipu!

Odbrana vrhunska, sredina vise nego solidna, napad solidan...Jedino sa golmanima kuburimo!
Mitrović realno treba da bude prva opcija, ali isto tako ce imati veliku konkurenciju u Đorđeviću, pogotovo ako ovaj nastavi u ovakvom ritmu i u Serie A...

Ivanović - Subotić - Kolarov - Matić - Tadić treba da bude neka okosnica tima, a ostali su svi manje-vise zamjenjivi... ;)

P.S. Anketa da se promijeni :!:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 avg 2014, 19:53

Belgijski sampionat: Mechelen 1 - 2 Kortrijk.
srijelci: Kosanović - Pavlović i Marušić.

Zna li neko nesto vise o ovim momcima :?:

P.S. Kostić presao u Stuttgart :thumbup:

slika
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 10 avg 2014, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 avg 2014, 21:13

marconato je napisao/la:Belgijski sampionat: Mechelen 1 - 2 Kortrijk.
srijelci: Kosanović - Pavlović i Marušić.

Zna li neko nesto vise o ovim momcima :?:

P.S. Kostić prelazi u Stuttgart :thumbup:

http://www.****.com/vesti/kosti ... gart/82289" onclick="window.open(this.href);return false;
kosanović je stoper što je igrao u poljskoj i za onu mladu u21 kad smo se tukli sa englezima po kruševcu...
ovaj marušić za njega sam čuo jedino na Top Eleven menadžeru
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 avg 2014, 21:17

Marušić, jel to bijaše onaj što je prošle sezone igrao za Voždovac, protiv Zvezde dao gol kad su naas pobijedili jesenas?
Kosanović je bio u pregovorima sa Zvezdom, igrao je negdje u Poljskoj, a taj Pavlović ne znam ko je.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 avg 2014, 20:09

Mitrović nastavlja da reseta! Danas donio 3 boda veoma blijedom Anderlechtu jedinim golom na mecu!

Veoma je bitno to da djecko i poluprilike pretvara u gol i to sto mu saigraci rijetko kada iskreiraju izgledne sanse! Prava je steta sto ne igra u boljem timu, tacnije uigranijem i kreativnijem, imao bi duplo vise golova na svom kontu, ali i ovako je odlican. 3 od 3 na startu sampionata + 1 u kupu... ;)

[youtube][/youtube]

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 12 avg 2014, 17:45

Marconato,lupas nevidjene gluposti.Od 4 gola Mitrovica,na 3 je bukvalno cusnuo loptu u praznu mrezu.

Dalje,Anderleht je najbolja ekipa Belgije,lige koja nije "mesarska" i u kojoj se igra otvoren fudbal.Toliko o klubu i ligi koji mu ne odgovaraju. Dalje,bez ikakve potrebe dajes komentare za srpske igrace: odlican,fenomenalan,veliki potencijal i slicno.Kao da se nadmeces sa nekim.Dovoljno je da preneses vijesti,ne moras dodatno komentarisati.Ovo ti kazem kao Srbin jer nas blamiras kao narod sa smijesnim komentarima.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 12 avg 2014, 17:59

marconato je napisao/la:Konacno imamo koliko toliko izbalansiranu ekipu!

Odbrana vrhunska, sredina vise nego solidna, napad solidan...Jedino sa golmanima kuburimo! :

Ni za ovo nisi u pravu.

Nemamo plejmejkera i drugog zadnjeg veznog.Od 3 igraca iz srca veznog reda mi imamo samo jednog vrhunskog,Matica.Igra nam prosjecni Gudelj iz Alkmara,Fejsa je povrijedjen i sklon povredama.Onda Petrovic,Kuzmanovic koji nije standardan u Interu,Jojic koji nije zadnji vezni iako je to prinudno igrao par puta u Dortmundu zbog povreda Sahina i Kel-a.

Pleja nemamo,u formaciji 4-5-1 koju igramo ko ce igrati iza spica i povezivati vezu i napad? Djuricic je crtani film,Ljajic to ne igra,Tadic je prirodno krilo....zaista ne znam.Zbog nedostatka pleja ne mozemo organizovano napadati i uspostaviti svoju igru.Zato nas pritisnu ekipe poput Jamajke ili Salvadora.Protiv jacih nam bolje ide jer se mozemo braniti i imamo igrace za kontranapad ili polukontranapad.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2014, 18:14

orada je napisao/la:Ovo ti kazem kao Srbin jer nas blamiras kao narod sa smijesnim komentarima.
:lol: :lol: :lol:

Malo humora po ovoj vrucini nije na odmet. @ Orada dobrodosao na forum :) Ne preteruje @marconato puno nego se covek fokusirao na reprezentaciju a zapostavio (bar na forumu) voljeni klub. :)

Slazem se sa tobom ovo oko play-a , po meni mi takvog igraca nemamo vec nekih 15 godina, mozda malo manje tj. od Savicevica na ovamo. Ne vidim ni da ga drugi iz bivsih republika imaju izuzev Hrvata ( Modric).
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 12 avg 2014, 18:29

Tribalian je napisao/la:
orada je napisao/la:Ovo ti kazem kao Srbin jer nas blamiras kao narod sa smijesnim komentarima.
:lol: :lol: :lol:

Malo humora po ovoj vrucini nije na odmet. @ Orada dobrodosao na forum :) Ne preteruje @marconato puno nego se covek fokusirao na reprezentaciju a zapostavio (bar na forumu) voljeni klub. :)

Slazem se sa tobom ovo oko play-a , po meni mi takvog igraca nemamo vec nekih 15 godina, mozda malo manje tj. od Savicevica na ovamo. Ne vidim ni da ga drugi iz bivsih republika imaju izuzev Hrvata ( Modric).

Pa Marconato je najsmjesniji lik na forumu,citajuci njegovo misljenje o nasim igracima stice se dojam da smo velesila,odnosno prvaci svijeta bar 2 puta :mrgreen: Jos kad sam procitao da Tadica naziva fantazistom,pao sam od smijeha.Momak se ocigledno ne razumuije u fudbal.

Hrvati imaju jos Rakitica a BiH ima Pjanica.Nije slucajno sto su te ekipe otisle na SP a mi nismo. Hrvatska,i BiH odnedavno,uglavnom pobjedjuju ekipe slabije od njih.Zato sto imaju igru,imaju plelmjekere koji namjeste sanse spicevima i oni to realizuju.A i spicevi su im odlicni,Dzeko,Mandzukic,Ibisevic. To jeste nedovoljno za veci rezultat jer nemaju 11 vrhunskih igraca,ali pobjedju njima ravne i slabije protivnike. Mi to ne mozemo.

Mi ne mozemo ekipama poput Litvanije,Austrije ili Madjarske stvoriti 6 prilika i imati tecnu igru.Zato sto nemamo igrace za tako nesto.Zatvori nam krila i Srbija je nemocna.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2014, 18:43

Nemanja Radoja (21) je novi vezista Selte.

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2014, 20:28

orada je napisao/la: Pa Marconato je najsmjesniji lik na forumu,citajuci njegovo misljenje o nasim igracima stice se dojam da smo velesila,odnosno prvaci svijeta bar 2 puta :mrgreen: Jos kad sam procitao da Tadica naziva fantazistom,pao sam od smijeha.Momak se ocigledno ne razumuije u fudbal.

Hrvati imaju jos Rakitica a BiH ima Pjanica.Nije slucajno sto su te ekipe otisle na SP a mi nismo. Hrvatska,i BiH odnedavno,uglavnom pobjedjuju ekipe slabije od njih.Zato sto imaju igru,imaju plelmjekere koji namjeste sanse spicevima i oni to realizuju.A i spicevi su im odlicni,Dzeko,Mandzukic,Ibisevic. To jeste nedovoljno za veci rezultat jer nemaju 11 vrhunskih igraca,ali pobjedju njima ravne i slabije protivnike. Mi to ne mozemo.

Mi ne mozemo ekipama poput Litvanije,Austrije ili Madjarske stvoriti 6 prilika i imati tecnu igru.Zato sto nemamo igrace za tako nesto.Zatvori nam krila i Srbija je nemocna.
Jedini koji se ovde provaljuje si ti!!!

Kada sam vidio ovo na jednoj drugoj temi, doslo mi da se samobanujem!
orada je napisao/la:Po meni,Bosna ima najbolji tim igracki gledano od svih ex-yu.Mozda je sa Srbijom tu negdje i razloga sto Srbija ima hrpetinu mladih igraca po stranim klubovima.
Od BiH bi kod nas u formaciji koju mi forsiramo samo Begović, Pjanić i Džeko igrali sigurno u prvoj, osim ako ti ne mislis da imaju bolje igrace od Ivanovića, Subotića, Matića, Markovića, Tadića...U nekom sirem rosteru, tacnije sa klupom i u konkurenciji za prvu postavu, tu bi dosli u obzir jos: Kolašinac, Lulić, Ibišević i ovaj mali Bešić i to je otprilike to! 7-8 od 23 igraca, nema sta, bas su bolji...

Eto nek' se ti razumijes u fudbal... :roll:

Tadić je prosle sezone bio najbolji asistent holandske lige i vrlo cesto igrao tu poziciju iza napadaca i imao 133 iskreirane sanse za gol! Eto on nije nikakav fantazista i vic igrac, nego je bek ili mozda cak stoper... :facepalm:

Ovo o Mitroviću i ostalim glupostima mi se uopste ne da pisati, jer vidim da nema smisla!

Cak sam uvjeren da uopste i nisi Srbin, nego cisti troll i provokator "s druge strane", jer inace ne bi ovako omalovazavao nase igrace i pisao gluposti!!! ;)
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 12 avg 2014, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2014, 20:34

Danas jedno pises:
orada je napisao/la: Ni za ovo nisi u pravu.

Nemamo plejmejkera i drugog zadnjeg veznog.Od 3 igraca iz srca veznog reda mi imamo samo jednog vrhunskog,Matica.Igra nam prosjecni Gudelj iz Alkmara,Fejsa je povrijedjen i sklon povredama.Onda Petrovic,Kuzmanovic koji nije standardan u Interu,Jojic koji nije zadnji vezni iako je to prinudno igrao par puta u Dortmundu zbog povreda Sahina i Kel-a.

Pleja nemamo,u formaciji 4-5-1 koju igramo ko ce igrati iza spica i povezivati vezu i napad? Djuricic je crtani film,Ljajic to ne igra,Tadic je prirodno krilo....zaista ne znam.Zbog nedostatka pleja ne mozemo organizovano napadati i uspostaviti svoju igru.Zato nas pritisnu ekipe poput Jamajke ili Salvadora.Protiv jacih nam bolje ide jer se mozemo braniti i imamo igrace za kontranapad ili polukontranapad.
a neki dan nesto sasvim drugo na istoj ovoj temi!
orada je napisao/la:Srbiji je sada najjaci dio tima vezni red.A nekada je bila zadnja linija. U veznom redu igraju Matic,Fejsa,Jojic,Gudelj,Tadic,Ljajic,Tosic,Markovic,Kuzmanovic....svaki od njih je vrhunski igrac.

Problem je napadac i golman.Ajde napad i nekako,tu su Mitrovic i Djordjevic,solidni evropski igraci.Ali golman je stvarno katastrofalan.
Pa odluci se brate dragi...Ne znas ni da trollujes! :thumbdown:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 avg 2014, 20:37

@orada, ajd malo povuci ručnu života ti. Svi znamo da si Srbin, puno si nagal, udaraš bez upozorenja... :urnebes: , ali daj malo stani na loptu.
Do sutra možemo raspravljati o (ne)kvalitetima srpskih igrača, prednostima I nedostacima srpske repke u odnosu na susjedne... ali za početak, tek si došao na forum a već otvoreno napadaš ljude kako nemaju pojma, lupaju gluposti, agresivno namećeš svoje stavove kao tačne...
Dal si Srbin ili nisi Srbin, ne bih da ulazim, ako jesi ko ti je kriv :mrgreen:, to je samo tvoja stvar.
Moje skromno mišljenje je da si ti ipak jedan obični troll I padobranac koji je došao ovdje sa ciljevima koji nemaju puno veze sa repkom Srbije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 avg 2014, 22:31

pa nemamo pleja to jeste činjenica... što je najgore od dva opako dobra jedan je budala(NN) i Pavlovskog koji ne znam ni gdje i šta je i hoće li šta biti. Mali Pantić iz Partizana obećava, ali njegova pozicija još nije definisana..
iinače malo ih je vrhunskih i u svijetu... nekad snajder, danas švabe imaju možda najviše takvih(kros, gece, ozil)
@orada mislim da ti letiš sa foruma brzih dana, a kolega marconato iako ime vuce na italiju je ustvari Rom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 12 avg 2014, 22:40

Ne vjerujem da je Rom,prije je Hrvat,ili je iz Zapadne Bosne.Vidis da ima hrvatske manire,oni su prvaci u hvaljenju svojih igraca i reprezentacije.Citajuci Markonata dalo bi se pomisliti da je svaki nas igrac Maradona.

4 gola Mitrovica koji je dao Sarloi i Beverenu predstavlja kao vrhunsko dostignuce u fudbalu.Samo Hrvat moze nemati toliko stida i toliko velicati svoje igrace. A ajde sto pise,nego sto pojma nema o fudbalu.Komentari su mu mediokritetski. Ne znam kako vas "starosjedioce" Srbe sa foruma ne iritira to zastidje od forumasa.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 12 avg 2014, 22:47

DANTES je napisao/la:pa nemamo pleja to jeste činjenica... što je najgore od dva opako dobra jedan je budala(NN) i Pavlovskog koji ne znam ni gdje i šta je i hoće li šta biti.
Ne samo da nemamo pleja,nemamo ni napadaca i golmana.Sto su 3 najvaznije pozicije u ekipi.Mislim,Mitrovic i Djordjevic jesu ok,solidni,evo neka budu i dobri.Ali nije to kvalitet za najveca dostignuca. Evo Bosna i Hrvatska imaju napadace iz City-a i Bayerna pa ne mogu napraviti neki znacajniji rezultat. A kamoli tek mi sa nasim napadacima.

Ali sve to pada u vodu kad Markonato krene hvaliti 4 gola Mitrovica :tokralju: :tokralju:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2014, 23:01

DANTES je napisao/la:pa nemamo pleja to jeste činjenica... što je najgore od dva opako dobra jedan je budala(NN) i Pavlovskog koji ne znam ni gdje i šta je i hoće li šta biti. Mali Pantić iz Partizana obećava, ali njegova pozicija još nije definisana..
Pavlovski je u Portu B, malo se pogubio od kako je otisao iz OFK-e! Trebao je barem jos godinu ostati...Ninković je, nazalost, mislim izgubljen za neka veca dostignuca, jer decko jednostavno ima veliku promaju u glavi... :roll:

Slazem se u vezi Pantića! Jos mu nije definisana pozicija, da li je CMF ili AMF, ali da je potencijal, jeste... ;)

Zao mi je Đuričića sto nije uspio da se nametne u Benfici, jer je dobro igrao u Heerenveenu i ima te karakteristike pleja! Nadam se da ce u Mainzu uraditi nesto znacajnije i izboriti se za minutazu, za razliku od Benfice... ;)

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 12 avg 2014, 23:07

Djuricic nikad nije bio play niti ima karakteristike play-a. Ni u Herenvenu a kamoli u Benfici. U Holandiji je igrao poluspica,takozvani shadow striker.Ali Holandija nije fizicki zahtjevna liga,to je razvojna liga za mlade igrace.Igra se fair,dobri tereni,nema grubosti,laktova u glavu i slicno.

Klasican play se mora vracati po loptu u dubinu terena,skoro do stopera i onda graditi igru,povezivati sa vezom i napadom. Zamisli Djuricica u toj poziciji? A kazes ima karakteristike play-a?

Dakle,ni to ne znas.Bukvalno nista ne znas.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 12 avg 2014, 23:21

Ja mislim da se Djuricic nikada u karijeri nije vratio na svoju polovinu terena.A Markonato kaze da ima karakteristike pleja. Ajde da je rekao za Ljajica,Kuzmanovica,cak i Jojica. Ali za Djuricica! :lol:

To je Markonato cuo od menadzera koji po novinama hvale tog igraca,gurali su ga u reprezentaciju sa 18 godina,bio nam je na par meceva cak jedini napadac. Pa sad menadzeri govore kako je on play a ne spic zato sto evidentno ne moze spica igrati.A Markonato sve sto procita uzima za ozbiljno.I prenosi te budalastine.Misli da se sa bekovima i krilima moze dobiti utakmica. Ne moze.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2014, 11:10

orada je napisao/la:Ne vjerujem da je Rom,prije je Hrvat,ili je iz Zapadne Bosne.Vidis da ima hrvatske manire,oni su prvaci u hvaljenju svojih igraca i reprezentacije.Citajuci Markonata dalo bi se pomisliti da je svaki nas igrac Maradona.

4 gola Mitrovica koji je dao Sarloi i Beverenu predstavlja kao vrhunsko dostignuce u fudbalu.Samo Hrvat moze nemati toliko stida i toliko velicati svoje igrace. A ajde sto pise,nego sto pojma nema o fudbalu.Komentari su mu mediokritetski. Ne znam kako vas "starosjedioce" Srbe sa foruma ne iritira to zastidje od forumasa.
ma Rom 100% znam čovjeka... a ti, pa tebe me već stid, em što si zloban, em nisi skontao na šta sam mislio kad sam rekao Rom(aka Cigan, aka Zvezda)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.