Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zadnja linija je komicna, psoebno Carvajal. Toni dominator, James impresioniran, trema ga pojela. Rona i Bale savrseni, Benzemu ne bih komentarisao.
Veliki Karim iz ničega stvori gol 
Toni Kroos

Hocemo anketu ko ce biti beskorisniji u sredini : isco ili hames 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
I meni je također drago što smo osvojili još jedan trofej.suhi je napisao/la:Hocemo anketu ko ce biti beskorisniji u sredini : isco ili hames
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Isco je trenutno bolji igrač od Jamesa,a i poznaje sistem tako da bih mu ja dao prednost na startu sezone i pored miliona Kolumbijaca koji očekuju Jamesa.
Pepe je najbolji stoper na svijetu.Ronaldo je najbolji fudbaler na svijetu.Toni je tata
Pepe je najbolji stoper na svijetu.Ronaldo je najbolji fudbaler na svijetu.Toni je tata
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
standardno campeones 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- AlfredBorden
- Kontakt:
prvi trofej je tu, prvi dobitni tiket ove sezone je tu, ne moze bolje
CR7
CR7
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kako su igrali Rodrigez i Kross?
Velika guzva u ekipi ce biti sada ako ne odu Di Maria (sta je sa MUTD?) i Khedira.
Xabi i Modric imaju sigurno prednost nad Samijem, Kross kao pojacanje koje je tek dosla također.Puno DM/CM - ova.
A tu je još i Isco.Potrebna je širina u ekipi ali ne po cjenu nezadovoljstva i loše atmsofere u svlacionici.Naci balans je najbitnije.
Sto se sljedece sezone tice meni bi se Xabi i Kross mjenjali (kako pisete kross odigro dobru partiju) stim sto bi Xabi jos jednu sezonu imao prednost ipak.Nek Kross jos malo pokupi od njega znanja i iskustva, onda dogodine Kross i Modric da baš ubijaju šakama, al baaaš!
Velika guzva u ekipi ce biti sada ako ne odu Di Maria (sta je sa MUTD?) i Khedira.
Xabi i Modric imaju sigurno prednost nad Samijem, Kross kao pojacanje koje je tek dosla također.Puno DM/CM - ova.
A tu je još i Isco.Potrebna je širina u ekipi ali ne po cjenu nezadovoljstva i loše atmsofere u svlacionici.Naci balans je najbitnije.
Sto se sljedece sezone tice meni bi se Xabi i Kross mjenjali (kako pisete kross odigro dobru partiju) stim sto bi Xabi jos jednu sezonu imao prednost ipak.Nek Kross jos malo pokupi od njega znanja i iskustva, onda dogodine Kross i Modric da baš ubijaju šakama, al baaaš!
Toni i Luka će ubijat šakama kad požele.Di Maria odlazi što nas ostavlja na 7 igrača za 3 vezne pozicije što nije puno.Primeru smo izgubili zbog nedovoljno veznjaka.
- AlfredBorden
- Kontakt:
uzet trofej na nekih 14% svojih mogucnosti, mozda i manje
najveci sportski kolektiv svih vremena
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
AlfredBorden je napisao/la:uzet trofej na nekih 14% svojih mogucnosti, mozda i manje![]()
Strasna ekipa ne znam sta im fali da nam puste di mariju u united,nece osjetit 
Vrlo jednostavno: platiš-dobiješ.veron je napisao/la:Strasna ekipa ne znam sta im fali da nam puste di mariju u united,nece osjetit
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vratiće se Jese do bitnih tekmi.Do tada u kupu mogu Bale,Isco il James igrati to.Clutch je napisao/la:Treba nam back-up za Benzemu.
50 miliona.Funti.veron je napisao/la:Strasna ekipa ne znam sta im fali da nam puste di mariju u united,nece osjetit
- AlfredBorden
- Kontakt:
posaljete 50 miliona + cicarito i eto vam perhanveron je napisao/la:Strasna ekipa ne znam sta im fali da nam puste di mariju u united,nece osjetit
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
cuj funti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.